Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Με διακοπή του Survivor απειλεί η Ελλάδα την Τουρκία αν δεν αποφυλακιστούν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί

 
Φωτιά στις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία έχει βάλει η απειλή της Ελλάδας να διακόψει το Survivor -που είναι τούρκικη παραγωγή- αν δεν αποφυλακιστούν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί που παραμένουν κρατούμενοι.  
Παράλληλα, η Ελλάδα απειλεί την Τουρκία με άμεση διακοπή όλων των τούρκικων σίριαλ και ξεκαθαρίζει πως δεν θα αγοράσει άλλα τούρκικα σίριαλ, αν δεν αφεθούν ελεύθεροι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί.
Αυτή η είδηση έχει προκαλέσει αναστάτωση σε χιλιάδες Ελληνίδες που παρακολουθούν με ευλάβεια τα τουρκικά σίριαλ επειδή «οι Τούρκοι έχουν ακόμα αρχές και αξίες, και τη σέβονται τη γυναίκα».
Εν τω μεταξύ, πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς να μην είχαν περάσει τα σύνορα και να συνελήφθησαν -μετά από ενέδρα των Τούρκων- σε ελληνικό έδαφος.
Σύμφωνα με άλλες φήμες, οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί είχαν παράνομη σχέση με δυο παντρεμένες Τουρκάλες και πέρασαν τα σύνορα για να τις κουτουπώσουν.
Δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητες και οι φήμες που θέλουν τους δυο στρατιωτικούς να πέρασαν τα σύνορα για να πάνε να πάρουν την Πόλη, ενώ υπάρχουν και φήμες που τους θέλουν να πουλούσαν ναρκωτικά στους Τούρκους στρατιωτικούς και να μην τα βρήκαν στην τιμή.
Άλλες φήμες θέλουν τους Έλληνες στρατιωτικούς να είχαν φτιάξει χιονάνθρωπο παρέα με τους Τούρκους, αφού πρώτα έπαιξαν χιονοπόλεμο, και να διαφώνησαν για το ποιο όνομα θα του δώσουν -οι Έλληνες ήθελαν να τον βγάλουν «Μήτσο» και οι Τούρκοι «Αχμέτ»-, οπότε οι Τούρκοι πήραν ανάποδες και τους συνέλαβαν δίπλα στις χιονοτσουλήθρες. 
Προβληματισμό προκαλούν οι φήμες που θέλουν τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς να έχουν ζητήσει άσυλο στην Τουρκία, να έχουν αλλάξει πίστη και να έχουν γίνει γενίτσαροι.
Αξίζουν την προσοχή μας και οι φήμες που θέλουν τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς να είχαν βάλει στοίχημα με τους συναδέλφους τους πως θα ασχολείται όλη η χώρα με αυτούς, οπότε ζήτησαν από τους Τούρκους να τους συλλάβουν για να κερδίσουν το στοίχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, οι Τούρκοι σκόπευαν να απελευθερώσουν αμέσως τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς, αλλά το διασκεδάζουν πολύ με τις φήμες από την Ελλάδα και θα τους κρατήσουν λίγες μέρες ακόμα, για να δουν τι άλλο θα πουν οι Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου