Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Από τον Αλέξη Τσίπρα ποιος θα ζητήσει συγγνώμη;


Η Ντάμα

Ακούσαμε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να ζητά συγγνώμη εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ επειδή ο Κασσελάκης πήγε στη Μακρόνησο, λες και έπρεπε να ζητήσει την άδεια κάποιου. Από τον ίδιο; Από τον ΣΥΡΙΖΑ; Από το ΚΚΕ; Ποιος τον εξουσιοδότησε τον Ευκλείδη να μιλά εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ; Κανείς, αλλά δεν έχει σημασία, άσχετα αν την επομένη μέρα, χθες, είπε ότι «ίσως δεν έπρεπε να το πει».

*** Από τον Αλέξη Τσίπρα ποιος θα ζητήσει συγγνώμη; Για τις ηλίθιες δηλώσεις που έκαναν πολλά στελέχη του κόμματος; Για τα αλληλομαχαιρώματα; Για το σκάψιμο του λάκκου του; Για ότι δεν στάθηκαν αντάξιοι των προσδοκιών του ίδιου και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ; Για το «ξύλο» που έτρωγαν στα τηλεοπτικά πάνελ από πιο προετοιμασμένους βουλευτές της ΝΔ; Ποιος θα μπει συγγνώμη στον πρώτο αριστερό και αληθινά προοδευτικό πρωθυπουργό της Ευρώπης; Αν όχι τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, τότε ποιος; X (twitter.com)

*** Ντέρμπι έδειξε η χθεσινή δημοσκόπηση του Mega για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, την Κυριακή. Πλέον το σενάριο νίκης – στον α’ γύρο – του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος είχε την πιο καλή καμπάνια απ’ όλους, μόνο απίθανο δεν φαντάζει.
Για να δούμε τι θα δούμε στον δεύτερο…

*** Ούτε ένα πράγμα δεν έχει κάνει σωστά η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα σε ό,τι αφορά στις πλημμύρες στη Θεσσαλία. Ούτε ένα. Ούτε το 112, ούτε για τη βοήθεια στους αποκλεισμένους, ούτε για το νερό και το φαγητό, ούτε για την απομάκρυνση των νεκρών ζώων, ούτε για τους κλειστούς δρόμους, ούτε καν για την επόμενη μέρα. Τέτοια πανδημία κάθε 100 χρόνια. Τέτοιες φωτιές κάθε 500 χρόνια. Τέτοιες πλημμύρες κάθε 1.000 χρόνια. Τέτοιοι εγκληματίες κάθε 4 χρόνια. X (twitter.com)

*** Να έχεις τη χειρότερη Δικαιοσύνη σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτό δηλώνει η πλειοψηφία των πολιτών και εγώ μαζί, εννοείται και να βλέπεις να βγάζει ανακοίνωση η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά του Στέφανου Κασσελάκη επειδή απάντησε «γουστάρω», όταν μια κυρία του είπε: «αν καταφέρεις να ξεδοντιάσεις το σύστημα των δικαστών κ των δημοσιογράφων, μόνο τότε η χώρα θα πάει μπροστά». Παρεξηγήθηκαν, λες και δεν υπάρχει σύστημα. Προφανώς και υπάρχει…

*** Τέλος το Market Pass. Η φτωχολογιά μπορεί να τρώει σανό. Από πού; Από τα κανάλια και τα Πετσωμένα sites. Πρώτης ποιότητας… X (twitter.com)

*** Τη Μιράντα Ξαφά την ξέρετε, δεν χρειάζεται να σας πω ποια είναι. Αυτή λοιπόν η κυρία χαρακτήρισε ως ορθή την απόφαση για διακοπή του Market Pass και ως λανθασμένη την επιδότηση της προσωπικής διαφοράς στους συνταξιούχους, καθώς επιβαρύνουν τους ήδη φορολογούμενους με τις υπέρογκες συντάξεις τους. Γιατί όχι ευθανασία; Πιο άμεσα και σίγουρα πιο λειτουργικό για να δούμε την οικονομία να πηγαίνει… βζινννν. X (twitter.com)

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε η ετυμολογία της λέξης Θεσσαλία είναι από το «θέσις αλός», το μέρος δηλαδή που ήταν η θάλασσα. Ο Νίκος Σαραντάκος, πάλι, απαντά ότι ο υπουργός Εργασίας λέει αρλούμπες. Ποιον από τους δύο πιστεύετε; X (twitter.com)

*** Η Καλαμάτα συνεχίζει να μας χαρίζει διαμάντια. X (twitter.com)

*** Οι υγειονομικές αρχές της Λάρισας έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο στην κοινωνική κουζίνα ο Άλλος Άνθρωπος που ταΐζει κόσμο που αυτές τις δύσκολες στιγμές έχει ανάγκη. Την ίδια στιγμή, με πλαφόν, δίνουν το δικαίωμα στους επιχειρηματίες των πληγεισών περιοχών να πουλάνε την 6άδα το νερό με 2,50 ευρώ, από 1,70 που κάνει στο σούπερ μάρκετ.  X (twitter.com)

*** Ξέχασε τίποτα ο Διονύσης; X (twitter.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου