Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Μετανθρωπισμός η νέα ευγονική της ελίτ: Πως υποτιθέμενες αντίπαλες δυνάμεις οδηγούνται από την ίδια ατζέντα


Πώς παλεύουμε ενάντια σε αυτό;

PrimeNews

Η ευγονική είναι ένα σύνολο πεποιθήσεων και πρακτικών που στοχεύουν στη «βελτίωση» της γενετικής ποιότητας του ανθρώπινου πληθυσμού. Ιστορικά, οι ευγονιστές προσπάθησαν να αλλάξουν τα ανθρώπινα γονίδια αποκλείοντας άτομα και ομάδες που έκριναν ως κατώτερες ή προωθώντας τα δικά τους γονίδια που έκριναν ως ανώτερα. 
Πολλοί άνθρωποι που σήμερα πρωτοστατούν στις μεγαλύτερες απάτες, όπως σε αυτή της κλιματικής αλλαγής αλλα και στην ψευτοπανδημία Covid19, είναι οι ίδιοι που χρηματοδοτούσαν τις προσπαθειες ευγονικής στο παρελθόν, όπως η οικογένεια Ροκφέλερ, που είναι μεγάλοι υποστηρικτές του μετανθρωπισμού σήμερα. 
Ο μεταανθρωπισμός είναι μια προσπάθεια χειραγώγησης της συνείδησης και της μνήμης. Συνδέεται επίσης με την μείωση του πληθυσμού. Είναι ο νέος δρόμος της ευγονικής που οι επικυρίαρχοι μετονόμασαν έτσι. Η ευγονική δεν έχει εξαφανιστεί, απλώς έχει μετονομαστεί.
Η πιο γνωστή εφαρμογή της ευγονικής συνέβη στη ναζιστική Γερμανία πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και το Ολοκαύτωμα. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η έννοια της ευγονικής έγινε ευρέως αποκρουστική και σταμάτησαν να την συζητούν τουλάχιστον από τον δημόσιο διάλογο

Ο νέος δρόμος της ευγονικής ο μεταανθρωπισμός
Ο μεταανθρωπισμός είναι μια προσπάθεια χειραγώγησης της συνείδησης και της μνήμης και συνδέεται άμεσα με την μείωση του πληθυσμού. Ο πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών και συγγραφέας πολλών βιβλίων, ο Δρ. Τζον Κόλμαν έχει εκθέσει πολλές φορές την διανθρωπιστική ατζέντα περιγράφοντας την ως διαβολική.

Η Λέσχη της Ρώμης
Η Λέσχη της Ρώμης είναι η κύρια δεξαμενή σκέψης για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη που ήταν άγνωστη στο ευρύ κοινό μέχρι να εκτεθεί από τον Δρ. Κόλμαν το 1969 για πρώτη φορά και να εκδοθεί με τον ίδιο τίτλο το 1970. Δεν έχει καμία σχέση με τη Ρώμη, την Ιταλία ή την Καθολική Εκκλησία. Το όνομα επιλέχθηκε σκόπιμα για να εξαπατήσει. Ιδρύθηκε το 1968 στο κτήμα του Ντέιβιντ Ροκφέλερ στο Μπελάτζιο της Ιταλίας κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου.
Η ευγονική δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει μετονομαστεί. Στο βιβλίο του «Club Of Rome», ο Δρ. Κόουλμαν έγραψε ότι η Βρετανική Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών («BEIC») είναι σήμερα γνωστή ως η Επιτροπή των 300, το πιο ισχυρό και ελεγχόμενο σώμα στον κόσμο.
Στη σελίδα 29 του βιβλίου του, ο Δρ. Κόλμαν δήλωσε ότι ένας σημαντικός βραχίονας διεθνούς εξωτερικής πολιτικής της Επιτροπής των 300 είναι η Λέσχη της Ρώμης. «Η Λέσχη της Ρώμης αντιπροσωπεύει τη δομή διοίκησης των Illuminati», έγραψε. «Είναι πολύ εύκολο να δούμε τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των σχεδίων της και των σημερινών πολιτικών της Δύσης».
Πρωταρχικός στόχος της Λέσχης της Ρώμης ήταν η πτώση της Σοβιετικής Ένωσης και ο εκφυλισμός των εναπομείναντων αριστερών κομμάτων της Δύσης, κάτι που η λέσχη κατάφερε με επιτυχία κάνοντας μέλος της τον τελευταίο ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσώφ (Mikhail Gorbachev). Οι στόχοι που είχε θέσει η Λέσχη δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν με τη διατήρηση της ΕΣΣΔ και των χωρών του σοσιαλιστικού στρατοπέδου, που εκείνες τις μακρινές εποχές ήταν οικονομικά, πολιτικά και στρατιωτικά ανεξάρτητες από τη Δύση.
Ο υπέρτατος όμως στόχος της Λέσχης ήταν η κατάκτηση του κόσμου απο μια παγκόσμια δύναμη, από τους “ιδιοκτήτες χρημάτων” (που είναι επίσης μέλη της Επιτροπής των 300) και μέλη της Ενωμένης Παγκόσμιας Κυβέρνησης (EMP).
Μερικές από τις πλουσιότερες οικογένειες της Ευρώπης και των ΗΠΑ ανήκουν στην Λέσχη, της οποίας ο κατάλογος μελών παραμένει στενά φυλαγμένο μυστικό. Είναι γνωστό ότι ο αείμνηστος Τζιοβάνι Ανιέλι, επίσης κορυφαία προσωπικότητα των Ιλλουμινάτι, ήταν ένα από τα πιο σημαίνοντα μέλη, του οποίου το συμβούλιο αναζητούσε παγκόσμιους ηγέτες όπως ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο Νικήτα Χρουστσόφ και ο Πρόεδρος Χ. Β. Μπους.
Η Λέσχη ήταν υπεύθυνη για μια μεγάλη πληθυσμιακή μελέτη, σκοπός της οποίας αφορούσε τον έλεγχο του πληθυσμού, η οποία ολοκληρώθηκε το 1968. Ένα άλλο εξέχον μέλος της Λέσχης, ο Aurelio Peccei, υποστήριξε την υλοποίηση της πρότασης του Bertrand Russell, την εισαγωγή μιας πανώλης παρόμοιας με τη Μαύρη Πανώλη που θα εξαφάνιζε ανεπιθύμητους ανθρώπους και θα έφερνε δραστική μείωση του πληθυσμού σε χώρες όπως η Νότια Αμερική και η Αφρική. 
Ο πολυβραβευμένος Dennis Meadows, ένα από τα αρχικά μέλη της Λέσχης της Ρώμης, και συν-συγγραφέας του «Limits to Growth» (1972) μίλησε ανοιχτά για το πώς ο πληθυσμός πρέπει να μειωθεί στα 1-2 δισεκατομμύρια με “ειρηνικό τρόπο” δηλαδή χωρίς πολέμους η εκτελέσεις.


Ο Dennis Meadows υποστηρίζει την θεωρία του χρυσού δισεκατομυρίου, όπου οι άνθρωποι αν θέλουν να ζήσουν ελευθεροι πρέπει να φτάσουν μόλις στο 1 δις. Αλλιώς, πρέπει να επιλέξουμε ένα είδος δικτατορίας απο τα προβλήματα που θα δημιουργήσει (δήθεν) ο υπερπλυθησμός.
Κάτι άλλο που στόχευσε η Λέσχη ήταν οι πυρηνικοί σταθμοί παραγωγής ενέργειας που παράγουν τη φθηνότερη πηγή ηλεκτρικής ενέργειας στον κόσμο, έκαναν σφοδρή επίθεση από την ίδρυσή τους, για την προστασία της βιομηχανίας πετρελαίου, πολλά από τα κορυφαία στελέχη της οποίας ανήκουν στην COR και τους Illuminati.

Ο όρος «μεταανθρωπισμός» αναφέρθηκε πρώτη φορά σε ένα βιβλίο του 1957
Ο Τζούλιαν Χάξλεϋ, αδερφός του διάσημου συγγραφέα Άλντους Χάξλεϋ (απο εκεί πήρε τις πληροφορίες για το βιβλίο του "Θαυμαστός καινούργιος κόσμος"), ήταν πρόεδρος της Βρετανικής Εταιρείας Ευγονικής. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο δημιουργήθηκαν τα Ηνωμένα Έθνη και ο Τζούλιαν Χάξλεϋ τέθηκε επικεφαλής της UNESCO. Γράφοντας το όραμά του για την UNESCO, ο Τζούλιαν Χάξλεϋ είπε για την ευγονική «πρέπει να κάνουμε το αδιανόητο ξανά νοητό». Δέκα χρόνια αργότερα επινόησε τον όρο «μεταανθρωπισμός» σε ένα βιβλίο του 1957 «Νέες φιάλες για νέο κρασί» και μιλά για το πώς η νέα ευγονική πρόκειται να συγχωνεύσει τον άνθρωπο με τη μηχανή, έτσι ώστε αυτό να είναι η νέα ευγονική.
Πολλοί άνθρωποι που χρηματοδότησαν την ευγονική του παρελθόντος, όπως η οικογένεια Ροκφέλερ, είναι μεγάλοι υποστηρικτές του μετανθρωπισμού σήμερα. Άλλωστε μη ξεχνάμε πως πολλά από τα χρήματα που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία του προγράμματος της ναζιστικής ευγονικής προήλθαν από το Ίδρυμα Rockfeller, τα ίδια χρήματα σήμερα χρηματοδοτούν τα (μεταανθρωπιστικά) οράματά τους.
Ο Robert Califf, ο νέος επικεφαλής της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (“FDA”), είναι πρώην στέλεχος της Google Health. Η Google Health έχει μια κοινοπραξία με την GlaxoSmithKline που ονομάζεται Galvani Bioelectronics – ο πρώην επικεφαλής της Galvani ήταν ο Moncef Slaoui που ήταν επικεφαλής του Operation Warp Speed του προγράμματος που προώθησε ο Ντόναλτ Τραμπ με σκοπό να παρακάμψει τον οποιοδήποτε έλεγχο ασφάλειας των εμβολίων Covid και να δώσει το “ελεύθερο” στις εταιρίες να κάνουν ότι θέλουν.
Ο ​​Moncef Slaoui εστίασε σε αυτό που αποκαλούν βιοηλεκτρονική ιατρική, η οποία είναι ενέσιμη νανοτεχνολογία που μπορεί να χειριστεί το κεντρικό νευρικό σύστημα του ανθρώπου. Ποιες είναι οι συνέπειες αυτού; 
Έχουμε το άτομο που μόλις αγόρασε το Twitter, τον Elon Musk, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας τσιπ εγκεφάλου – Neuralink. Είναι επίσης μεγάλος εργολάβος του αμερικανικού στρατού και έχει μεγάλη σύγκρουση συμφερόντων με κινεζικά αντίστοιχα της Silicon Valley όπως η Tencent. «Αν κοιτάξετε την εταιρία (Neuralink), είχαν κάνει πειράματα σε ζώα [και] πολλοί από τους πίθηκους που δοκιμάστηκαν πέθαναν μετά την τοποθέτηση του τσιπ στον εγκέφαλο.
Ο μεταανθρωπισμός είναι μια προσπάθεια χειραγώγησης της συνείδησης και της μνήμης και είναι επίσης συνδεδεμένος με την μείωση του πληθυσμού. Αυτό είναι το νέο μονοπάτι της ευγονικής και έτσι οι άνθρωποι που προωθούν την υπερανθρωπιστική ιδεολογία δεν ενδιαφέρονται για το πόσοι άνθρωποι θα απομείνουν μετά την επιβολή των πειραμάτων τους στην ανθρωπότητα. Στους ανθρώπους αρέσει να συμπεριφέρονται σαν η ευγονική να έχει εξαφανιστεί και δεν βλέπουν πως απλώς έχει μετονομαστεί.
Αυτό που πλαισιώνεται σήμερα ως υγειονομική περίθαλψη είναι η ευγονική. Δυστυχώς, ο Covid έχει δημιουργήσει αυτό το προηγούμενο όπου είναι υποχρεωτικό ή όπου μπορεί να χάσεις τα προς το ζην, να μην μπορείς να ταξιδέψεις, να τεθείς σε κατ’ οίκον περιορισμό εκτός αν συμφωνήσεις να ακολουθήσεις το προγραμμά τους.
Η Whitney Webb επαγγελματίας συγγραφέας, ερευνήτρια και δημοσιογράφος, είπε πως όσον αφορά την «αναβάθμιση» των ανθρώπων, δεν πίστευε ότι ήταν αυτή η πρόθεση. Εξετάζουν είπε, τη φεουδαρχία και πώς να δημιουργήσουν μια τάξη σκλάβων που δεν θα μπορούν ούτε γνωστικά να επαναστατήσουν ποτέ ξανά. Η ίδια εξήγησε:
«Έτσι το πουλάνε στους ανθρώπους (ως αναβάθμιση). Αλλά αν κοιτάξετε, για παράδειγμα, τη British Eugenics Society από την οποία προήλθαν όλα αυτά, θα παρατηρήσετε κάποιον όπως ο HG Wells πιο γνωστός ως συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας αλλά και αφοσιωμένος ευγονιστής – προέβλεψε ότι σε 100 200 χρόνια θα υπήρχαν δύο ανθρώπινες φυλές. Θα υπήρχε η αναβαθμισμένη επαυξημένη «ελίτ» που ήταν διανοούμενη και ελκυστική και εμείς «αυτοί που ήμασταν πάντα». Και τότε (θα εμφανιστεί) μια κατώτατη τάξη που θα ζει σαν ζώο που τρώει ζωύφια *(ναι έτσι το είπε)».
«Νομίζω ότι ο μεγάλος μεταανθρωπισμός στοχεύει στη δημιουργία ενός εργατικού δυναμικού που μοιάζει με drone που δεν θα είναι ποτέ σε θέση να αμφισβητήσει τις συνθήκες εργασίας ή να ζητήσουμε ένα μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας» είπε η Webb.

Ποιος είναι σήμερα στο τιμόνι;
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που αυτοχαρακτηρίζεται ως ο κύριος υποστηρικτής των συμπράξεων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. «Δεν υπάρχει καλύτερη λέξη γιαυτό απο ενός νέου τύπου φασισμού», είπε η Webb.
«Τότε έχετε το οικογενειακό ιστορικό του Klaus Schwab: ο πατέρας του διηύθυνε μια ναζιστική εταιρεία μοντέλου και χρηματοδότησε την ατομική βόμβα. Και βασικά τον έχετε να βρίσκεται σε αυτή τη θέση όπου προωθεί τον νεοφασισμό σε παγκόσμια κλίμακα.
«Θέλουν όλοι να επικεντρωθούν σε αυτόν και να πιστεύουν ότι είναι μόνο αυτός και μόνο το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. (Αλλά) υπάρχουν και άλλοι οργανισμοί που το προωθούν. Το πρόγραμμα Young Global Leader, δεν είναι αποκλειστικό του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ – υπάρχουν πολλά άλλα ιδρύματα με παρόμοια ατζέντα που επιδιώκουν όχι μόνο συμπράξεις δημόσιου-ιδιωτικού τομέα αλλά και παγκόσμια διακυβέρνηση. Υπάρχουν πολλές από αυτές τις οργανώσεις».
Πολλές τράπεζες ασχολούνται πολύ με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και με το προτεινόμενο ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας, το οποίο είναι προγραμματιζόμενο χρήμα, το κράτος αποφασίζει αν θα αποταμιεύσετε ή αν θα ξοδέψετε. Αυτοί αποφασίζουν τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να αγοράσετε. «Όλες οι κεντρικές τράπεζες, ακόμη και σε μέρη όπως η Ρωσία όπου ο Βλαντιμίρ Πούτιν μιλάει για τα ανεξάρτητα έθνη και την προστασία του πολιτισμού τους, στην ουσία προχωρούν με την ίδια ατζέντα», είπε η Γουέμπ.
Το να γίνουν οι ΗΠΑ σαν την Κίνα είναι ο στόχος πολλών ανθρώπων στα υψηλότερα επίπεδα της Silicon Valley στην κυβέρνηση των ΗΠΑ. Στην πραγματικότητα, εξήγησε η Webb, «λένε ότι πρέπει να προχωρήσουμε πέρα ​​από την Κίνα όσον αφορά την εφαρμογή της τεχνολογίας επιτήρησης, τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, την απομάκρυνση από την ιδιοκτησία ιδιωτικού αυτοκινήτου –το οποίο αναφέρουν ως σύστημα παλαιού τύπου. Αυτό ήταν σχέδιο τους πολύ πριν από τον Covid.”
«Η Επιτροπή Εθνικής Ασφάλειας για την Τεχνητή Νοημοσύνη διοικούνταν από τον Eric Schmidt, πρώην επικεφαλής της Google και ο συμπρόεδρος ήταν ένας πολύ κορυφαίος άνθρωπος που συνεργάζεται στενά με τον Schmidt που ήταν στο Υπουργείο Άμυνας. Και [έτσι] είναι η κοινότητα των πληροφοριών, ο στρατός και η Silicon Valley – και αυτοί είναι οι άνθρωποι που τρέχουν όλο και περισσότερο την εκπομπή. Και πιστεύουν ότι αν δεν προχωρήσουμε πέρα ​​από το σύστημα επιτήρησης της Κίνας –το μοντέλο Mega City, Smart City– θα αποτύχουμε.
«Έχετε άτομα με μεγάλες συγκρούσεις συμφερόντων που εκτελούν την πολιτική μας για την εθνική ασφάλεια σε θέματα όπως η τεχνητή νοημοσύνη που έχουν σύγκρουση συμφερόντων με την Κίνα. Ο Eric Schmidt μόλις έγραψε ένα βιβλίο με τον Henry Kissinger και αυτοί οι τύποι βασικά μαλώνουν για να αποφύγουν έναν πόλεμο, έναν κατακλυσμικό πόλεμο, με την Κίνα πρέπει να καλύψουμε και να συνεργαστούμε με την Κίνα. Και το μοντέλο για αυτό είναι βασικά το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, εννοώ ότι υποστηρίζουν το ίδιο πράγμα, η παγκόσμια διακυβέρνηση και η τεχνοκρατία ακολουθώντας το μοντέλο της Κίνας [στις ΗΠΑ]».
Τότε έχετε ανθρώπους όπως ο Έλον Μασκ να λένε «Θα αναλάβω το Twitter για την «ελευθερία του λόγου». Αλλά λέει επίσης «Θέλω να κάνω το Twitter κάτι σαν το WeChat». Το WeChat είναι ουσιαστικά μια εφαρμογή παρακολούθησης που χρησιμοποιείται στην Κίνα. «[Είναι] για τα οικονομικά σας, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχεδόν τα πάντα. Το αποκαλούν ακόμη και «εφαρμογή για τα πάντα». Και αυτό είναι το μοντέλο του Μασκ. Η μητρική εταιρεία του WeChat είναι η Tencent, η οποία είναι ένας από τους μετόχους και τους πιο ενεργούς συμβούλους της Tesla.
Το πρόβλημα είναι ότι έχετε τους ανθρώπους που ελέγχουν τη Silicon Valley πίσω από αυτό, εξήγησε η Webb. «Απο εκεί παίρνουν τις πληροφορίες τους οι περισσότεροι άνθρωποι, πού κοινωνικοποιούνται οι περισσότεροι σήμερα και λογοκρίνουν όλο και περισσότερο τους ανθρώπους από πλατφόρμες. Διεξάγουν, βασικά, έναν πόλεμο κατά της διαφωνίας».

Ταυτότητα φύλου
Η Webb εξήγησε ότι εάν ο τελικός στόχος σας είναι ο απόλυτος έλεγχος, πρέπει να έχετε έναν πληθυσμό που δεν έχει εθνική ταυτότητα ή προσωπική ταυτότητα. Εάν η ταυτότητα μπορεί να μεταβληθεί και να μετακινηθεί όποτε βολεύει τα άτομα που ελέγχουν τα πράγματα, τότε είναι πιο εύκολο να ελεγχθούν. Αλλά, είπε η Webb, «αν οι άνθρωποι έχουν ταυτότητα και ξέρουν ποιοι είναι και ξέρουν πού βρίσκονται [τότε] είναι πολύ πιο δύσκολο να ελεγχθούν. Αν κάνετε αυτό το πείραμα σε κάθε επίπεδο, είναι πολύ πιο εύκολο να ασκήσετε τη θέλησή σας πάνω τους, επειδή ξέρετε ότι δεν έχουν τα πόδια τους γερά στο έδαφος».

Κλιματική αλλαγή
Ο ακτιβισμός όπως εμφανίζεται από το Just Stop Oil είναι ο ακτιβισμός που παρουσιάζεται μπροστά στους νέους σήμερα και τους λένε ότι αυτό είναι ο ακτιβισμός. Θεωρείται ως “στη Vogue” επειδή εμφανίζεται και αντιμετωπίζεται από τα εταιρικά μέσα ότι το κολλάει στον άνθρωπο. Το Just Stop Oil χρηματοδοτείται από τις οικογένειες Getty και Rockefeller. Οικογένειες που έβγαλαν τα λεφτά τους από το πετρέλαιο αλλά έχουν επίσης μακροχρόνιο ενδιαφέρον για την ευγονική. Βοήθησαν να δημιουργηθεί αυτό το νέο περιβαλλοντικό κίνημα που υποβαθμίζει τη ρύπανση και προβάλει ως βασικό πρόβλημα το διοξείδιο του άνθρακα.
Αυτό που είναι (στην πραγματικότητα), είπε η Webb, είναι ο έλεγχος της ποσότητας ενέργειας που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι. «Αν ελέγχετε πόση ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα νοικοκυριό (τότε) μπορείτε να ελέγξετε την οικονομική του δραστηριότητα [και] ελέγχετε επίσης πόσο μεγάλη μπορεί να γίνει η οικογένειά του. Και νομίζω ότι αυτό είναι ο τελικός στόχος. Δεν έχει να κάνει με το περιβάλλον για αυτούς τους ανθρώπους».
«Πολλά από αυτά οδηγούνται στη Wall Street. Κοιτάτε τα Ηνωμένα Έθνη [και] πολλούς από τους ανθρώπους που έβαλαν υπεύθυνους για μια πολιτική για την κλιματική αλλαγή. Έχετε τον Mark Carney, έναν πρώην επικεφαλή της τράπεζας της Αγγλίας και της Τράπεζας του Καναδά… είναι ένας από τους τύπους που ήρθε για να σώσει την HSBC όταν συνελήφθησαν να ξεπλένουν χρήματα για μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών. Πιστεύει ο κόσμος πως αυτός ο καλός τύπος έχει ανησυχίες για το περιβάλλον;
«Και μετά το άλλο άτομο είναι ο Μάικλ Μπλούμπεργκ, πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δισεκατομμυριούχος. Και έτσι, αυτοί είναι οι άνθρωποι που επεξεργάζονται τις λύσεις. Και όπως και ο Covid, δεν έχετε χρόνο να σκεφτείτε αυτό που σας λέμε – απλά πρέπει να αποδεχτείτε αυτές τις λύσεις γιατί αν δεν το κάνετε κάτι πολύ κακό θα συμβεί.
«Και είναι το ίδιο, είναι παρόμοια αφήγηση με αυτό που διαδραματίστηκε με τον Covid. Οδηγείται από φόβο για να πείσουμε τους ανθρώπους να αποδεχτούν πολιτικές που διαφορετικά δεν θα αποδεχόντουσαν, επειδή τους λένε ότι αυτό το κατακλυσμικό γεγονός είναι ακριβώς απο κάτω μας – δεν έχετε να κάνετε αλλιώς εμπιστευτείτε μας. 
«Οι λύσεις προέρχονται κυρίως από τη Wall Street και είναι πράγματα όπως το χρέος για ανταλλαγές κλίματος – που παλιά ήταν χρέος για ανταλλαγές γης.
«Τότε έχετε ανθρώπους όπως ο Λάρι Φινκ της BlackRock, ο Μάικλ Μπλούμπεργκ και ο Μαρκ Κάρνεϊ να έρχονται μαζί σε κάτι σαν το GFAN που λέει γιατί δεν δίνουμε στη Wall Street τον άμεσο έλεγχο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας (εξαιτίας) της «κλιματικής αλλαγής».

Πώς παλεύουμε ενάντια σε αυτό;
Η Γουέμπ πιστεύει ότι υπάρχει σε κάποιο βαθμό μια εσωτερική διαμάχη, αλλά είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πώς εξελίσσονται κάθε δεδομένη στιγμή. Και «υπάρχει μια προφανής προσπάθεια από ισχυρά συμφέροντα να εμποδίσει τους πατριώτες πολιτικούς να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο», είπε.
«Οι κοινότητες πρέπει να γίνουν αυτοδύναμες. Εάν οι τράπεζες απο-πλατφορμίζουν ανθρώπους, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρηματοπιστωτικό τους σύστημα. Θα πάτε στη γη CBDC όπου τελικά δεν θα μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα χωρίς ένα μικροτσίπ στο χέρι σας;
«Υπάρχουν προφανείς κόκκινες γραμμές που δεν μπορούν να περάσουν οι άνθρωποι. Πώς θα ταΐσεις την οικογένειά σου; Πώς θα κρατήσετε το σπίτι σας ζεστό το χειμώνα; ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. Νομίζω ότι μάλλον θα έπρεπε να πάρουμε κάποια μαθήματα από τους Amish, για να είμαι ειλικρινής.
«Έχουμε αναθέσει τις ανάγκες μας σε εταιρείες που θέλουν να μας υποδουλώσουν, επομένως πρέπει να αρχίσουμε να παράγουμε το δικό μας υλικό σε τοπικό επίπεδο. Όλα έχουν να κάνουν με την έξοδο και την κατασκευή και αυτό πρέπει να κάνουμε. Και όσο περισσότεροι άνθρωποι το κάνουν τόσο καλύτερα θα είμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου