Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Την λήξη του πιστοποιητικού νόσησης στους 3 μήνες “εισηγείται” (…) η επιτροπή την στιγμή που … μόνον στην Ευρώπη θα παρασκευαστούν 3,6 δισ. εμβόλια το 2022!


“Βόμβα” από την επιτροπή επιστημόνων … που σφίγγει ακόμα περισσότερο τα λουριά για τον μονόδρομο του εμβολιασμού! Η επιτροπή των επιστημόνων εισηγήθηκε τη μείωση στους τρεις μήνες (από τους έξι που ισχύει σήμερα) της διάρκειας του πιστοποιητικό νόσησης από τον κορωνοϊό.
Σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή εμπειρογνωμόνων εισηγείται τη λήξη της ισχύος των πιστοποιητικών νόσησης στο τέλος Ιανουαρίου 2022 για όσα πιστοποιητικά έχουν εκδοθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2021.
Την τελική απόφαση θα πάρει το υπουργέιο Υγείας που θα εξετάσει την πρόταση των επιστημόνων. Την ίδια ώρα …περίπου 3,6 δισεκατομμύρια αναμένεται να παρασκευαστούν για τον κοροναϊό τον επόμενο χρόνο στην Ευρώπη.
Πρόκειται για εμβόλια, από μια συνολική παραγωγή που ξεπερνά τα 20 δισεκατομμύρια, όπως δήλωσαν σήμερα Τετάρτη δύο ανώτεροι αξιωματούχοι της ΕΕ.
Οι χώρες της ΕΕ χορηγούν αναμνηστικές δόσεις του εμβολίου έχοντας ολοκληρώσει την χορήγηση των δύο πρώτων δόσεων σε σχεδόν το 70% του πληθυσμού της ΕΕ, ενώ στην Αφρική μόνο το 7% έχει ανοσοποιηθεί απέναντι στον κοροναϊό, όπως προκύπτει από στοιχεία της ΕΕ.
«Θα παράξουμε στην Ευρώπη πολλά περισσότερα από όσα χρειάζονται», είπε ο αξιωματούχος της ΕΕ σε συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε ότι η χορήγηση αναμνηστικών δόσεων στο μπλοκ δεν βρίσκεται σε σύγκρουση με τον στόχο του εμβολιασμού του παγκόσμιου πληθυσμού γιατί η ΕΕ παράγει περισσότερα από όσα χρειάζεται η ίδια.
Ο αξιωματούχος ωστόσο δεν αναφέρθηκε στις ποσότητες που θα παρασκευάσει η κάθε εταιρεία.
Θα ξεπεράσουν τα 20 δις
Οι μεγαλύτεροι παρασκευαστές εμβολίων στην Ευρώπη μέχρι στιγμής είναι οι Pfizer Inc και BioNTech.
Άλλοι παρασκευαστές εμβολίων με μονάδες στην ΕΕ είναι οι AstraZeneca, Moderna και Johnson & Johnson.
Η Novavax έχει επίσης δυνατότητες παραγωγής στην ΕΕ και αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει τις παραδόσεις εμβολίων στην Ευρώπη.
Ένας δεύτερος αξιωματούχος είπε ότι η ΕΕ εκτιμά πως το 2022 η παγκόσμια παραγωγή εμβολίων κατά της COVID-19 θα ξεπεράσει τις 20 δισεκατομμύρια δόσεις επικαλούμενος την αυξανόμενη ικανότητα των Κινέζων και ρώσων παρασκευαστών εμβολίων.
Πηγή: ΑΠΕ
μέσω the FAQ

ΥΓ του blog: .....μας είχαν τρελάνει στην προπαγάνδα ότι όσα λένε και κάνουνε 'ειδικοί' και πολιτικοί είναι επιστημονικά κι ακόμα περισσότερο Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ και τα συνιστούν μάλιστα οι διεθνείς οργανισμοί....τώρα θα μας πουν ποιοι οργανισμοί (WHO, CDC, FDA. EMA, ECDC, PHE, Safety and health at work EU-OSHA ή άλλος) συνιστούν, ζητούν ή επιβάλλουν υποχρεωτικά και με τι επιστημονικά κριτήρια, 3η δόση σ' όλους, 3η δόση στους 3 μήνες,  εμβολιασμό σε νοσήσαντες μετά από 3 μήνες!!!! κι όλα αυτά που επιβάλλουν σ' ανθρώπους και λαούς του κόσμου που φουντώνουν αντί να κοπάσουν την πανδημία; ....όσα η ζωή τα διαψεύδει, αυτοί γίνονται πιο αυστηροί, πιο κυνικοί, πιο αυταρχικοί, πιο αδίστακτοι, ποιο τύραννοι ...ο μόνος δρόμος είναι η αντίσταση, το ζήτημα δεν είναι υγειονομικό, δεν είναι καν επιστημονικό είναι πολιτικό...ας το καταλάβουν πια κι όσες πολιτικές δυνάμεις ήταν και λένε πως είναι με τον λαό, την δημοκρατία, τον σοσιαλισμό και την κοινωνική δικαιοσύνη.....ο φασισμός δεν έρχεται, ΗΡΘΕ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου