Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

40 γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε: Η αληθινή ιστορία του «Covid» Μέρος V, VI & VII


PrimeNews Room
της Kit Knightly
προηγούμενα Μέρος Ι & ΙΙΜέρος III & IV
Μέρος V: Αναπνευστήρες
ΝΕΟ 19. Ο αερισμός ΔΕΝ αποτελεί θεραπεία για τις αναπνευστικές λοιμώξεις
Ο μηχανικός αερισμός δεν αποτελεί, και ποτέ δεν αποτέλεσε, συνιστώμενη θεραπεία για αναπνευστική λοίμωξη οποιουδήποτε είδους. Τις πρώτες ημέρες της πανδημίας, πολλοί γιατροί εμφανίστηκαν αμφισβητώντας τη χρήση των αναπνευστήρων για τη θεραπεία του “Covid”.
Γράφοντας στην εφημερίδα The Spectator, ο Dr. Matt Strauss δήλωσε: “Ο Δρ:
“Οι αναπνευστήρες δεν θεραπεύουν καμμία ασθένεια. Μπορούν να γεμίσουν τους πνεύμονές σας με αέρα όταν βρεθείτε σε αδυναμία να το κάνετε μόνοι σας. Στη συνείδηση του κοινού συνδέονται με τις πνευμονοπάθειες, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι αυτή η πιο συνηθισμένη ή η πιο κατάλληλη εφαρμογή τους.
Ο Γερμανός πνευμονολόγος Dr. Thomas Voshaar, πρόεδρος της Ένωσης Πνευμονολογικών Κλινικών δήλωσε:
“Όταν διαβάσαμε τις πρώτες μελέτες και αναφορές από την Κίνα και την Ιταλία, αναρωτηθήκαμε αμέσως γιατί η διασωλήνωση ήταν τόσο συχνή εκεί. Αυτό ερχόταν σε αντίθεση με την κλινική μας εμπειρία με την ιογενή πνευμονία.
Παρά το γεγονός αυτό, ο WHO, CDC, το ECDC και το NHS “συνέστησαν” όλοι οι ασθενείς με Covid να αερίζονται αντί να χρησιμοποιούν μη επεμβατικές μεθόδους.
Αυτό δεν ήταν μια ιατρική πολιτική που σχεδιάστηκε για την καλύτερη δυνατή θεραπεία των ασθενών, αλλά μάλλον για τη μείωση της υποθετικής εξάπλωσης του Covid με την αποτροπή των ασθενών από την εκπνοή σταγονιδίων αερολύματος, αυτό έγινε σαφές στις επίσημα δημοσιευμένες κατευθυντήριες οδηγίες.

ΝΕΟ 20. Οι αναπνευστήρες σκοτώνουν ανθρώπους.
Η τοποθέτηση κάποιου σε αναπνευστήρα που πάσχει από γρίπη, πνευμονία, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια ή οποιαδήποτε άλλη πάθηση που περιορίζει την αναπνοή ή επηρεάζει τους πνεύμονες, δεν θα ανακουφίσει κανένα από αυτά τα συμπτώματα. Στην πραγματικότητα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τα επιδεινώσει και θα σκοτώσει πολλούς από αυτούς.
Οι σωλήνες διασωλήνωσης αποτελούν πιθανή πηγή μιας λοίμωξης γνωστής ως “πνευμονία που σχετίζεται με τον αναπνευστήρα”, η οποία σύμφωνα με μελέτες επηρεάζει έως και το 28% όλων των ατόμων (ΕΔΩ) που τοποθετούνται σε αναπνευστήρα και σκοτώνει το 20-55% των ατόμων που μολύνονται (ΕΔΩ).
Ο μηχανικός αερισμός είναι επίσης επιζήμιος για τη φυσική δομή των πνευμόνων, με αποτέλεσμα την “πνευμονική βλάβη που προκαλείται από τον αναπνευστήρα” (ΕΔΩ), η οποία μπορεί να επηρεάσει δραματικά την ποιότητα ζωής και να οδηγήσει ακόμη και στο θάνατο.
Οι ειδικοί εκτιμούν ότι το 40-50% των ασθενών που υποβάλλονται σε αναπνευστήρα πεθαίνουν, ανεξάρτητα από την ασθένειά τους (ΕΔΩ). Σε όλο τον κόσμο, μεταξύ 66 και 86% όλων των “ασθενών του Covid” (ΕΔΩ) που τοποθετήθηκαν σε αναπνευστήρες πέθαναν.
Σύμφωνα με τη “μυστική νοσοκόμα”, οι αναπνευστήρες χρησιμοποιούνταν τόσο ακατάλληλα στη Νέα Υόρκη, που κατέστρεφαν τους πνεύμονες των ασθενών:


Αυτή η πολιτική ήταν στην καλύτερη περίπτωση αμέλεια και στη χειρότερη περίπτωση πιθανώς εσκεμμένη δολοφονία. Αυτή η κακή χρήση των αναπνευστήρων θα μπορούσε να εξηγήσει οποιαδήποτε αύξηση της θνησιμότητας το 2020/21 [33].

Μέρος VI: Μάσκες
ΝΕΟ 21. Οι μάσκες δεν λειτουργούν
Τουλάχιστον δώδεκα επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι οι μάσκες δεν κάνουν τίποτα για να σταματήσουν την εξάπλωση των αναπνευστικών ιών.
Μια μετα-ανάλυση που δημοσιεύθηκε από το CDC τον Μάιο του 2020 (ΕΔΩ) διαπίστωσε ότι “δεν υπάρχει σημαντική μείωση της μετάδοσης της γρίπης με τη χρήση μάσκας προσώπου”.
Μια καναδική ανασκόπηση του Ιουλίου 2020 διαπίστωσε “περιορισμένες ενδείξεις ότι η χρήση μάσκας μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ιογενών αναπνευστικών λοιμώξεων”.
Μια άλλη μελέτη με πάνω από 8000 άτομα διαπίστωσε ότι οι μάσκες “δεν φάνηκε να είναι αποτελεσματικές κατά των εργαστηριακά επιβεβαιωμένων ιογενών λοιμώξεων του αναπνευστικού ούτε κατά των κλινικών λοιμώξεων του αναπνευστικού”.
Είναι κυριολεκτικά πάρα πολλές για να τις παραθέσω όλες, αλλά μπορείτε να τις διαβάσετε: [1][2][3][4][5][6][7][8][9][10] Ή διαβάστε μια περίληψη από την SPR (ΕΔΩ).
Ενώ έχουν γίνει κάποιες μελέτες που ισχυρίζονται ότι δείχνουν ότι η μάσκα λειτουργεί για το Covid, είναι όλες σοβαρά ελαττωματικές. Η μία βασίστηκε σε έρευνες με αυτοαναφορές ως δεδομένα (ΕΔΩ). Μια άλλη ήταν τόσο κακοσχεδιασμένη που μια ομάδα εμπειρογνωμόνων απαίτησε την απόσυρσή της (ΕΔΩ). Μια τρίτη αποσύρθηκε αφού οι προβλέψεις της αποδείχθηκαν εντελώς λανθασμένες (ΕΔΩ).
Ο ΠΟΥ ανέθεσε τη δική του μετα-ανάλυση στο Lancet, αλλά η μελέτη αυτή εξέτασε μόνο τις μάσκες N95 και μόνο σε νοσοκομεία. [Για μια πλήρη παρουσίαση των κακών δεδομένων αυτής της μελέτης κάντε κλικ εδώ.]
Εκτός από τα επιστημονικά στοιχεία, υπάρχουν πολλά στοιχεία από τον πραγματικό κόσμο που αποδεικνύουν ότι οι μάσκες δεν κάνουν τίποτα για να σταματήσουν την εξάπλωση της ασθένειας.
Για παράδειγμα, η Βόρεια Ντακότα και η Νότια Ντακότα είχαν σχεδόν πανομοιότυπα ποσοστά “κρουσμάτων” (ΕΔΩ), παρόλο που η μία είχε εντολή για μάσκες και η άλλη όχι:


Στο Κάνσας, οι κομητείες χωρίς εντολή για μάσκες είχαν στην πραγματικότητα λιγότερα “κρούσματα” Covid (ΕΔΩ) από τις κομητείες με εντολή για μάσκες. Και παρά το γεγονός ότι οι μάσκες είναι πολύ διαδεδομένες στην Ιαπωνία, το 2019 είχε το χειρότερο ξέσπασμα γρίπης των τελευταίων δεκαετιών (ΕΔΩ).
Οι μάσκες όχι μόνο δεν λειτουργούν, αλλά ήταν ευρέως γνωστό ότι δεν λειτουργούσαν πριν από το 2020.
Μια βιβλιογραφική ανασκόπηση του 2016 που δημοσιεύθηκε στο Journal of Oral Health διαπίστωσε:
“δεν υπάρχουν πειστικά επιστημονικά δεδομένα που να υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα των μασκών για την προστασία του αναπνευστικού συστήματος.
(Η μελέτη αυτή αφαιρέθηκε αθόρυβα από τον ιστότοπο του περιοδικού τον Ιούνιο του 2020, επειδή “δεν ήταν πλέον σχετική με το σημερινό κλίμα”).
Μια άλλη μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε το 2020 αλλά διεξήχθη το 2019, διαπίστωσε:
“καμμία σημαντική επίδραση των μασκών προσώπου στη μετάδοση της εργαστηριακά επιβεβαιωμένης γρίπης.
Στην ανασκόπηση του 2020, “Masks Don't Work”, ο Dr Denis Rancourt παραθέτει μελέτες από το 2009, το 2010, το 2012, το 2016, το 2017 και το 2019… καμία από τις οποίες δεν διαπίστωσε κανένα σημαντικό όφελος από τη χρήση μάσκας.
Και, το πιο χαρακτηριστικό, στη δική του έκθεση για τη γρίπη από το 2019, ο ίδιος ο ΠΟΥ (ΕΔΩ) σημειώνει ότι:
“δεν υπάρχουν στοιχεία ότι [οι μάσκες είναι] αποτελεσματικές στη μείωση της μετάδοσης
ΝΕΟ 22. Οι μάσκες κάνουν κακό στην υγεία σας
Η χρήση μάσκας για μεγάλα χρονικά διαστήματα, η χρήση της ίδιας μάσκας περισσότερες από μία φορές και άλλες πτυχές των υφασμάτινων μασκών μπορεί να κάνουν κακό στην υγεία σας. Μια μακροχρόνια μελέτη σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες της χρήσης μάσκας δημοσιεύθηκε πρόσφατα από το International Journal of Environmental Research and Public Health (ΕΔΩ)
Ο Dr. James Meehan ανέφερε τον Αύγουστο του 2020 (ΕΔΩ) ότι έβλεπε αύξηση της βακτηριακής πνευμονίας, των μυκητιασικών λοιμώξεων και των εξανθημάτων στο πρόσωπο.
Οι μάσκες είναι επίσης γνωστό ότι περιέχουν πλαστικές μικροΐνες, οι οποίες βλάπτουν τους πνεύμονες όταν εισπνέονται και μπορεί να είναι δυνητικά καρκινογόνες.
Τα παιδιά που φορούν μάσκες ενθαρρύνουν την αναπνοή από το στόμα, η οποία οδηγεί σε παραμορφώσεις του προσώπου (ΕΔΩ).
Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν λιποθυμήσει λόγω δηλητηρίασης από CO2 (ΕΔΩ) ενώ φορούσαν τις μάσκες τους, ενώ ορισμένα παιδιά στην Κίνα υπέστησαν ακόμη και αιφνίδια καρδιακή ανακοπή (ΕΔΩ).
Επιπλέον, οι μάσκες μπορεί στην πραγματικότητα να αυξήσουν την πιθανότητα εμφάνισης αναπνευστικών ασθενειών, μια δοκιμή υφασμάτινων μασκών (ΕΔΩ) από το 2015 διαπίστωσε ότι:
“Η κατακράτηση υγρασίας, η επαναχρησιμοποίηση των υφασμάτινων μασκών και η κακή διήθηση μπορεί να οδηγήσουν σε αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης.
Ενώ μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο του 2022 διαπίστωσε ότι οι μάσκες, ιδίως εκείνες που φοριούνται περισσότερες από μία φορές, αποτελούν εστίες αναπαραγωγής τόσο για βακτήρια όσο και για μυκητιακά μικρόβια.
Μια άλλη δημοσίευση με κριτές (ΕΔΩ) σχετικά με την αποτελεσματικότητα της μάσκας, από τον Απρίλιο του 2022, διαπίστωσε:
“Παρόλο που δεν μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα αιτίου-αποτελέσματος από αυτή την ανάλυση παρατήρησης, η έλλειψη αρνητικής συσχέτισης μεταξύ της χρήσης μάσκας και των κρουσμάτων και θανάτων από COVID-19 υποδηλώνει ότι η ευρεία χρήση μασκών […] δεν ήταν ικανή να μειώσει τη μετάδοση του COVID-19. Επιπλέον, η μέτρια θετική συσχέτιση μεταξύ της χρήσης μάσκας και των θανάτων στη Δυτική Ευρώπη υποδηλώνει επίσης ότι η καθολική χρήση μάσκας μπορεί να είχε επιβλαβείς ακούσιες συνέπειες.
ΝΕΟ 23. Οι μάσκες κάνουν κακό στον πλανήτη
Εκατομμύρια επί εκατομμυρίων μάσκες μίας χρήσης (ΕΔΩ) χρησιμοποιούνται κάθε μήνα για πάνω από ένα χρόνο. Μια έκθεση από τον ΟΗΕ διαπίστωσε ότι η πανδημία Covid19 θα έχει ως πιθανό αποτέλεσμα τα πλαστικά απόβλητα να υπερδιπλασιαστούν τα επόμενα χρόνια (ΕΔΩ), και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών είναι μάσκες προσώπου.
Η έκθεση συνεχίζει να προειδοποιεί ότι αυτές οι μάσκες (και άλλα ιατρικά απόβλητα) θα φράξουν τα συστήματα αποχέτευσης και άρδευσης, γεγονός που θα έχει αλυσιδωτές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, την άρδευση και τη γεωργία.
Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Swansea (ΕΔΩ) διαπίστωσε ότι “βαρέα μέταλλα και πλαστικές ίνες απελευθερώνονται όταν οι μάσκες απόρριψης βυθίζονται στο νερό”. Τα υλικά αυτά είναι τοξικά τόσο για τους ανθρώπους όσο και για την άγρια ζωή.
Μια άλλη μελέτη, που δημοσιεύθηκτ το 2022, διαπίστωσε ότι:
“οι μάσκες προσώπου μιας χρήσης και τα πλαστικά γάντια θα μπορούσαν να αποτελούν συνεχή κίνδυνο για την άγρια ζωή για δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες χρόνια.
Μέρος VII: Εμβόλια
ΝΕΟ 24. Τα “εμβόλια” του Covid είναι εντελώς πρωτοφανή
Πριν από το 2020 δεν είχε ποτέ αναπτυχθεί επιτυχές εμβόλιο κατά ανθρώπινου κορονοϊού.
Μετά την έλευση του “Covid”, φέρεται να φτιάξαμε πάνω από 20 από αυτά μέσα σε 18 μήνες (ΕΔΩ).
Οι επιστήμονες προσπαθούσαν να αναπτύξουν ένα εμβόλιο κατά του SARS και του MERS εδώ και χρόνια με μικρή επιτυχία. Ορισμένα από τα αποτυχημένα εμβόλια SARS προκάλεσαν στην πραγματικότητα υπερευαισθησία (ΕΔΩ) στον ιό SARS. Αυτό σημαίνει ότι τα εμβολιασμένα ποντίκια θα μπορούσαν δυνητικά να νοσήσουν πιο σοβαρά από τα μη εμβολιασμένα ποντίκια. Μια άλλη προσπάθεια προκάλεσε ηπατική βλάβη σε κουνάβια (ΕΔΩ).
Ενώ η θεωρία πίσω από τα παραδοσιακά εμβόλια είναι ότι η έκθεση του οργανισμού σε ένα εξασθενημένο στέλεχος ενός μικροοργανισμού θα προκαλέσει ανοσολογική απόκριση, πολλά από αυτά τα νέα “εμβόλια” του Covid είναι εμβόλια mRNA .
Τα εμβόλια mRNA (αγγελιοφόρο ριβονουκλεϊκό οξύ) θεωρητικά λειτουργούν με την έγχυση ιικού mRNA στον οργανισμό, όπου αναπαράγεται μέσα στα κύτταρά σας και ενθαρρύνει τον οργανισμό σας να αναγνωρίσει και να παράγει αντιγόνα για τις “πρωτεΐνες αιχμής” του ιού.
Τα εμβόλια mRNA αποτελούν αντικείμενο έρευνας από τη δεκαετία του 1990, αλλά πριν από το 2020 κανένα εμβόλιο mRNA δεν εγκρίθηκε ποτέ για χρήση σε ανθρώπους.
Ωστόσο, μετά την έλευση του Covid, δύο διαφορετικές εταιρείες δημιούργησαν δύο υποτιθέμενα “ασφαλή και αποτελεσματικά” εμβόλια mRNA μέσα σε λίγες εβδομάδες η μία μετά την άλλη.

ΝΕΟ 25. Τα “εμβόλια Covid” δεν παρέχουν ανοσία ούτε αποτρέπουν τη μετάδοση
Είναι εύκολα παραδεκτό ότι τα “εμβόλια” Covid δεν παρέχουν ανοσία από τη μόλυνση και δεν εμποδίζουν τη μετάδοση της νόσου σε άλλους. Πράγματι, ένα άρθρο στο British Medical Journal (ΕΔΩ) υπογράμμισε ότι οι δοκιμές εμβολίων δεν είχαν σχεδιαστεί για να προσπαθήσουν καν να αξιολογήσουν αν τα “εμβόλια” περιόριζαν τη μετάδοση.
Οι ίδιοι οι κατασκευαστές εμβολίων, κατά την κυκλοφορία των μη δοκιμασμένων γονιδιακών θεραπειών mRNA, ήταν απολύτως σαφείς ότι η “αποτελεσματικότητα” του προϊόντος τους βασιζόταν στη “μείωση της σοβαρότητας των συμπτωμάτων” (ΕΔΩ).
Τον Οκτώβριο του 2022 το στέλεχος της Pfizer, Janine Small, καταθέτοντας ενώπιον του κοινοβουλίου της ΕΕ (ΕΔΩ), παραδέχθηκε ότι η Pfizer ποτέ δεν δοκίμασε καν αν το εμβόλιό της εμπόδιζε τη μετάδοση του “Covid” πριν από την κυκλοφορία του στο κοινό.

ΝΕΟ 26. Τα εμβόλια έγιναν εσπευσμένα και έχουν άγνωστες μακροπρόθεσμες επιπτώσεις
Η ανάπτυξη εμβολίων είναι μια αργή, επίπονη διαδικασία. Συνήθως, από την ανάπτυξη μέχρι τις δοκιμές και τελικά την έγκριση για δημόσια χρήση χρειάζονται πολλά χρόνια
Τα διάφορα εμβόλια για το Covid αναπτύχθηκαν και εγκρίθηκαν όλα σε λιγότερο από ένα χρόνο.
Η ίδια η ιστοσελίδα της Moderna παραδέχεται (ΕΔΩ) ότι “κανονικά χρειάζονται 10-15 χρόνια για την ανάπτυξη ενός εμβολίου”, αλλά καυχιέται για την παραγωγή του SpikeVax “μέσα σε 2 μήνες”
Προφανώς, δεν μπορούν να υπάρξουν μακροπρόθεσμα δεδομένα ασφάλειας για χημικές ουσίες που είναι ηλικίας μικρότερης του ενός έτους.
Η Pfizer παραδέχεται ακόμη ότι αυτό ισχύει στη σύμβαση προμήθειας που διέρρευσε (ΕΔΩ)  μεταξύ του φαρμακευτικού γίγαντα και της κυβέρνησης της Αλβανίας:
“οι μακροπρόθεσμες επιδράσεις και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν είναι επί του παρόντος γνωστές και ότι μπορεί να υπάρξουν ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου που δεν είναι επί του παρόντος γνωστές
Επιπλέον, κανένα από τα εμβόλια δεν έχει υποβληθεί σε κατάλληλες δοκιμές. Πολλά από αυτά παρέλειψαν εντελώς τις δοκιμές αρχικών σταδίων και οι δοκιμές σε ανθρώπους σε προχωρημένο στάδιο είτε δεν έχουν αξιολογηθεί από ομότιμους, είτε δεν έχουν δημοσιεύσει τα δεδομένα τους, είτε δεν θα ολοκληρωθούν μέχρι το 2023 είτε εγκαταλείφθηκαν μετά από “σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες” (ΕΔΩ).

ΝΕΟ 27. Οι κατασκευαστές εμβολίων έχουν λάβει νομική αποζημίωση σε περίπτωση που προκαλέσουν βλάβη
Ο νόμος των ΗΠΑ για τη δημόσια ετοιμότητα και την ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης (PREP) χορηγεί ασυλία τουλάχιστον μέχρι το 2024.
Ο νόμος της ΕΕ για την αδειοδότηση προϊόντων κάνει το ίδιο, ενώ υπάρχουν αναφορές για ρήτρες εμπιστευτικής ευθύνης στις συμβάσεις που υπέγραψε η ΕΕ με τους κατασκευαστές εμβολίων.
Το Ηνωμένο Βασίλειο προχώρησε ακόμη παραπέρα, χορηγώντας μόνιμη νομική αποζημίωση στην κυβέρνηση, και σε κάθε υπάλληλό της, για οποιαδήποτε βλάβη προκληθεί όταν ένας ασθενής υποβάλλεται σε θεραπεία για το Covid19 ή για “ύποπτο Covid19”.
Και πάλι, η αλβανική σύμβαση που διέρρευσε υποδηλώνει ότι η Pfizer, τουλάχιστον, κατέστησε αυτή την αποζημίωση τυπική απαίτηση για την προμήθεια εμβολίων Covid:
“ Ο αγοραστής συμφωνεί με το παρόν να αποζημιώσει, να υπερασπιστεί και να απαλλάξει την Pfizer […] από και έναντι όλων των αγωγών, αξιώσεων, ενεργειών, απαιτήσεων, απωλειών, ζημιών, ευθυνών, διακανονισμών, ποινών, προστίμων, εξόδων και δαπανών
ΝΕΟ 28. Τα “εμβόλια” Covid ενέχουν σημαντικό κίνδυνο ανεπιθύμητων παρενεργειών
Τα πειραματικά εμβόλια Covid έχουν ενδεχομένως προκαλέσει δεκάδες σοβαρές παθήσεις σε εκατομμύρια ανθρώπους. Αυτές περιλαμβάνουν μυοκαρδίτιδα (ιδίως σε νεαρά αγόρια), θρόμβους αμίατος, αλλεργικές αντιδράσεις, δερματικές παθήσεις, παράλυση Bell, διαταραχές της εμμήνου ρύσεως και άλλα. [Για μια λεπτομερή ανάλυση αυτών των καταστάσεων, κάντε κλικ εδώ]
Το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων (VAERS) (ΕΔΩ) του CDC των ΗΠΑ έχει λάβει διπλάσιες αναφορές από την κυκλοφορία του εμβολίου covid από ό,τι όλα τα προηγούμενα έτη μαζί.
Πηγή: : openvaers.com
.....ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
στα ελληνικά από primenews.press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου