Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Οδεύουμε προς μια παγκόσμια υγειονομική δικτατορία και δικτατορία των εμβολιασμών


Jacques Henry

Στις 12 Απριλίου 2023, σε αυτό το ιστολόγιο, προειδοποίησα τους αναγνώστες μου για τα σχέδια του ΠΟΥ, σχετικά με τη καθιέρωση ενός παγκόσμιου διαβατηρίου εμβολίων, και στη συνέχεια, στις 6 Ιουνίου 2023, πάλι σε αυτό το ιστολόγιο, για τις ανησυχίες του ΠΟΥ σχετικά με την πιθανή αναζωπύρωση ενός νέου επιδημικού «κύματος» από το τελευταίο μεταλλαγμένο στέλεχος της omicron αυτού του ίδιου ιού της COVID-19. 
Από τις φαρμακευτικές εταιρείες ζητήθηκε να ετοιμάσουν ένα [εμβόλιο] mRNA για να είναι έτοιμες σε περίπτωση νέας πανδημία (σ. μ. λες και γνώριζαν εκ των προτέρων περί ποιας συγκεκριμένης παραλλαγής θα επρόκειτο). Ο «εμβολιασμός» κατά της γρίπης θα μπορούσε επίσης να μετατραπεί σε γονιδιακή θεραπεία με βάση τη τεχνολογία τους mRNA, γεγονός που δείχνει πόσο πολύ η δυτική διανόηση θέλει πραγματικά να συμβαλλει «στη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού», δεδομένων των αποτελεσμάτων του «εμβολιασμού» τα τελευταία δύο χρόνια, απ ‘όσα ελάχιστα στοιχεία έχουν έρθει μέχρι σήμερα στο φως της δημοσιότητας και στη διάθεση της επιστημονικής κοινότητας. 
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, με την προτροπή του Προέδρου της Επιτροπής, αναδείχθηκε σε παγκόσμιο ηγέτη σε αυτή τη σταυροφορία του υποχρεωτικού «εμβολιασμού». Υπήρξε επίσης ο εμπνευστής του εμβολιαστικού διαβατηρίου σε ολόκληρη την ΕΕ. Οι μονόπλευρες συμβάσεις που συνήφθησαν απευθείας μεταξύ της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των φαρμακευτικών εργαστηρίων που παράγουν αυτού του είδους τη γονιδιακή θεραπεία αποτέλεσαν αντικείμενο διαμάχης που προκλήθηκε από ορισμένους ευρωβουλευτές. 
Όπως επισήμανε η Virginie Joron, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τα περίφημα γραπτά μηνύματα που εστάλησαν στον Albert Bourla, διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, δεν βρίσκονται προφανώς πουθενά. Τα μηνύματα αυτά υποτίθεται ότι περιείχαν την οριστικοποίηση της σύμβασης για την προμήθεια 6 δισεκατομμυρίων δόσεων «εμβολίων» mRNA στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τη μεγαλύτερη σύμβαση που έχει συναφθεί ποτέ μεταξύ της ΕΕ και μιας ιδιωτικής εταιρείας. 
Ο λομπίστας Frédéric Baldan κατέθεσε μήνυση στα ποινικά δικαστήρια του Βελγίου κατά της Προέδρου της Επιτροπής και όλων των Επιτρόπων για κατάχρηση εξουσίας και μη τήρηση των Συμβάσεων. Ολόκληρο το άρθρο εδώ Οδεύουμε προς μια παγκόσμια υγειονομική δικτατορία και δικτατορία των εμβολιασμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου