Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Καναδάς: Επεκτείνεται το πρόγραμμα ευθανασίας σε ανήλικους με ψυχικές διαταραχές


Οι γιατροί μπορούν να «υποβοηθήσουν» των θάνατο παιδιών χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών τους

Prime News 

Ο Καναδάς επεκτείνει το ήδη υπάρχων πρόγραμμα ευθανασίας, επιτρέποντας στους γιατρούς να «υποβοηθούν» των θάνατο παιδιών, χωρίς να ειδοποιήσουν τους γονείς τους επειδή έχουν κατάθλιψη.
Οι άστεγοι, οι φτωχοί και οι χρόνιοι ασθενείς μπορούν επίσης να επιλέξουν την ευθανασία, αν δυσκολεύονται στην ζωή τους ή αν δεν θέλουν να ζήσουν. Η εφημερίδα Toronto Star μίλησε για τον «κοινωνικό δαρβινισμό που μοιάζει με τους Αγώνες Πείνας (Αμερικάνικη ταινία επιστημονικής φαντασίας The Hunger Games).
Ο καθηγητής Τσαρλς Καμόζυ (Charles Camosy), της Ιατρικής Σχολής Κρέϊτον (Creighton), δήλωσε την περασμένη Τετάρτη στο “Tucker Carlson Tonight”, ότι το νομοσχέδιο θα επιτρέπει σε “ώριμους ανηλίκους” να υποβάλλονται σε ευθανασία από κρατικούς γιατρούς χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων τους.
Ο Τσαρλς Καμόζυ βαρύνεται με το πρόγραμμα ευθανασίας του Τριντό που επιτρέπει στα παιδιά να σκοτώνονται από γιατρούς χωρίς την έγκριση των γονιών τους:
«Πρέπει να σηκωθούμε από τον καναπέ και να κάνουμε κάτι γι’ αυτό για όσους από εμάς βλέπουμε τα γράμματα στον τοίχο εδώ».
Ο Τάκερ Κάρλσον είπε στην εκπομπή του στο Fox News, ότι δεν του αρέσει να αναφέρεται στους Ναζί, αλλά «είναι γνωστοί για αυτό». «Χρησιμοποιείτε τους γιατρούς για να σκοτώσετε τους πιο αδύναμους στην κοινωνία σας», δήλωσε. «Νόμιζα ότι οι γιατροί συμφώνησαν μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο να μην κάνουν κάτι τέτοιο».
Η ιατρική βοήθεια στο θάνατο (MAID), είναι διαθέσιμη στον Καναδά από το 2016 και πρόκειται να επεκταθεί τον Μάρτιο του 2023, επεκτείνοντας την καταλληλότητα σε άτομα με ψυχική ασθένεια.
Το νομοσχέδιο C-7 θα επέτρεπε σε άτομα που αναζητούν MAID να υποβάλουν αίτηση αποκλειστικά με βάση μια ψυχική διαταραχή. Πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου, η επιλεξιμότητα του MAID βασιζόταν στην ύπαρξη μιας «βαριάς και ανεπανόρθωτης ιατρικής κατάστασης», σύμφωνα με έκθεση της καναδικής κυβέρνησης σχετικά με την πρακτική της.


ΥΓ του blog: ....."ιατροί - Θεοί", προοδευτικοί παγκοσμιοποιητές, διεστραμένοι  κανίβαλοι και συγχρονοι ευγονιστές-μεγκελιστές  φτιάχουν τους νέους Καιάδες μεταμορφώνοντας έτσι τις κοινωνίες μας με τα χρήματα τους σε Άουσβιτς και Νταχάου με νομιμότητα πραγματοποιώντας τους μοίχιους πόθούς και τις  ιδεοληψίες τους   ....καιρός να αντιδράσουμε πριν είναι αργά πηγαίνοντας όχι σε πιο συντηριτικές και απεχθείς λύσεις αλλά σες πιο δημοκκρατικές όπως μας δίδαξαν οι πρόγονοι μσς....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, περισσότερη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι λοιπόν το πρόταγμα και η επιθυμία μας κι όχι η "Εκλεγμένη Μοναρχία" των ολιγαρχών και των ελιτ του χρήματος (όπως την ορίζει ο καθηγητής Γ. Κοντογιώργης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου