Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Angus Dalgleish: «Όλα τα εμβόλια mRNA πρέπει να σταματήσουν και να απαγορευτούν αμέσως»


Αγωνιώδης έκκληση από τον πιο διάσημο επιστήμονα, ειδικό για τον καρκίνο στο Ηνωμένο Βασίλειο:

Η σύσταση για διενέργεια αναμνηστικών εμβολίων, όπως συμβαίνει σήμερα, δεν είναι τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από ιατρική ανικανότητα. Η συνέχιση αυτής της πρακτικής με τις παραπάνω συστάσεις ενώ σήμερα υπάρχουν αξιόπιστα δεδομένα και τεκμήρια που αποδεικνύουν την επικινδυνότητα των ενισχυτικών δόσεων, συνιστά ιατρική αμέλεια που θα έπρεπε να επισύρει ποινικές ευθύνες.
Παρουσιάζουμε μια εντελώς απίστευτη συνέντευξη μεταξύ του @Johnincarlisle και του καθηγητή Angus Dalgleish, ενός ογκολόγου με πάνω από 500 επιστημονικές δημοσιεύσεις. Ένας από τους λίγους γιατρούς με υπόβαθρο στη μοριακή βιολογία.
Δείτε το βίντεο (στα αγγλικά):


Ο καθηγητής Angus Dalgleish είναι καθηγητής ογκολογίας στην Ιατρική Σχολή του νοσοκομείου St Georges στο Λονδίνο. Έχει κάνει θεμελιώδεις παρατηρήσεις σχετικά με την ιολογία του HIV. Συγκεκριμένα, αναγνώρισε το CD4 ως κύριο υποδοχέα του HIV στον άνθρωπο και παρουσίασε την πρώτη αναφορά για τη σχέση μεταξύ της νόσου του Slim στην Αφρική και της μόλυνσης από τον HIV. Εντόπισε επίσης μια στενή συσχέτιση μεταξύ της ανοσολογικής απόκρισης και της παρουσίας τροπικής σπαστικής παραπάρεσης σε ασθενείς που έχουν μολυνθεί από τον ιό HTLV-1.
Όσοι από εμάς γνωρίζαμε εξ αρχής ότι η αλληλουχία SARS-CoV-2 περιείχε παραλλαγές που δεν θα μπορούσαν να εμφανιστούν από φυσική διαδικασία ως προϊόν βιολογικής εξέλιξης και που έμοιαζαν με εκείνες που είχαν ήδη δημοσιευθεί από το εργαστήριο στη Wuhan, έπρεπε να υπομείνουμε την απίστευτη περιφρόνηση, τον επιστημονικό εξοβελισμό και την ατίμωση του να μας "στιγματίζουν" τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και οι συνάδελφοί μας εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, ως «αρνητές» και «συνομωσιολόγους».
Το καλοκαίρι του 2020, ένα άρθρο που συνυπέγραψα, το οποίο περιέγραφε τα ευρήματα μιας αγγλο-νορβηγικής ομάδας επιστημόνων που είχε αποκαλύψει μοναδικά "δακτυλικά αποτυπώματα" εργαστηριακής τροποποίησης του ιού της Covid, αποσιωπήθηκε τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκείνη την εποχή, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), κορυφαία επιστημονικά περιοδικά και άλλοι φορείς έκαναν μεγάλη προσπάθεια να μας πείσουν ότι ο ιός Covid της ήταν ένα προϊόν φυσικής προέλευσης και ότι θα έπρεπε να δαπανήσουμε πολύ περισσότερα χρήματα για την καταπολέμηση τέτοιων μελλοντικών απειλών.
Μόλις τώρα η Telegraph αναφέρει (άκριτα) ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα χρηματοδοτεί πλέον την έρευνα που αρνείται να διεξάγει εδώ και σχεδόν τρία χρόνια και την οποία τα συστημικά μέσα ενημέρωσης αγνόησαν. Ωστόσο, είναι ανοιχτό μυστικό για όποιον παρακολουθεί τις έγκυρες ειδησεογραφικές πηγές (αυτές που αγνοούνται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και ιδίως το BBC, που χαρακτηρίζονται ως παραπληροφόρηση από το Γραφείο Επικοινωνιών του Ηνωμένου Βασιλείου (OFCON) και στοχοποιούνται από τον οργουελικό πυρήνα αντι-παραπληροφόρησης της βρετανικής κυβέρνησης) ότι τα εμβόλια mRNA δεν έκαναν αυτό που αναγραφόταν στο φύλο οδηγιών, ας πούμε.
Πρώτα απ' όλα, το "εμβόλιο" δεν παρέμενε στο σημείο της ένεσης, όπως διαβεβαίωναν, αλλά εξαπλώθηκε σε όλο το σώμα και βρέθηκε παντού κατά τις νεκροψίες.
Οι καταγγελίες περί δραματικών διακυμάνσεων μεταξύ των διαφόρων παρτίδων - που συνοδεύονταν με την απόλυτη απαγόρευση σχετικά με τα πρωτόκολλα παρασκευής εμβολίων- που θα μπορούσαν να εξηγήσουν γιατί οι παρενέργειες ήταν πιο συχνές σε ορισμένες παρτίδες από ό,τι σε άλλες, απορρίφθηκαν, ενώ είχαν επιβεβαιωθεί από την τεκμηριωμένη δανέζικη έρευνα που αναφέρεται εδώ. Αυτές οι κρίσιμες ανησυχίες φαίνεται ότι παραμερίστηκαν από τις ρυθμιστικές αρχές, οι οποίες θα έπρεπε να είχαν προβεί πάραυτα σε ενδελεχείς έρευνες.
Όλο αυτό το διάστημα, οι ρυθμιστικές αρχές και οι πολιτικοί, επαναλαμβάνοντας τις διαβεβαιώσεις τους περί ""υψηλών προδιαγραφών"", δήλωσαν επανειλημμένα ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σχετικά με τις αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών στην Κίτρινη Κάρτα του Ηνωμένου Βασιλείου και στο VAERS των ΗΠΑ, οι οποίες εξακολουθούν να συσσωρεύονται.
Τον περασμένο Ιούνιο, οι κρούοντες τον κώδωνα του κινδύνου, με επικεφαλής τους επιστήμονες Sucharit Bhakdi και Kevin McKernan έθεσαν επί τάπητος ένα εντελώς νέο πεδίο ανησυχίας - σοβαρά επίπεδα μόλυνσης του DNA. Για άλλη μια φορά, αυτό αγνοήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης. Αυτά ενώ είναι ισχυρίζονται ότι βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να τονίσουν ότι οι παρενέργειες των εμβολίων είναι εξαιρετικά σπάνιες, ουδέποτε ασχολήθηκαν με το όλο και πιο προβληματικό και αμφισβητήσιμο επίσημο μοτίβο περί "ασφάλειας και αποτελεσματικότητας".
Στο τέλος, υπήρξε μια μικρή ανακάλυψη. Ένας απομονωμένος αλλά πιο γενναίος εκπρόσωπος των μέσων ενημέρωσης, το Spectator Australia, σήκωσε τελικά το πέπλο που κάλυπτε τα υψηλά επίπεδα μόλυνσης στα εμβόλια Covid mRNA της Pfizer και της Moderna. Το άρθρο περιγράφει πώς ο γονιδιωματολόγος Kevin McKernan από τη Βοστώνη χρησιμοποίησε τα φιαλίδια της Pfizer και της Moderna ως μάρτυρες σε μια μελέτη για να ανακαλύψει ότι είχαν εξαιρετικά σημαντική μόλυνση από πλασμίδια DNA. Το άρθρο αναφέρει ότι ο McKernan θορυβήθηκε από την παρουσία ενός διεγέρτη SV40 στα φιαλίδια του εμβολίου της Pfizer, μια αλληλουχία που "χρησιμοποιείται για την εισαγωγή DNA στον πυρήνα, ιδίως στις γονιδιακές θεραπείες" και ότι είναι "κάτι που οι ρυθμιστικές αρχές σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν πει συγκεκριμένα ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει με εμβόλια mRNA". Αυτοί οι «φορείς προώθησης» SV40 είναι επίσης γνωστό ότι είναι ογκογόνοι ή προκαλούν καρκίνο.
Σημ. Μετ. Το SV40 είναι μια συντομογραφία του ιού 40 ή του ιού πιθήκου 40, ενός πολυομαϊκού ιού που βρίσκεται τόσο σε πιθήκους όσο και σε ανθρώπους. Όπως και άλλοι πολυομαϊκοί ιοί, ο SV40 είναι ένας ιός DNA που μερικές φορές  Προκαλεί όγκους στα ζώα, αλλά τις περισσότερες φορές παραμένει ως λανθάνουσα μόλυνση.
Κι άλλοι επίσης επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει αυτά τα αποτελέσματα. Ένας Γερμανός βιολόγος ανέφερε επίπεδα ύπαρξης SV40 έως και 354 φορές υψηλότερα από το συνιστώμενο όριο. Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν αναφερθεί στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA). Το γεγονός αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό.
Για να το θέσουμε ευθέως, αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται καθόλου για εμβόλια, αλλά για γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (OGM) που θα έπρεπε να υπόκεινται σε εντελώς διαφορετικούς ρυθμιστικούς όρους και σίγουρα να μην έχουν ταξινομηθεί ως εμβόλια. Ο FDA της Αυστραλίας, η TGA, αναγνώρισε αυτό το γεγονός, το οποίο άλλαξε το παιχνίδι τόσο πολύ που ο πρωθυπουργός της Βικτώριας Dan Andrews, ο οποίος ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του εμβολίου και της υποχρεωτικής χρήσης του, παραιτήθηκε - αν και κατά τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο το εμβόλιο δεν έχει αναφερθεί ως λόγος της παραίτησής του. (Η Paula Jardine αναφέρθηκε σε αυτές τις σελίδες τον Δεκέμβριο του 2021 σε αυτό το τέχνασμα των ρυθμιστικών αρχών όσον αφορά τη χορήγηση εγκρίσεων επείγουσας χρήσης για εμβόλια ως γονιδιακές θεραπείες).
Όλα αυτά τα δεδομένα, τα οποία σταδιακά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ακολουθούν τα τελευταία ευρήματα που δείχνουν ότι τα αναμνηστικά εμβόλια πολλαπλασιάζουν στην πραγματικότητα τον κίνδυνο μόλυνσης κατά 3,6. Αυτά είναι τα ευρήματα μιας εμπεριστατωμένης μελέτης που δημοσίευσε η Cleveland Clinic, ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης στον κόσμο, η οποία παρακολούθησε το προσωπικό και τους ασθενείς της.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι υποστηρικτές αυτής της τεχνολογίας έχουν υποστηρίξει ότι μπορεί να προσαρμοστεί για να αντιμετωπίσει νέες παραλλαγές. Αυτό όμως δεν είναι εφικτό. Τα αποτελέσματα των διδύναμων εμβολίων (με συστατικά εναντίον τουλάχιστον δύο παραλλαγών) δείχνουν το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα. Οι συγγραφείς της μελέτης του Cleveland δηλώνουν ότι "καμία μελέτη δεν έχει δείξει ότι το διδύναμο εμβόλιο Covid-19 προστατεύει από σοβαρή ασθένεια ή θάνατο που προκαλείται από τις γενεαλογικές σειρές XBB της παραλλαγής Omicron. Τουλάχιστον μία προηγούμενη μελέτη απέτυχε να δείξει προστατευτική δράση του διδύναμου εμβολίου έναντι των σειρών XBB του SARS-CoV-2".
Σε μία μελέτη, όλα τα ποντίκια που εμβολιάστηκαν με διδύναμα προϊόντα και εκτέθηκαν στο Covid αρρώστησαν.
Το φαινόμενο αυτό είχε προβλεφθεί από πολλούς από εμάς, επειδή οι ιοί SARS υπόκεινται σε ανοσολογική αποτύπωση, δηλαδή όταν έχουν συναντήσει ένα εμβόλιο, αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο σε κάθε παρόμοια παραλλαγή (το φαινόμενο αυτό είναι επίσης γνωστό ως "αντιγονικό αμάρτημα"), καθιστώντας τα επόμενα εμβόλια όχι μόνο άχρηστα, αλλά και πιο επικίνδυνα, επειδή προκαλούν αντισώματα που ενισχύουν τη μόλυνση (ADE αντισώματα) και όχι διασταυρούμενη αντίδραση, όπως ισχυρίζονταν οι κατασκευαστές.
Σημ. Μετ. Το αρχικό αντιγονικό αμάρτημα, γνωστό και ως αντιγονική αποτύπωση, το φαινόμενο Hoskins ή ανοσολογική αποτύπωση, είναι η τάση του ανοσοποιητικού συστήματος να χρησιμοποιεί κατά προτίμηση ανοσολογική μνήμη με βάση μια προηγούμενη μόλυνση όταν συναντάται μια δεύτερη ελαφρώς διαφορετική εκδοχή αυτού του ξένου παθογόνου.
Τα προβλήματα που δημιουργούν τα "εμβόλια" mRNA δεν σταματούν εδώ. Αρκετές ανοσολογικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα ενισχυτικά εμβόλια, που γίνονται υπό τύπον «αναμνηστικών ή ενισχυτικών δόσεων» προκαλούν μετατόπιση των αντισωμάτων από τους εξουδετερωτικούς στους ανεκτικούς υποτύπους, καθώς και σημαντική καταστολή των Τ κυττάρων, γεγονός που ευνοεί νέες λοιμώξεις και καταστέλλει την ανοσολογική απάντηση στον καρκίνο.
Στα τέλη του περασμένου έτους, ανέφερα ότι έβλεπα ασθενείς με μελάνωμα που ήταν σταθεροί για χρόνια να ποτροπιάζουν μετά τη πρώτη δόση του αναμνηστικού τους εμβολίου (την τρίτη ένεση). Μου είπαν ότι επρόκειτο απλώς για σύμπτωση και ότι δεν έπρεπε να μιλήσω γι' αυτό, αλλά μου ήταν αδύνατο να σιωπήσω. Έκτοτε, ο αριθμός των ασθενών μου που έχουν προσβληθεί αυξάνεται σταθερά. Την περασμένη εβδομάδα, είδα δύο νέες περιπτώσεις υποτροπής καρκίνου μετά από αναμνηστικό εμβολιασμό σε ασθενείς μου.
Άλλοι επίσης ογκολόγοι έχουν επικοινωνήσει μαζί μου από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Η συναίνεση είναι ότι αυτό δεν είναι πλέον ένα πρόβλημα που περιορίζεται στο μελάνωμα, αλλά ότι υπάρχει αυξημένη συχνότητα εμφάνισης λεμφώματος, λευχαιμίας και καρκίνου των νεφρών μετά από αναμνηστικούς εμβολιασμούς. Επιπλέον, οι συνάδελφοί μου για τον καρκίνο του παχέος εντέρου αναφέρουν μια επιδημία «εκρηκτικών» (επιθετικών) καρκίνων (εκείνων που παρουσιάζουν πολλαπλές μεταστάσεις στο ήπαρ και αλλού). Όλοι αυτοί οι καρκίνοι εμφανίζονται (με πολύ λίγες εξαιρέσεις) σε ασθενείς που έχουν αναγκαστεί να κάνουν αναμνηστική δόση εμβολίου αντι-Covid, είτε τους αρέσει είτε όχι, συχνά για να μπορέσουν να ταξιδέψουν.
Γιατί λοιπόν εμφανίζονται αυτοί οι καρκίνοι;
Η καταστολή των Τ-κυττάρων ήταν η πρώτη πιθανή εξήγησή μου, δεδομένου ότι η ανοσοθεραπεία είναι τόσο αποτελεσματική σε αυτούς τους καρκίνους. Ωστόσο, πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη την ενσωμάτωση των πλασμιδίων DNA και του SV40 ως προωθητικούς παράγοντες στην ανάπτυξη του καρκίνου, ένα χαρακτηριστικό που γίνεται ακόμη πιο ανησυχητικό από τις πρόσθετες αναφορές ότι η πρωτεΐνη mRNA spike δεσμεύει το p53 και άλλα γονίδια καταστολής του καρκίνου. Είναι πολύ σαφές και πολύ τρομακτικό ότι αυτά τα εμβόλια περιέχουν διάφορα στοιχεία που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια τέλεια καταιγίδα στην ανάπτυξη καρκίνου σε ασθενείς που είναι αρκετά τυχεροί ώστε να έχουν αποφύγει καρδιακές προσβολές, θρόμβους αίματος, εγκεφαλικά επεισόδια, αυτοάνοσα νοσήματα και άλλες συνήθεις ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων Covid.
Το να συνιστά κανείς τη διενέργεια αναμνηστικών δόσεων εμβολίων, ως ενισχυτικούς εμβολιασμούς, όπως συμβαίνει σήμερα, δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από ιατρική ανικανότητα. Το να συνεχίζει να το κάνει μετά τις προαναφερθείσες πληροφορίες και τα διαθέσιμα δεδομένα συνιστά ιατρική αμέλεια που επισύρει ποινικές ευθύνες και θα πρέπει να τιμωρείται με ποινή φυλάκισης.

Σχόλιο της Σεισάχθειας:
Η κατάληξη είναι ότι η η «θνησιμότητα» (η ποσόστωση ή ο ρυθμός ή πυκνότητα επίπτωσης, εφόσον εκφράζεται ως αναλογία θανάτων ανά μονάδα του χρόνου), είναι 26% υψηλότεροι από τα προ της πανδημίας επίπεδα. Κι όλα αυτά με το σκεπτικό ότι τα εμβόλια μείωναν τη «θνητότητα» (την απλή αναλογία, εφόσον εκφράζεται ως ο αριθμός των θανάτων από κάποια νόσο σε σχέση με τον συνολικό αριθμό ανθρώπων που έχουν διαγνωστεί με την εν λόγω νόσο σε δεδομένο χρονικό 
διάστημα) από τη νόσο της Covid.

***
Ο πλέον διακεκριμένος και βραβευμένος ογκολόγος/ανοσολόγος του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρει στους ειδικούς ογκολόγους στο συνέδριο RAD51 ότι το «τροπάριο» περί της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας του εμβολίου covid mRNA είναι "ένα ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ".

Ο καθηγητής Angus Dalgleish παρουσιάζει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα αναμνηστικά εμβόλια επιταχύνουν τον καρκίνο. 

Ο καθηγητής Angus Dalgleish σπούδασε ιατρική στο University College του Λονδίνου, όπου απέκτησε MBBS και BSc στην Ανατομία. Είναι μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Ιατρών του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας, του Βασιλικού Κολλεγίου Παθολόγων και της Ακαδημίας Ιατρικών Επιστημόνων. Αφού αποφοίτησε και εργάστηκε στο Λονδίνο και το Poole, υπηρέτησε ένα χρόνο στην Υπηρεσία Ιπτάμενων Ιατρών του Queensland. Εκπαιδεύτηκε επίσης στο εσωτερική Παθολογίας και ογκολογίας στο Μπρίσμπεϊν και το Σίδνεϊ.
Ακολουθώντας το ενδιαφέρον του για το πώς οι ιοί προκαλούν καρκίνο, ξεκίνησε μια διδακτορική διατριβή με τον καθηγητή Robin Weiss, FRS στο Ινστιτούτο Έρευνας για τον Καρκίνο και στο Βασιλικό Νοσοκομείο Marsden. Μετά από πέντε χρόνια ως κλινικός ερευνητής στο Κέντρο Κλινικών Ερευνών MRC στο Northwick Park, διορίστηκε στην έδρα Foundation Chair in Oncology στο Πανεπιστήμιο St. George's του Λονδίνου το 1991. Εκεί, το κύριο ενδιαφέρον του ήταν η ανοσολογία του καρκίνου και η ανάπτυξη ανοσοθεραπειών για τη θεραπεία του μελανώματος ειδικότερα.
Είναι συνιδρυτής της Onyvax, μιας εταιρείας που ιδρύθηκε το 1998 για την παραγωγή νέων εμβολίων κατά των κοινών συμπαγών όγκων, όπου σήμερα είναι διευθυντής έρευνας.
Σήμερα συμμετέχει σε οκτώ συντακτικές επιτροπές, έχει συγγράψει μόνος τους ή από κοινού με άλλους με άλλους συναδέλφους του, διάφορα επιστημονικά άρθρα που έχουν αξιολογηθεί από ομότιμους και πάνω από 70 κεφάλαια σε ιατρικά βιβλία. Είναι συνεκδότης πέντε ιατρικών βιβλίων. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες επιτροπές επιχορηγήσεων και σήμερα είναι μέλος του συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον καρκίνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου