Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Μαρία Δεναξα: Δεν έχω εμμονή με κανέναν...


Μαρία Δεναξά

🔴 Αν δεν έχεις να φας, δεν έχεις να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου, κοιμάσαι στο δρόμο και δεν σ' αρέσουν τα ναρκωτικά, η ύπνωση δια της οθόνης ή οι ολιστικές αηδίες για να ξεγελάσεις την πείνα σου, σου πληρώνουν δωρεάν ευθανασία! 
🔴 Ήδη στον Καναδά, όπου το κόστος της ιατρικής φροντίδας είναι απαγορευτικό ακόμα και για τα μεσαία εισοδήματα, ο Τριντό το άλλο παιδί του Κλάους Σβαμπ*, αντί να ξοδεύει ώστε να επιτρέψει στους φτωχούς να ζήσουν,  πληρώνει σε όσους επιθυμούν να απαλλαγούν απο πείνα, μιζέρια, χρέη κτλ  δωρεάν ευθανασία!
Καλή και αποτελεσματική!  
🔴 *Δεν έχω εμμονή με κανέναν. Αλλά θα πρέπει να γίνει ορατό δια γυμνού οφθαλμού, προς τα που οδηγεί την ανθρωπότητα, η επικίνδυνη παρανοική κάστα των παγκοσμιοποιητών. 
🔴 Αφού κατάφεραν να διεισδύσουν κυβερνήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, εγκαθιστώντας δικούς τους διεφθαρμένους αχυράνθρωπους, αφού εξαγόρασαν λειτουργήματα όπως είναι η Δικαιοσύνη και η Δημοσιογραφία, προκαλούν προς δικό τους όφελος, όχι μόνο την κλιματική καταστροφή την οποία μας χρεώνουν, αλλά και ακραία φτωχοποίηση των κοινωνιών. Στη συνέχεια τις εξοντώνουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου