Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Έβγαλαν σηκωτή επιζήσασα των Τεμπών από ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη!


Η Ευδοκία Τσαγκλή, χωρίς αιτιολογία, χωρίς νομικό έρεισμα, χωρίς το οτιδήποτε, απομακρύνθηκε σηκωτή από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Μητσοτάκης είναι «δίπλα στα θύματα της τραγωδίας», αλλά όχι και τόσο δίπλα ώστε να βρίσκεται στον ίδιο χώρο μαζί τους.

Σοφοκλής Αρχοντάκης

Όπως αναφέρει η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram (βρίσκονταν στον χώρο, είναι εμφανές από το βίντεο) «Μόλις πήγα μόνη μου, χωρίς πανό, χωρίς κανέναν να τον κοιτάξω στα μάτια και με βγάλανε σηκωτή! Με κουβαλήσανε, κατάλαβες; Με κουβαλήσανε έξω. Δεν έχω τίποτα πάνω μου, ούτε τσάντα και με βγάλανε έξω! Με αρπάξανε και με διώξανε! Αυτοί είστε, αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία.».
Βίντεο στο Instagram από ευδοκία a.k.a eve • Ιουν 21, 2023 στις 9:20 μ.μ.
Εδώ αρχίζουν τα ερωτήματα: Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που οι μπράβοι του Πρωθυπουργού πετάνε κόσμο έξω από τις συγκεντρώσεις του. Το πρώτο ζήτημα είναι:
Γιατί απομακρύνθηκε άτομο από δημόσια ομιλία σε δημόσιο χώρο;
Πως την αναγνώρισαν και γιατί επέλεξαν να απομακρύνουν την κυρία Τσαγκλή, ένα θύμα των πολιτικών Καραμανλή-Μητσοτάκη;
Η κυρία Τσαγκλή απομακρύνθηκε από αστυνομικούς;
Επειδή γνωρίζουμε πως απομακρύνθηκε από αστυνομικούς, γιατί οι αστυνομικοί επέλεξαν να λειτουργήσουν πέρα από κάθε νομιμότητα;
Μάλιστα η επιζήσασα αυτή με δάκρυα στα μάτια αναφέρει «Όσοι με γνωρίζουν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι ποτέ δεν ήμουν με κανένα κόμμα, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, δεν έχω κανέναν τέτοιο συμφέρον. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι πια στην Ελλάδα δεν έχουμε δημοκρατία. Αυτό είναι το χειρότερο». 
Καταλαβαίνετε που πάει αυτό το ξέσπασμα της κυρίας Τσαγκλή… Ναι, ο διαδικτυακός όχλος της Νέας Δημοκρατίας, ψευδώνυμοι συνεργαζόμενοι και οπαδοί την έχουν «λιντσάρει» διαδικτυακά με κάθε χυδαιότητα που μπορείτε να φανταστείτε. Και την έφτασαν στο σημείο να πει πως δεν έχει εμπλοκή με πολιτικά κόμματα. Δεν θα ήταν ντροπή να είχε εμπλοκή με πολιτικά κόμματα. Μακάρι να είχαμε τέτοιους σχηματισμούς, που να είχαμε όλοι εμπλοκή στην πολιτική ζωή της χώρας. Θα μπορούσε και να είναι μέλος ενός πολιτικού κόμματος και πάλι θα είχε κάθε δικαίωμα να ασκήσει κριτική σε μια κυβέρνηση ή να βρεθεί σε δημόσιο χώρο χωρίς να απομακρυνθεί από αστυνομικούς. Θα είχε κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί, ακόμα και να σηκώσει πανό μαζί με συμπαραστάτριες και συμπαραστάτες της διαμαρτυρόμενη για οτιδήποτε θέλει.
Και αυτό είναι η Δημοκρατία μας.
Τα υπόλοιπα είναι η Νέα Δημοκρατία σε μια παραζάλη αυταρχισμού για τον πιο προστατευμένο πολιτικό που έχει συναντήσει ποτέ η χώρα μας.
Πριν λίγες ημέρες η ίδια είχε αναφέρει:
«Με λένε Ευδοκία και επέζησα ενός πρωτοφανούς εγκλήματος που δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί. Πριν από τρεις μήνες 57 αθώες ψυχές, οι περισσότεροι φοιτητές, έχασαν τη ζωή τους στη μετωπική σύγκρουση δύο τρένων στην Ελλάδα και οι υπόλοιποι ζούμε με σοβαρά τραύματα και με τον φόβο της επανάληψης.
Δεν ήταν ατύχημα.
Για μήνες, η Ρ.Α.Σ και οι υπάλληλοι έστελναν επαναλαμβανόμενες, σαφείς, γραπτές προειδοποιήσεις για αυτό που τελικά συνέβη. Μιλάμε για αμέλεια ή για πιθανή εξαπάτηση από ενδεχόμενο δόλο που προκάλεσε μία πολύνεκρη δολοφονία και τι έχει αλλάξει από τότε; Απευθύνομαι στους πολίτες τη Ελλάδας, της Ευρώπης, του κόσμου να ρίξουμε φως στην υπόθεση. Κοινοποιώντας το μήνυμα ασκούμε πίεση για δικαιοσύνη, διαφάνεια και για να κάνουμε την Ελλάδα ασφαλή ξανά για τους κατοίκους, για τους επισκέπτες και το πιο σημαντικό: για τη συνείδησή μας».
ευδοκία a.k.a eve στο Instagram: "#τεμπη_εγκλημα #pleasehelp"

ΥΓ του blog: .......να δεις τι σου 'χω για μετά.....ρωτήστε τους Χανιώτες και τους Κρητικούς τι τραβήξαν από το 1918 και μετά από τους Γυπαραίους στην αρχή και και τους Μητσοτάκηδες στην συνέχεια  μέχρι την αρχή του 21ου αιώνα  και την αναβιωση αυτού του κλίματος από 2019 που ξανακέρδησαν εκλογές και φανταστήτε τι θα κάνει ο νεότερος Μητσοτάκης όταν θα γίνει καθεστώς από την 26η Ιουνίου και μετά... η ιστορία επαναλαμβάνετια σαν φάρσα ή σαν τραγωδία....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου