Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

ΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς διευθυντής της Pfizer παραδέχθηκε ότι εξαπάτησαν δισεκατομμύρια ανθρώπους


Το εμβόλιο δεν δοκιμάστηκε ποτέ για την πρόληψη της μετάδοσης. Το «εμβολιαστείτε για τους άλλους» ήταν πάντα ψέμα

H αντίστροφη μέτρηση για την επέμβαση και της ελληνικής δικαιοσύνης έχει αρχίσει. Αργά η γρήγορα ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας και η επιτροπή των επιδημιολόγων μαζί με όσους θήτευσαν υπουργοί υγείας και λοιποί εμπλεκόμενοι θα κληθούν να απολογηθούν για τους χιλιάδες νεκρούς αλλά και για τους ανθρώπους στους οποίους τα σκευάσματα του Bourla και της Moderna προκάλεσαν ανήκεστο βλάβη.
Φυσικά εκτός της δυστοπικής και εντέχνως κρυβόμενης προσωπικότητας του κ. Τσιόδρα, ένα πρόθυμο μπουλούκι επιστημόνων όπως οι κ.κ. Ηλίας Μόσιαλος, Καπραβέλος, Γεροτζιάφας του ΣΥΡΙΖΑ (ο αρχηγός του οποίου έρχεται εκ νέου να μας σώσει σε αυτοκίνητο αξίας 120.000 ευρώ), ο επιδημιολόγος Βασιλακόπουλος τον οποίο η Τράπεζα Πειραιώς επέλεξε ανάμεσα στα Παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια για να τον διορίσει επικεφαλής του Ερρίκος Ντυνάν και πάει λέγοντας.
Ο κατάλογος είναι μακρύς, σκοτεινός και δυστοπικός καθώς όλος αυτός ο εσμός συμμετείχε εκούσια ή ακούσια σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ενώ ιδιαίτερης αναφοράς αξίζει ο ρόλος της επικεφαλής της Ε.Ε. η οποία έκανε προσωπικές διαπραγματεύσεις με τον Καματερό Bourla.
Για να υπάρξη συσκότιση σε αυτό θα χρειαστούν πολλοί παιδεραστές σαν τον Ηλία Μίχο, ακόμη και μία επίθεση της Τουρκίας στο Αιγαίο ή τη Θράκη παρότι ο Ερντογάν είναι πανούργος και τώρα που η Ε.Ε. βαράει διάλυση είναι η κατάλληλη στιγμή να εκβιάσει για την επιτάχυνση των διαδικασιών ένταξης της χώρας του.
Στην ακρόαση για τον COVID, ο ευρωβουλευτής Rob Roos, βγήκε δημόσια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και είπε ότι ένας από τους διευθυντές της PFIZER μόλις μου ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ: Ότι το εμβόλιο δεν δοκιμάστηκε ποτέ για την πρόληψη της μετάδοσης. Το «εμβολιαστείτε για τους άλλους» ήταν πάντα ψέμα. Ο μόνος σκοπός του διαβατηρίου COVID ήταν για να εξαναγκάσει τους ανθρώπους να εμβολιαστούν. Ο κόσμος πρέπει να μάθει. 
Αυτό είναι εγκληματικό! Εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν το εμβόλιο επειδή πίστεψαν ότι θα βοηθούσαν άλλους. Πίστεψαν το ψέμα ότι το πειραματικό εμβόλιο θα φέρει την ανοσία της αγέλης επειδή θα σταματήσει να μεταδίδεται ο ιός. Δεν τους παρασχέθηκε πλήρως ενημερωμένη συγκατάθεση εξαπατήθηκαν.
Πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση της ιατρικής δεοντολογίας όπως και για παραβίαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης. Δεν μιλάμε πια για κάτι που εμείς υποθέτουμε, ή που είναι θεωρία συνομωσίας!
Έχουμε τώρα παραδοχή του εγκλήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου