Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Δύο θέματα που δείχνουν τι κρύβουν και τι μας ετοιμάζουν οι διάφορες ελίτ με αφορμή τον covid19


Ανοίγουν στόματα στην Ευρωβουλή: «Μετά τα εμβόλια-covid έχουμε 23 φορές περισσότερους θανάτους εδώ και 20 χρόνια εμβολιασμών»

«Γιατί δεν διερευνάται ότι έχουμε 20 φορές περισσότερες σοβαρές παρενέργειες και 23 φορές περισσότερους θανάτους;»
Τα στόματα πλέον φαίνεται να ανοίγουν για το τεράστιο ζήτημα των εμβολίων του κορωνοϊού αλλά και των συνεπειών αυτών στην υγεία με ευρωβουλυτές πλέον να απαιτούν εξηγήσεις για την πορεία της υγείας των πολιτών και απαντήσεις για αυτά που για πολύ καιρό οι “ειδικοί” απέφευγαν να απαντήσουν.
Έτσι στα τέλη Απριλίου η ευρωβουλευτής Christine Anderson (AfD) έδωσε την πρώτη της ομιλία ενώπιον της νέας «εξεταστικής επιτροπής COVID-19» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Γερμανίδα ευρωβουλευτής καταδίκασε τις πολιτικές της ΕΕ για τον Covid και ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα για τις σαφείς παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με το πρόσχημα της καταπολέμησης ενός ιού.
Η Άντερσον τάχθηκε ενάντια στους «ψευδείς ισχυρισμούς σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων, την υποτιθέμενη οριστική έγκρισή τους και την λεγόμενη αποτελεσματικότητα».
Η ευρωβουλευτής επεσήμανε ότι η βάση δεδομένων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) δείχνει ότι σε επτά μήνες, με τα «εμβόλια» του Covid έχουμε 20 φορές περισσότερες σοβαρές παρενέργειες και 23 φορές περισσότερους θανάτους από όλα τα άλλα εμβόλια τα τελευταία 20 χρόνια μαζί.
«Γιατί αυτό δεν διερευνάται», αναρωτήθηκε ο ευρωβουλευτής. Εξήγησε ότι οι πολιτικές της κυβέρνησης για τον Covid δεν είχαν καμία σχέση με την δημόσια υγεία
Αντίθετα, φαίνεται ότι ήταν «μια άσκηση κερδοφορίας για τη φαρμακευτική βιομηχανία (σ.σ. τα λεφτά μοιράζονταν σε αυτούς που έκαναν την δουλειά! Ο στόχος της διεθνιστικής εξουσίας ήταν και είναι η επιβολή παγκόσμιας χούντας και όχι το χρηματικό κέρδος!».
Γιατί οι εναλλακτικές μέθοδοι για την καταπολέμηση του Covid δεν ερευνήθηκαν ή δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα, αναρωτήθηκε η Άντερσον;
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Αντίθετα, είπε, τα πάντα σε όλη την πολιτική σας για τον Covid «συνοψίστηκαν αποκλειστικά στο: «εμβολιάστε, εμβολιάστε, εμβολιάστε».

Προς παγκόσμια κυβέρνηση; Η κρίσιμη ψηφοφορία στον ΠΟΥ που μπορεί να ανοίξει την «πόρτα»


Στόχος 194 κράτη να παραχωρήσουν τα κυριαρχικά τους δικαιώματα σε ζητήματα υγείας

Οι εξελίξεις με αφορμή τον κορωνοϊό φαίνεται ότι είναι ραγδαίες και ο κόσμος σε λίγο διάστημα (όπως υπολογίζουν οι σχεδιαστές του) δεν πρόκειται να είναι ο ίδιος καθώς ο ΟΗΕ είναι διατεθειμένος να προχωρήσει στην “αφαίρεση” της κυριαρχίας των χωρών επί ζητημάτων υγείας!
Όλο και περισσότεροι πλέον μιλούσαν για την ανάγκη μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, ενός παγκόσμιου ηγέτη που θα ελέγχει τα κράτη. Αυτό είναι το όνειρο ορισμένων και με κάθε τρόπο και αφορμή προσπαθούν να το υλοποιήσουν.
Έτσι στις 22 Μαΐου, ο ΠΟΥ ετοιμάζει μια ψηφοφορία για το αν θα πρέπει αφαιρεθεί ή όχι η κυριαρχία 194 χωρών, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ως μέρος του στόχου Μεγάλης Επαναφοράς του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο ΠΟΥ στοχεύει να τροποποιήσει μια συνθήκη που θα τους δώσει παγκόσμιο έλεγχο στην ανθρώπινη υγεία.
Αυτό θα γίνει για την ετοιμότητα της επόμενης πανδημίας και θα παρέχει στον ΠΟΥ την απόλυτη εξουσία στην παγκόσμια βιοασφάλεια, όπως την εξουσία να εφαρμόζει ψηφιακές ταυτότητες/διαβατήρια εμβολίων, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ταξιδιωτικούς περιορισμούς, τυποποιημένη ιατρική περίθαλψη, lockdown και ότι άλλο αποφασίσει για τον έλεγχο στις ζωές όλου του πλανήτη.
Με τη συνθήκη αυτή, όλα τα κράτη μέλη θα υπόκεινται στις διαταγές του ΠΟΥ. Εάν ο ΠΟΥ λέει ότι κάθε άτομο στον πλανήτη πρέπει να έχει διαβατήριο εμβολίου και ψηφιακή ταυτότητα για να διασφαλιστεί η συμμόρφωση του, τότε αυτό θα εφαρμοστεί σε κάθε χώρα, ακόμα κι αν κανένας σε αυτη τη χώρα απο την εθνική κυβέρνηση ή τους πολίτες δεν αποδέχεται κάτι τέτοιο!
Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις παγκοσμιοποιητών όπως του Μπιλ Γκέιτς που δήλωσε πως: «Χρειαζόμαστε μια μόνιμη οργάνωση εμπειρογνωμόνων που να είναι πλήρως αμειβόμενοι και προετοιμασμένοι να λάβουν μια συντονισμένη απάντηση σε ένα επικίνδυνο ξέσπασμα ανά πάσα στιγμή, προτείνω να ονομάσουμε αυτήν την ομάδα ομάδα GERM—Παγκόσμια Επιδημική Ανταπόκριση και Κινητοποίηση— ».
«Οι εμπειρογνώμονες παρακολούθησης ασθενειών της ομάδας θα αναζητούσαν πιθανές επιδημίες. Μόλις εντοπίσει μία, το GERM θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να δηλώσει μια πανδημία και να συνεργαστεί με τις εθνικές κυβερνήσεις και την Παγκόσμια Τράπεζα για να συγκεντρώσει χρήματα για την αντιμετώπιση της γρήγορα. Οι ειδικοί στην ανάπτυξη προϊόντων θα συμβουλεύουν τις κυβερνήσεις και τις εταιρείες σχετικά με τα φάρμακα και τα εμβόλια υψίστης προτεραιότητας».

ΥΓ του blog: ....η παγκόσμια δικτατορία έρχεται με πρόσχημα την υγεία...η αστική δημοκρατία όπως την ξέρουμε δεν βολεύει τις παγκόσμιες ελίτ που επιθυμούν να την αντικαταστήσουν από μια global goverment που θα την ορίζουν και θα την ελέγχουν....οι ολιγαρχίες δεν μπορούν να ζουν με δημοκρατία από την εποχή του Πλάτωνα και του Σωκράτη, βάζοντας στην θέση των αρίστων τους εαυτούς τους......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου