Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

«Ανόητοι και αλήτες οι ανεμβολίαστοι» - Το σχόλιο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο Instagram


Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σχολιάζει όσα είπε ο καθηγητής Αιματολογίας Γρηγόρης Γεροτζιάφας για όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά της Covid-19. 
Διαβάστε το σχόλιο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο Instagram.
Makis Triantafyllopoulos ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ! Καμαρώστε τον σύμβουλο του Τσίπρα καθηγητή Αιματολογίας Γρηγόρη Γεροτζιάφα να αποκαλεί τους ανεμβολίαστους ηλίθιους και αλήτες. Εσείς λοιπόν το 35% του ελληνικού λαού που για οποιονδήποτε λόγο δεν έχετε εμβολιαστεί οφείλετε να επανεξετάσετε τη στάση σας εφ' όσον η ερμαφρόδιτη Αριστερά συμφωνεί με την αφώτιστη Δεξιά. Ο ευήθης Βασιλακόπουλος παραλληλίζει τουλάχιστον μια ιατρική πράξη με τη χρήση κράνους και ζώνης ασφαλείας, επικαλούμενος το δικαίωμα του κράτους να προστατεύει τη ζωή του πολίτη. Ο καθηγητής Αιματολογίας όμως, ενώ θα περίμενε κανείς να τον επαναφέρει στην τάξη, εγκρίνει και επαυξάνει… Μεταξύ μας, καλύτερα να τρως στη μάπα έναν Μητσοτάκη παρά να ακούς τέτοιες αθλιότητες από έναν δήθεν προοδευτικό εν ονόματι της επιστήμης. Καλό είναι να θυμούνται ορισμένοι ότι επιφανείς ακαδημαϊκοί είχαν αποφανθεί κάποτε την αναγκαιότητα να συνταχθεί η Ελλάδα με τον χιτλερικό Άξονα… Πόσο χαμηλά έχουν πέσει τελικά.

ΥΓ του blog; ....πρώην σταλινικός στις πρακτικές, νυν φασίστας στις επιλογές, πάντα όμως και δια βίου δογματικός, φανατικός και εξουσιαστής που δεν ανέχεται την διαφορετικότητα και την διαφωνία.... όταν καταρρέουν τα επιχειρήματα του από την ζωή και την πραγματικότητα γίνεται σκληρός, εκδικητικός και εμπαθής από την αδυναμία του ....ζήτησε μάλιστα σε πιο πρόσφατη δήλωση του οι ανεμβολίαστοι να πάνε στα βουνά (ΕΔΩ)... σιγά-σιγά το βάζει το θέμα του αποκλεισμού σε  ξερονήσια, τόπους εκτοπίσεων και στρατόπεδα συγκέντρωσης... για ιατρική δεν ξέρω τι ξέρει, αλλά από ιστορία της ιατρικής δεν έχει ιδέα γιατί έτσι κάποιοι συνάδελφοι του στον παρελθόν συνέργησαν και πρωτοστάτησαν από φόβο, αδυναμία, άγνοια και  υστερία, να φτιαχτούν τα κολαστήρια τύπου Σπιναλόγκα, Λέρου κ.ά. …με τέτοιες ιδέες και τέτοιες πολιτικές να τον χαίρεται αυτός που ακούει τις συμβουλές του.... εμβολιασμένοι και εμβολιαστές είναι και οι καθηγητές ιατρικής κι ερευνητές κκ Κούβελας, Φαρσαλινός και Ιωαννίδης, βλέπεται να έχουν αυτή την συμπεριφορά; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου