Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ, μην δείτε αυτό το βίντεο...


 Areti Athanasiou
@AretiAthanasiu
Δεν ξέρω αν θα ακούσετε αυτή την αφήγηση και δεν θα ουρλιάξετε. Εγώ ούρλιαξα. 
Και δεν θέλω καν να φανταστώ τι έκαναν οι μανάδες, οι πατεράδες, τα αδέρφια των θυμάτων. Δεν θέλω. Στα Τέμπη το πιο ανατριχιαστικό θρίλερ έγινε πραγματικότητα. 
«Πήγαμε στο βαγόνι του κυλικείου, σε ότι έχει μείνει από το βαγόνι που είναι ένα κομμάτι 6 μέτρων, σαν μεγάλο τραπέζι γεμάτο αποκαΐδια. 
Εμείς ψάχναμε να βρούμε ίχνη τεχνικής φύσεως, βρήκαμε λοιπόν μια μάζα λιωμένοι αλουμινίου, την σηκώσαμε και κάτω ακριβώς είδαμε κάτι παράξενο το οποίο πολύ εύκολα και με το μάτι καταλάβαμε πως είναι ανθρώπινο υπόλειμμα. 
Και καταλάβαμε πως αυτό έπρεπε να το έχει βρει κάποιος άλλος, πολύ πιο πριν από μας και πολύ κακώς το  βρίσκουμε εμείς εκεί. 
Και για να μην μάθουν κάποιες οικογένειες από ρεπορτάζ και βάζουν διάφορα με το μυαλό τους, εμείς ενημερώσαμε με απόλυτη μυστικότητα, την ανάκριση και τις αστυνομικές αρχές που ήρθαν στην συνέχεια της μέρας, το παρέλαβαν και τους είπαμε φυσικά ''κοιτάξτε εκεί που το βρήκαμε αυτό, έχει κι άλλα, δεν μπορεί να μην έχει κι άλλα, είναι ένα παχύ στρώμα με αποκαΐδια που δεν το έχει ψάξει κανείς , κάποιος πρέπει να ψάξει, έχει κι άλλα'', μας είπαν ''εντάξει, θα ενημερώσουμε''.
Εμείς το κρατήσαμε μυστικό για αυτό το λόγο και θεωρήσαμε ότι κάποιος θα πάει να ψάξει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου