Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

ΔΑΝΙΑ-British Medical Journal: Mετά από μελέτη του 85% του πληθυσμού διαπιστώθηκε ότι το εμβόλιο της Moderna προκάλεσε έως και 4 φορές περισσότερα περιστατικά μυοκαρδίτιδας από το αντίστοιχο της Pfizer


Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι κατασκευαστές εμβολίων δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες, εκτός εάν εμπλέκεται «εσκεμμένο παράπτωμα». Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο British Medical Journal αργά την Πέμπτη δείχνει ότι το εμβόλιο COVID-19 της Moderna είναι έως και τέσσερις φορές πιο πιθανό να προκαλέσει καρδιακή φλεγμονή—μυοκαρδίτιδα ή μυοπερικαρδίτιδα—από το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer-BioNTech.

By ΖeroHedge/Authored by Mimi Nguyen Ly via The Epoch Times

«Ο εμβολιασμός με (εμβόλιο της Moderna) συσχετίστηκε με σημαντικά αυξημένο κίνδυνο μυοκαρδίτιδας ή μυοπερικαρδίτιδας στον πληθυσμό της Δανίας» και το ποσοστό ήταν «τριπλάσιο η ακόμη έως τέσσερις φορές υψηλότερο» με το εμβόλιο Moderna σε σύγκριση με το εμβόλιο Pfizer-BioNTech, είπαν οι συγγραφείς στο μελέτη, η οποία κάλυψε σχεδόν το 85 τοις εκατό των Δανών, ή 4,9 εκατομμύρια άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω.
Ο αυξημένος κίνδυνος μυοκαρδίτιδας ή μυοπερικαρδίτιδας με το εμβόλιο Moderna «προσδιορίστηκε κυρίως στον αυξημένο κίνδυνο μεταξύ ατόμων ηλικίας 12-39 ετών», δήλωσαν οι ερευνητές από το Statens Serum Institute της Δανίας.
Η μελέτη αυτής της ηλικιακής ομάδας με βάση τον πληθυσμό, που δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκεμβρίου στο British Medical Journal (the BMJ), επιβεβαίωσε επίσης προηγούμενες μελέτες και αναφορές όπως αυτές από το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες που λένε ότι υπάρχει αυξημένος κίνδυνος μυοκαρδίτιδας ή μυοπερικαρδίτιδας με τη λήψη του Εμβόλια Moderna ή Pfizer που βασίζονται σε mRNA.
Ο απόλυτος αριθμός κρουσμάτων ήταν «χαμηλός», τα περισσότερα ήταν «ήπια»
Οι συγγραφείς της μελέτης έγραψαν ότι το απόλυτο ποσοστό μυοκαρδίτιδας ή μυοπερικαρδίτιδας του εμβολίου με βάση το mRNA «ήταν χαμηλό, ακόμη και σε μικρότερες ηλικιακές ομάδες.
«Τα οφέλη του εμβολιασμού mRNA του SARS-CoV-2 θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την ερμηνεία αυτών των ευρημάτων», πρόσθεσαν.
(Σιγά μην δε το προσέθεταν…)
«Απαιτούνται μεγαλύτερες πολυεθνικές μελέτες για την περαιτέρω διερεύνηση των κινδύνων μυοκαρδίτιδας ή μυοπερικαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό σε μικρότερες υποομάδες».
(Ναι, ναι, με το πάσο μας…)
Στη μελέτη, οι ερευνητές ανέλυσαν εθνικά μητρώα στη Δανία που δείχνουν τα δεδομένα του πληθυσμού της χώρας σχετικά με τον εμβολιασμό, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία και τα αποτελέσματα εργαστηριακών αναλύσεων δειγμάτων αίματος.
Μέσα σε 28 ημέρες από τον εμβολιασμό, βρήκαν ένα απόλυτο ποσοστό μυοκαρδίτιδας ή μυοπερικαρδίτιδας για το εμβόλιο Pfizer σε 1,4 ανά 100.000 άτομα (ή περίπου 1 περίπτωση ανά 71.400) και για το εμβόλιο Moderna σε 4,2 ανά 100.000 άτομα (ή περίπου 1 περίπτωση ανά . ), σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης.
Οι περισσότερες από τις περιπτώσεις ήταν «κυρίως ήπιες», έγραψαν οι συγγραφείς.
Σημείωσαν ότι το εμβόλιο της Pfizer «σχετιζόταν μόνο με σημαντικά αυξημένο κίνδυνο μεταξύ των γυναικών», κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα αποτελέσματα μελετών από το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η απόκλιση θα μπορούσε να εξηγηθεί από τη μέση ηλικία του εμβολιασμένου πληθυσμού, το χρονικό διάστημα μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου εμβολίου ή επειδή λιγότεροι Δανοί είχαν βρεθεί θετικοί στον COVID-19, είπαν.
Οι συγγραφείς σημείωσαν επίσης ότι το εμβόλιο Pfizer βρέθηκε ότι «συσχετίστηκε σημαντικά με συμβάν μυοκαρδίτιδας ή μυοπερικαρδίτιδας όταν ερευνήθηκε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα 14 ημερών μετά το τρύπημα».
Σε μια δήλωση, ο συγγραφέας της μελέτης Anders Hviid είπε ότι τα ευρήματα της μελέτης «δεν επισκιάζουν γενικά τα πολλά οφέλη που προκύπτουν από τον εμβολιασμό».
(-Έλα τώρα, Αnders…)
Πρόσθεσε, «Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η εναλλακτική λύση της μόλυνσης από τον COVID-19 πιθανώς ενέχει επίσης κίνδυνο φλεγμονής στον καρδιακό μυ».
Οι ερευνητές είπαν ότι βρήκαν ότι τόσο τα εμβόλια Moderna όσο και τα εμβόλια Pfizer συσχετίζονται με περίπου 50 τοις εκατό μειωμένο κίνδυνο καρδιακής ανακοπής ή θανάτου σε σύγκριση με μη εμβολιασμένους ανθρώπους.
Η μελέτη παρατήρησης δεν μπορεί να αποδείξει καμία αιτιώδη σχέση και μπορεί να υπάρχουν κάποιες πηγές μεροληψίας, όπως η αυξημένη ευαισθητοποίηση του κοινού για πιθανές παρενέργειες των εμβολίων που βασίζονται σε mRNA που μπορεί να έχουν επηρεάσει τα αποτελέσματα, είπαν οι συγγραφείς.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι κατασκευαστές εμβολίων δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες, εκτός εάν εμπλέκεται «εσκεμμένο παράπτωμα».
(Eδώ μάλιστα εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι θα χρειαστεί να περιμένουν 95 χρόνια -τότε που θα κυκλοφορούν στη γη οι Οντότητες του Harari για να έλθουν στο φως της δημοσιότητας τα 450.000 έγγραφα πάνω στα οποία βασίστηκε η FDA για να δώσει άδεια στο εμβόλιο της Pfizer)
Οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης που χορηγούν εμβόλια κατά του COVID-19 υποχρεούνται από το νόμο να αναφέρουν τυχόν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες ή σφάλματα χορήγησης εμβολιασμού στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS), που φιλοξενείται από το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου