Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Δεν βαριόμαστε ποτέ


Η Ντάμα


*** Δεν βαριόμαστε ποτέ με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ από τον περασμένο Σεπτέμβρη. Τα έχουμε δει όλα πλέον. Μέχρι και παρέμβαση – «βόμβα» Τσίπρα είδαμε, μέχρι και προσφυγή σε νέες εσωκομματικές – τετραπλές – κάλπες ακούσαμε από τα χείλη του Στέφανου Κασσελάκη. Πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό κανείς δεν ξέρει, ενόψει και των ευρωεκλογών, αλλά σίγουρα όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ και στην Κεντροαριστερά γενικότερα, δεν βαριόμαστε.

*** Το σίγουρο είναι ότι το απολαμβάνουν Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας και Βελόπουλος, οι οποίοι βλέπουν τα ποσοστά των κομμάτων τους να ανεβαίνουν. Ο δε Ανδρουλάκης έχει ανέβει ήδη στο άλογο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δεν λέει να κατέβει. Έτσι και πάρει το ΠΑΣΟΚ τη δεύτερη θέση στις Ευρωεκλογές; Να ψάξουμε τρύπα να κρυφτούμε. Θα νομίζει ότι χρίστηκε πρωθυπουργός ή αυτοκράτορας.

*** Ο Κασσελάκης πραγματοποίησε μια δυναμική ομιλία, όρθιος, φορώντας χειλόφωνο, έπαιξε «μπάλα» με τον κόσμο και αναμφίβολα όλο αυτό ήταν κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί, τουλάχιστον σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών. Επίσης, αποδείχθηκε ότι πλέον έχει δημιουργήσει το δικό του κοινό, στο οποίο άλλωστε απευθύνεται ενόψει των εσωκομματικών εκλογών, εφόσον βέβαια κατατεθούν επίσημα υποψηφιότητες εναντίον του. «Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Διονύσης Τεμπονέρας φαίνεται να ακονίζει το «σπαθί» του. X (twitter.com)

*** Θεωρώ ότι η προσφυγή στις κάλπες είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση αυτή τη στιγμή. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να βγει από τη «μαύρη τρύπα» ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως επισήμανε και ο Αλέξης Τσίπρας στη μακροσκελή ανάρτησή του, στην οποία έβαλε «απέναντι» όσους αποχώρησαν και δημιούργησαν τη Νέα Αριστέρα.

*** Στον Αλέξη Τσίπρα απάντησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με ένα δριμύ «κατηγορώ». Αν ο πρώην υπουργός Οικονομικών (και κάποιοι άλλοι) έκανε το διάστημα 2019-2023 όση αντιπολίτευση έχει κάνει από το καλοκαίρι και μετά στον ΣΥΡΙΖΑ, ίσως ο Τσίπρας να μην έχανε τις εκλογές. X (twitter.com)

*** Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε. Το χειρότερα από όσα συμβαίνουν δεν είναι τα ίδια τα γεγονότα, ως γεγονότα, αλλά το ότι τα συνηθίζουμε. Πήγε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη δίκη για τις 22 παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ και διέκοψε τη διαδικασία και φώναζε προς την έδρα «τι διαδικασία είναι αυτή;».
Πώς φωνάζουν, στο γήπεδο, οι οπαδοί προς τον διαιτητή, όταν δεν τους αρέσει κάτι που βλέπουν; «Καλά ρε, το φάουλ δεν το είδες;» ή «κίτρινη κάρτα ήταν αυτό ρεεε». Ε, το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τον υπουργό Υγείας.

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είχε δουλειά ούτε στη Βουλή, ούτε στο υπουργείο, ούτε σε κάποιο αγαπημένο του κανάλι. Πήγε στο ακροατήριο του δικαστηρίου για να κάνει τον χούλιγκαν. Τι κι αν δεν έπρεπε καν να ήταν εκεί; Τι κι αν ο αστυνομικός του, μαζί με άλλους δύο, απώθησε βίαια τον δικηγόρο του Παύλου Πολάκη, Γιάννη Απατσίδη;
Αποχώρησε ανενόχλητος, σαν να μην συνέβη ποτέ τίποτα. Το έθαψαν κάτω από το χαλί και τα γνωστά – άγνωστα sites (καλά, για τα κανάλια δεν περιμέναμε κάτι άλλο) και όλα μέλι γάλα…

*** Δεν υπάρχει δωρεάν Υγεία μας ενημέρωσε χθες ο υπουργός Υγείας. Κι αυτό φυσιολογικό είναι. X (twitter.com)

*** Στη Νέα Αριστερά πήρε μεταγραφή ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και όχι τίποτα άλλο, αλλά φοβάμαι μην κάνει πράξη την απειλή της η Ράνια Τζίμα και αποχωρήσει από τη δημοσιογραφία, όπως είχε πει πριν 3 χρόνια. Κι άντε να βγάλεις δελτίο ειδήσεων με τους υπόλοιπους, στα άλλα κανάλια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου