Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Pfizer, Moderna, Merck και Gilead εμπλέκονται στα αμερικανικά πειράματα στην Ουκρανία


Ενημέρωση σχετικά με την ανάλυση εγγράφων που σχετίζονται με τις στρατιωτικές και βιολογικές δραστηριότητες των ΗΠΑ στην Ουκρανία.
Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας συνεχίζει να εξετάζει υλικό σχετικά με την εφαρμογή των στρατιωτικο-βιολογικών προγραμμάτων των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στο ΝΑΤΟ στο έδαφος της Ουκρανίας.
Έχουμε ήδη αναφέρει την εμπλοκή του Ρόμπερτ Πόουπ (Robert Pope), διευθυντή του Cooperative Threat Reduction Programme (Συνεργατικό Πρόγραμμα Μείωσης Απειλών) και εμπνευστή της ιδέας για τη δημιουργία του Κεντρικού Αρχείου Αποθήκευσης Άκρως Επικίνδυνων Μικροοργανισμών στο Κίεβο.
Στη δήλωσή του της 10ης Απριλίου 2022, ο Πόουπ υποστήριξε ότι «…δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι στην Ουκρανία διεξάγεται έρευνα που σχετίζεται με την ανάπτυξη βιολογικών όπλων…». Στο παρελθόν είχε υποστηρίξει ότι «…οι Αμερικανοί δεν βρήκαν βιολογικά όπλα όταν άρχισαν να συνεργάζονται με την Ουκρανία και δεν έχουν βρει ακόμα. Επιπλέον, η Ουκρανία δεν διαθέτει την υποδομή για την ανάπτυξη και παραγωγή βιολογικών όπλων…».Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ: Pfizer, Moderna, Merck και Gilead εμπλέκονται στα αμερικανικά πειράματα στην Ουκρανία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου