Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Oskar Lafontaine- «Ο υποτελής δεν τολμά να διαμαρτυρηθεί»

 
Μετά τη δημοσίευση της έρευνας του Seymour Hersh

«Η Συνθήκη του ΝΑΤΟ δεν προβλέπει τη δυνατότητα επίθεσης ενός μέλους του ΝΑΤΟ εναντίον ενός άλλου. Το ΝΑΤΟ είναι απλώς ένα παιχνίδι των ΗΠΑ, που χρησιμοποιείται σήμερα για τη διάλυση και τον έλεγχο της Ευρώπης. Andrew Napolitano1, 11 Φεβρουαρίου 2023, σχετικά με το σαμποτάζ του Nord Stream).

*****

Oskar Lafontaine

Ένας γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος, ο Seymour Hersh, πραγματοποίησε μια έρευνα, το συμπέρασμα της οποίας ήταν ότι: οι ΗΠΑ είναι ο δράστης της επίθεσης στον Nord Stream. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για όποιον μπορεί να μετρήσει μέχρι το τρία με τα δάχτυλα, δεδομένου ο Πρόεδρος Μπάιντεν το είχε ήδη εξαγγείλει πριν από λίγο καιρό, παρουσία του Καγκελάριου Scholz. Η μόνη ελαφρώς αξιοσημείωτη πτυχή είναι η θλιβερή αντίδραση της Γερμανίας. Η καταστροφή των υποδομών στην Ουκρανία από τον ρωσικό στρατό έχει δικαίως προκαλέσει αγανάκτηση. Ορισμένοι ζητούν τη σύσταση ποινικού ή ειδικού δικαστηρίου για τους εγκληματίες πολέμου. Είναι λίγο ενοχλητικό, ωστόσο, ότι όταν η Γερμανία, μαζί με τους Συμμάχους, έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα στη Γιουγκοσλαβία, και κανείς δεν είχε απαιτήσει να δικαστούν οι εγκληματίες.
Σε κάθε περίπτωση, έχει πλέον επιβεβαιωθεί ότι: ο κύριος σύμμαχός μας, πραγματοποίησε τρομοκρατική επίθεση στις υποδομές μας. Ενώ οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι μας, σαν δειλοί που είναι, υποχωρούν και προσποιούνται ότι δεν βλέπουν και δεν ακούν απολύτως τίποτα.
Είμαστε μια δημοκρατία υποτελών. Οι ηγέτες μας είναι ανίκανοι και πολύ δειλοί για να εκπροσωπήσουν το λαό τους. Η Γερμανία χρειάζεται φθηνή ενέργεια, ενώ οι ΗΠΑ σκοπεύουν να φορτώσουν το υπερτιμημένο υγροποιημένο φυσικό αέριο σε εμάς και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ο Γερμανός υποτελής υποκλίνεται, κρατάει το στόμα του κλειστό και αφήνει τον εαυτό του να παρασύρεται όλο και περισσότερο στον πόλεμο που διεξάγουν οι ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας. Η λεγόμενη «ελίτ» της πολιτικής και της δημοσιογραφίας μας δεν διαθέτει καμία ηθική: η Γερμανία δεν έπρεπε ποτέ να παραδώσει όπλα σε χώρες όπου θα σκοτώνονταν άνθρωποι, όπου εκατομμύρια άνθρωποι είχαν πεθάνει στους πολέμους εξόντωσης του Αδόλφου Χίτλερ.
Όταν οι ΗΠΑ διέπραξαν αυτό το σαμποτάζ στις υποδομές μας, η κυβέρνησή μας θα έπρεπε τουλάχιστον να τους είχε δείξει την κόκκινη κάρτα.
Πότε ακριβώς θα καταλάβουμε ότι αυτός που περιφρονεί τον εαυτό του θα περιφρονείται από τους άλλους;

1Σημ. Μετ. Ο Andrew Peter Napolitano είναι Αμερικανός αρθρογράφος με δημοσιεύσεις σε πολλά έντυπα, μεταξύ των οποίων και στους Washington Times και στο Reason. Υπήρξε αναλυτής του Fox News, σχολιάζοντας νομικές ειδήσεις και δίκες. Ο Ναπολιτάνο υπηρέτησε ως δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Νιου Τζέρσεϊ από το 1987 έως το 1995. Ήταν επισκέπτης καθηγητής στη Νομική Σχολή του Μπρούκλιν. Έχει γράψει εννέα βιβλία για νομικά και πολιτικά θέματα. Κατά τη διάρκεια της εικοσιτετραετούς θητείας του ως Ανώτερος Δικαστικός Αναλυτής του Fox News, ο Napolitano εμφανίστηκε περισσότερες από 14.500 φορές στον αέρα, που αποτελεί ρεκόρ εμφανίσεων στα τηλεοπτικά δίκτυα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου