Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

ΠΟΥ ήταν ο ΠΟΥ;


Μετά από την δεδομένη ανικανότητα του ΠΟΥ να επιλύσει ή τουλάχιστον να συμβάλλει αποτελεσματικά στον έλεγχο και στον περιορισμό της πανδημίας της COVID – 19, η κίνηση που ακολουθεί αναλυτικά παρακάτω, αποδεικνύει για άλλη μια φορά το ρόλο τον οποίο όχι μόνο έχει προδιαγράψει η Συλλογική Δύση για τον οργανισμό, αλλά και κατά πόσον η ίδια η ηγεσία του ΠΟΥ είναι πρόθυμη να αναλάβει.
Τίποτε δεν πρέπει να μας εκπλήσσει, σε επίπεδο διεθνών οργανισμών. Έχουν τόσο διαβρωθεί ειδικά τα τελευταία χρόνια, όταν αλωνίζουν στις ηγετικές θέσεις στελέχη των «περιστρεφόμενων θυρών», που εναλλάσσονται μεταξύ μεγάλων πολυεθνικών εταιριών, συντηρητικών κυβερνήσεων και πανεπιστημιακού κατεστημένου που έχει θυσιάσει την έρευνα και την εκπαίδευση στο βωμό των συμφερόντων των καπιταλιστικών γιγάντων, εκπρόσωποι των οποίων αποτελούν οι ίδιες οι κυβερνήσεις των χωρών της Συλλογικής Δύσης.
Στελέχη που χαρακτηρίζονται στη πλειοψηφία τους από μετριότητα, συνήθως αποτυχημένα στις χώρες προέλευσής τους, διαθέσιμα όμως έναντι οιασδήποτε «τιμής» και κόστους να επιτελέσουν το έργο της προστασίας και προαγωγής των καπιταλιστικών συμφερόντων των παγκόσμιων μεγαλομετόχων, πάντοτε όμως με ανθρωπιστικό πρόσχημα.
Υπάρχει πλειάδα παραδειγμάτων που αποδεικνύουν την υποδειγματική ανικανότητα των εν λόγω στελεχών, η οποία μετουσιώνεται πρακτικά σε αναποτελεσματικότητα των ίδιων των διεθνών οργανισμών.Ολόκληρο το άρθρο ΠΟΥ ήταν ο ΠΟΥ; (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου