Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

40 γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε: Η αληθινή ιστορία του «Covid» Μέρος III & IV


PrimeNews Room
της Kit Knightly
προηγούμενα Μέρος Ι & ΙΙ

Μέρος ΙΙΙ: “Κρούσματα” & “Θάνατοι”
ΝΕΟ 11. Τεράστιος αριθμός “κρουσμάτων Covid” είναι “ασυμπτωματικά”

Στις αρχές της “πανδημίας” αναφέρθηκε ότι η πλειονότητα των “κρουσμάτων Covid” δεν παρουσίασε ποτέ συμπτώματα. Τον Μάρτιο του 2020, μελέτες που έγιναν στην Ιταλία έδειχναν ότι το 50-75% των θετικών εξετάσεων για το Covid δεν είχαν κανένα σύμπτωμα (ΕΔΩ). Μια άλλη βρετανική μελέτη από τον Αύγουστο του 2020 διαπίστωσε ότι το 86% των “ασθενών με Covid” δεν παρουσίαζαν καθόλου συμπτώματα από τον ιό (ΕΔΩ).
Μια κινεζική δημοσίευση του Μαρτίου 2020 (ΕΔΩ) διαπίστωσε ότι πάνω από το 80% των “ασυμπτωματικών περιπτώσεων” ήταν στην πραγματικότητα ψευδώς θετικά αποτελέσματα δοκιμών.
Εν ολίγοις, η συντριπτική πλειοψηφία των “κρουσμάτων” κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της “πανδημίας” ήταν άνθρωποι που δεν αρρώστησαν ποτέ.
Μετά από μια οδηγία του ΠΟΥ να επανεξεταστούν τα ασυμπτωματικά κρούσματα [9] τον Ιανουάριο του 2021 – ακριβώς όταν τα “εμβόλια” κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά – το ποσοστό των “ασυμπτωματικών κρουσμάτων” φέρεται να ήταν χαμηλότερο,περίπου 40%.

ΝΕΟ 12. Οι αριθμοί των “ασυμπτωματικών κρουσμάτων” είναι εγγενώς άνευ νοήματος
Από την αρχή της “πανδημίας”, ένα “κρούσμα Covid” έχει οριστεί με όρους που εγγυώνται την τεχνητή διόγκωση των στατιστικών στοιχείων.
Ο ορισμός του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για ένα “επιβεβαιωμένο κρούσμα” (ΕΔΩ) είναι οποιοσδήποτε παίρνει θετικό αποτέλεσμα PCR, ανεξάρτητα από τα συμπτώματα ή το προσωπικό ιστορικό. Επιπλέον, είναι γνωστό ότι πολλοί οργανισμοί υγείας σε όλο τον κόσμο – συμπεριλαμβανομένου του CDC των ΗΠΑ – περιλαμβάνουν “πιθανά κρούσματα” στις στατιστικές τους.
Ο ΠΟΥ ορίζει ως “πιθανό κρούσμα” οποιονδήποτε πληροί τα “κλινικά κριτήρια” (δηλαδή έχει συμπτώματα γρίπης) και έχει έρθει σε επαφή είτε με ένα “επιβεβαιωμένο κρούσμα” Ή με ένα άλλο “πιθανό κρούσμα”:
“Πιθανό κρούσμα: Ένας ασθενής που πληροί τα κλινικά κριτήρια ΚΑΙ είναι σε επαφή με ένα πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα ή συνδέεται με μια συστάδα COVID-19″.
Όπως διαπιστώθηκε παραπάνω, τα τεστ PCR δεν λειτουργούν και παράγουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα. Οι δοκιμές πλευρικής ροής παράγουν επίσης ψευδώς θετικά αποτελέσματα. Είναι γνωστό ότι οι εξετάσεις αυτές μπορεί να δώσουν ακόμη και αντιφατικά αποτελέσματα για το ίδιο άτομο την ίδια στιγμή. Το “Covid19” στερείται επίσης ενός μοναδικού προφίλ συμπτωμάτων, αποκλείοντας την κλινική διάγνωση.
Εάν δεν μπορείτε να εξετάσετε αξιόπιστα τη νόσο σε ένα εργαστήριο και δεν μπορείτε να την αναγνωρίσετε μέσω ενός μοναδικού προφίλ συμπτωμάτων και πολλές “περιπτώσεις” αναγνωρίζονται ως “ασυμπτωματικές”, τότε το “Covid19” γίνεται μια ετικέτα χωρίς νόημα.
Ελλείψει οποιουδήποτε είδους αξιόπιστης διαγνωστικής μεθόδου, τα στατιστικά στοιχεία των περιπτώσεων για οποιαδήποτε ασθένεια είναι εγγενώς άνευ νοήματος.

ΝΕΟ 13. Οι “θάνατοι Covid” δημιουργήθηκαν με στατιστική χειραγώγηση.
Εφόσον οι στατιστικές των περιστατικών “Covid” είναι διογκωμένες [12], προκύπτει αβίαστα ότι οι στατιστικές των θανάτων “Covid” θα ήταν ομοίως αναξιόπιστες. Πράγματι, είχε παρατηρηθεί από την αρχή της “πανδημίας” ότι οι μετρήσεις των “θανάτων Covid” διογκώνονταν τεχνητά.
Σύμφωνα με τον Οργανισμό Υγειονομικών Προτύπων του Ηνωμένου Βασιλείου (ΕΔΩ), ο ΠΟΥ όρισε τον “θάνατο Covid” με τους ακόλουθους όρους:
“Ο θάνατος COVID-19 ορίζεται για σκοπούς επιτήρησης ως θάνατος που προκύπτει από κλινικά συμβατή ασθένεια σε πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19, εκτός εάν υπάρχει σαφής εναλλακτική αιτία θανάτου που δεν μπορεί να συνδεθεί με τη νόσο COVID-19 (π.χ. τραύμα). Κατά τη διάρκεια της “πανδημίας” πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο προχώρησαν ακόμη περισσότερο και όρισαν ως “θάνατο από Covid” τον “θάνατο από οποιαδήποτε αιτία εντός 28/30/60 ημερών από τη θετική εξέταση”.
Αξιωματούχοι υγειονομικής περίθαλψης από τη Δανία, την Ιταλία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τη Βόρεια Ιρλανδία και άλλες χώρες παραδέχθηκαν αυτή την πρακτική (ΕΔΩ):


Το CDC των ΗΠΑ καταγράφει ακόμη και “πιθανούς” θανάτους από Covid στις στατιστικές του (ΕΔΩ).
Η αφαίρεση κάθε διάκρισης μεταξύ του θανάτου από “Covid” και του θανάτου από κάτι άλλο μετά από θετική εξέταση για Covid θα οδηγήσει φυσικά σε εντελώς ανούσιους αριθμούς “θανάτων από Covid”.
Ο Βρετανός παθολόγος Dr John Lee προειδοποιούσε για αυτή τη “σημαντική υπερεκτίμηση” ήδη από τον Απρίλιο του 2020. Το έχουν αναφέρει και άλλες κύριες πηγές.
Λαμβάνοντας υπόψη το τεράστιο ποσοστό των “ασυμπτωματικών λοιμώξεων Covid” [11], τη γνωστή επικράτηση σοβαρών συννοσηροτήτων [30] και το γεγονός ότι όλες οι “εξετάσεις Covid” είναι εντελώς αναξιόπιστες [II], αυτό καθιστά τους αριθμούς θανάτων “Covid” μια εντελώς ανούσια στατιστική.

Μέρος IV: Lockdowns
ΝΕΟ 14. Τα 
lockdowns δεν αποτρέπουν την εξάπλωση της νόσου
Υπάρχουν ελάχιστες έως μηδαμινές αποδείξεις ότι τα lockdowns έχουν οποιαδήποτε επίπτωση στον περιορισμό των θανάτων “Covid”. Αν συγκρίνετε τις περιοχές που κλείδωσαν με τις περιοχές που δεν κλείδωσαν, δεν μπορείτε να δείτε κανένα μοτίβο.

“Θάνατοι από Covid” στη Φλόριντα (χωρίς lockdowns) έναντι της Καλιφόρνιας (lockdowns)


“Θάνατοι από Covid” στη Σουηδία (χωρίς lockdowns) έναντι του U.K. (lockdowns)

Μια προτυπωμένη μετα-ανάλυση από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins διαπίστωσε ότι τα lockdowns δεν είχαν σχεδόν καθόλου αντίκτυπο στη θνησιμότητα του “Covid19”, ενώ μια άλλη εργασία σχετικά με τους “Προσδιοριστικούς παράγοντες των θανάτων από COVID-19” (ΕΔΩ) που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2021 διαπίστωσε: 
ελάχιστες ενδείξεις ότι τα lockdowns μείωσαν τις θανατηφόρες απώλειες
ΝΕΟ 15. Τα λουκέτα σκοτώνουν ανθρώπους
Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι τα λουκέτα – μέσω κοινωνικών, οικονομικών και άλλων ζημιών στη δημόσια υγεία – είναι πιο θανατηφόρα από τον υποτιθέμενο “ιό” (ΕΔΩ).
Ο Dr David Nabarro, ειδικός απεσταλμένος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για το Covid-19, περιέγραψε τα lockdowns ως “παγκόσμια καταστροφή” τον Οκτώβριο του 2020:
“Εμείς στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας δεν υποστηρίζουμε τα λουκέτα ως το κύριο μέσο ελέγχου του ιού[…] φαίνεται ότι μπορεί να έχουμε διπλασιασμό της παγκόσμιας φτώχειας μέχρι το επόμενο έτος. Μπορεί κάλλιστα να έχουμε τουλάχιστον διπλασιασμό του παιδικού υποσιτισμού […] Πρόκειται για μια τρομερή, φρικτή παγκόσμια καταστροφή”.
Μια έκθεση του ΟΗΕ από τον Απρίλιο του 2020 προειδοποιούσε για 100.000 παιδιά που θα σκοτωθούν (ΕΔΩ) από τις οικονομικές επιπτώσεις των λουκέτων, ενώ δεκάδες εκατομμύρια άλλα αντιμετωπίζουν πιθανή φτώχεια και λιμό (ΕΔΩ).
Η ανεργία, η φτώχεια, οι αυτοκτονίες, ο αλκοολισμός, η χρήση ναρκωτικών και άλλες κρίσεις κοινωνικής/ψυχικής υγείας αυξάνονται σε όλο τον κόσμο. Ενώ οι χαμένες και καθυστερημένες χειρουργικές επεμβάσεις και εξετάσεις έχουν ήδη οδηγήσει σε αύξηση της θνησιμότητας από καρδιακές παθήσεις, καρκίνο και άλλες παθήσεις σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.
Μια έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας από τον Ιούνιο του 2021 (ΕΔΩ) εκτιμούσε ότι σχεδόν 100 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν βυθιστεί στην ακραία φτώχεια από τα λεγόμενα “μέτρα κατά του Κόσμου”.
Από τον Ιανουάριο του 2023, οι υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν χαοτικές καθυστερήσεις (ΕΔΩ) στη θεραπεία και τη διάγνωση. Οι παρενέργειες του λουκέτου θα πλήξουν πιθανότατα τη δημόσια υγεία για χρόνια.
Ο αντίκτυπος του λουκέτου θα μπορούσε να εξηγήσει τυχόν παρατηρούμενες αυξήσεις στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα[33].

ΝΕΟ 16. Τα μωρά που γεννιούνται κατά τη διάρκεια του λουκέτου έχουν χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης
Μια μελέτη που έγινε στο Πανεπιστήμιο Brown (ΕΔΩ) διαπίστωσε ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν μετά τον Μάρτιο του 2020 είχαν, κατά μέσο όρο, IQ 21 μονάδες χαμηλότερα από τις προηγούμενες γενιές, καταλήγοντας στο συμπέρασμα:
“παραμένουν ερωτήματα σχετικά με τον αντίκτυπο της εργασίας από το σπίτι, του καταφυγίου και άλλων πολιτικών δημόσιας υγείας που έχουν περιορίσει την κοινωνική αλληλεπίδραση και τις τυπικές εμπειρίες της παιδικής ηλικίας στην πρώιμη νευροανάπτυξη των παιδιών.
Αυτό αντικατοπτρίζει τις αναφορές σε μεγαλύτερα παιδιά (ΕΔΩ))(ηλικίας 4-5 ετών) για καχεκτική ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων και αδυναμία ανάγνωσης των ενδείξεων του προσώπου.

ΝΕΟ 17. Τα νοσοκομεία δεν ήταν ποτέ ασυνήθιστα υπερφορτωμένα.
Το κύριο επιχείρημα που χρησιμοποιείται για την υπεράσπιση του κλειδώματος είναι ότι η “ισοπέδωση της καμπύλης” θα απέτρεπε την ταχεία εισροή περιστατικών και θα προστάτευε τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης από την κατάρρευση. Αλλά τα περισσότερα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης δεν ήταν ποτέ κοντά στην κατάρρευση.
Τον Μάρτιο του 2020 αναφέρθηκε ότι τα νοσοκομεία στην Ισπανία και την Ιταλία είχαν ξεχειλίσει από ασθενείς, αλλά αυτό συμβαίνει κάθε περίοδο γρίπης. Το 2017 τα ισπανικά νοσοκομεία ήταν στο 200% της χωρητικότητάς τους (ΕΔΩ) και το 2015 οι ασθενείς κοιμόντουσαν στους διαδρόμους (ΕΔΩ). Μια δημοσίευση του JAMA από τον Μάρτιο του 2020 διαπίστωσε ότι τα ιταλικά νοσοκομεία “συνήθως λειτουργούν με χωρητικότητα 85-90% κατά τους χειμερινούς μήνες” (ΕΔΩ).
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το NHS είναι τακτικά καταπονημένο μέχρις εξαντλήσεως κατά τη διάρκεια του χειμώνα (ΕΔΩ).
Στο πλαίσιο της πολιτικής τους για το Covid, το NHS ανακοίνωσε την άνοιξη του 2020 (ΕΔΩ) ότι θα “αναδιοργανώσει τη χωρητικότητα των νοσοκομείων με νέους τρόπους για να αντιμετωπίζει ξεχωριστά τους ασθενείς με Covid και τους μη ασθενείς με Covid” και ότι “ως αποτέλεσμα τα νοσοκομεία θα αντιμετωπίσουν πιέσεις χωρητικότητας σε χαμηλότερα συνολικά ποσοστά πληρότητας από ό,τι θα συνέβαινε προηγουμένως”.
Αυτό σημαίνει ότι αφαίρεσαν χιλιάδες κρεβάτια.
Ναι, κατά τη διάρκεια μιας υποτιθέμενης θανατηφόρας πανδημίας, μείωσαν στην πραγματικότητα τη μέγιστη πληρότητα των νοσοκομείων (ΕΔΩ).
Παρά το γεγονός αυτό, το NHS δεν αισθάνθηκε ποτέ πίεση πέρα από την τυπική περίοδο γρίπης και κατά καιρούς είχε στην πραγματικότητα 4 φορές περισσότερα κενά κρεβάτια από το κανονικό.
Τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στις ΗΠΑ δαπανήθηκαν εκατομμύρια για προσωρινά νοσοκομεία έκτακτης ανάγκης (ΕΔΩ) που δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ.
Ένα άρθρο στο Health Policy (ΕΔΩ) τον Νοέμβριο του 2021 διαπίστωσε ότι, σε όλη τη Δυτική Ευρώπη, η “ικανότητα αιχμής” των κλινών ΜΕΘ ξεπεράστηκε μόνο για μία ημέρα – στη Λομβαρδία στις 3 Απριλίου 2020.

ΝΕΟ 18. Υπήρξε μαζική αύξηση της χρήσης “παράνομων” DNRs
Παρατηρητήρια και κυβερνητικοί οργανισμοί ανέφεραν τεράστια αύξηση στη χρήση των εντολών μη ανανηψης (DNR) κατά τα έτη 2020-2021.
Ήδη από τον Μάρτιο του 2020, όταν η “πανδημία” βρισκόταν ακόμη στα αρχικά της στάδια, εμφανίζονταν ήδη άρθρα σε συστημικά περιοδικά που προέβλεπαν “μονομερή” χρήση DNR, κάτι που “σπάνια είχε ρόλο πριν από το Covid”:
“οι κλινικοί ιατροί σε ορισμένες συνθήκες υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να αποφασίσουν μονομερώς να γράψουν μια εντολή DNR. Αυτή η τελευταία προσέγγιση δεν είναι ομοιόμορφα αποδεκτή και, πριν από το COVID-19, σπάνια είχε ρόλο. Κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, ωστόσο, σε ακραίες καταστάσεις, όπως ένας ασθενής με σοβαρή υποκείμενη χρόνια ασθένεια και οξεία καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια που επιδεινώνεται παρά τη μέγιστη δυνατή θεραπεία, μπορεί να υπάρχει ρόλος για μια μονομερή DNR για να μειωθεί ο κίνδυνος ιατρικά μάταιης ΚΑΡΠΑ για τους ασθενείς, τις οικογένειες και τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.
Στις ΗΠΑ, τα νοσοκομεία εξέτασαν το ενδεχόμενο “καθολικής DNR” για κάθε ασθενή που βρέθηκε θετικός στο Covid και οι νοσοκόμες που κατήγγειλαν το σύστημα DNR παραδέχθηκαν ότι έγινε κατάχρηση στη Νέα Υόρκη (ΕΔΩ).
Στο Ηνωμένο Βασίλειο υπήρξε μια "άνευ προηγουμένου" αύξηση των "παράνομων" DNR για άτομα με αναπηρία, τα ιατρεία γενικής ιατρικής έστελναν επιστολές σε μη τερματικούς ασθενείς συνιστώντας τους να υπογράψουν εντολές DNR, ενώ άλλοι γιατροί υπέγραφαν “καθολικές DNR” για ολόκληρους οίκους ευγηρίας.
Μια μελέτη που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ (ΕΔΩ)  διαπίστωσε ότι πάνω από το ένα τρίτο όλων των “ύποπτων” ασθενών με Covid είχαν επισυνάψει μια DNR στον φάκελό τους εντός 24 ωρών από την εισαγωγή τους στο νοσοκομείο.
Μια εργασία που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό “Public Health Frontiers” τον Μάιο του 2021 (ΕΔΩ), έκανε την “ηθική” υπόθεση της “μονομερούς” χρήσης των DNR σε ασθενείς με Covid:
“Ορισμένες χώρες αναγκάστηκαν να υιοθετήσουν πολιτική μονομερούς DNR για ορισμένες ομάδες ασθενών […] Στην τρέχουσα δύσκολη κατάσταση… πρέπει να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις. Τα κοινωνικά και όχι τα ατομικά οφέλη μπορεί να υπερισχύσουν.
Η καθολική χρήση εξαναγκαστικών ή παράνομων εντολών DNR θα μπορούσε να ευθύνεται για οποιαδήποτε αύξηση της θνησιμότητας το 2020/21.[33].
.....ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
στα ελληνικά από primenews.press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου