Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Ο Θάνος Πλεύρης παραδίδει μαθήματα για τη λέξη “μπάτσος” – Γελοιότητες… τόσο απλά!


Ο Θάνος Πλεύρης, ο ανανήψας τάχα από τις φασιστοσυνάξεις του παρελθόντος, όχι μόνο “υποτροπιάζει” (εξάλλου, το αίμα νερό δεν γίνεται, λέει ο λαός), αλλά κάνει και … μαθήματα για “όσους δεν ξέρουν”.  Επανήλθε, λοιπόν, για να μας μάθει (επειδή δεν ξέρουμε) τι σημαίνει η λέξη “μπάτσος”. 
 
Ημεροδρόμος

Θυμίζουμε, ότι  Θ.Πλεύρης, αυτός ο “πυλώνας” της φιλελεύθερης δημοκρατίας δια χειρός Κ. Μητσοτάκη, αυτός που την δεκαετία του ’90 συμμετείχε στο κόμμα του ναζιστή μπαμπά του και σε πορείες παρέα με ναζί χρυσαυγίτες, που “σπούδασε” στο ακροδεξιό ΛΑ.Ο.Σ του Καρατζαφέρη, που δεχόταν με θαυμαστή αστική ευγένεια τις χειραψίες του ναζί Κασιδιάρη, αυτός, τώρα που μπήκε στον εντελώς ίσιο δρόμο, τώρα που τον έκανε βουλευτή και υπουργό ο Μητσοτάκης, τώρα δηλαδή που εκδημοκρατίστηκε πλήρως, θέλει η χρήση της λέξης “μπάτσος” να κινεί αυτόφωρο ποινικό αδίκημα… 
Εγραψε, λοιπόν, στο facebook την κάτωθι … μπαρούφα: 
«Για όσους δεν ξέρουν. Το «μπάτσος» συνιστά εξύβριση σε βάρος αστυνομικού, ο οποίος μπορεί να κάνει έγκληση. Άρα η χρήση «μπάτσος» είναι ποινικό αδίκημα, μη σοκάρεστε οι αριστεροί. Αυτό που πρότεινα είναι να μην χρειάζεται έγκληση και να κινείται αυτεπαγγέλτως η διαδικασία. Τόσο απλά»,
Σημειώνουμε, ότι μέχρι στιγμής ουδείς από την έμπλεη δημοκρατικών ιδεωδών κυβέρνηση τον έχει “μαζέψει”.
Λοιπόν, 
Πρώτον: Καμία εκδοχή σκοταδισμού, αυταρχισμού, φασισμού και των μασκαρεμένων παραφυάδων τους δεν μας σοκάρει.  Μόνο μας εξοργίζει. Η γελοία, δε, εκδοχή τους (που δεν είναι λιγότερο επικίνδυνη) απλώς μας κάνει να γελάμε.
Δεύτερον: Προτείνουμε δίπλα σε αυτή την θαυμάσια πρόταση, ο εν λόγω και όμοιοί του – αφού εντοπίσουν και παραπέμψουν για τα δέοντα τον στιχουργό και τον συνθέτη του τραγουδιού “Τούτοι οι μπάτσοι που ‘ρθαν τώρα” – να προσθέσουν αίτημα στην Ιντερπόλ να φέρει στην Ελλάδα για να δικαστούν ο Εντι Μέρφι που είχε το θράσος να παίξει στην ταινία “Ο μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς”, ο Σβαρτσενέγκερ που έπαιξε στην ταινία “Ο “μπάτσος του θηριοτροφείου” και όταν τελειώσουν με τους ζωντανούς να ζητήσουν την εκταφή και την δίκη τόσο του Μπελμοντό όσο και του Αλέν Ντελόν, γιατί ούτε ο πρώτος που έπαιξε στο “Μπάτσος ή αλήτης”, ούτε ο δεύτερος που έπαιξε στο “Ο μπάτσος”, είχαν ρωτήσει τον Πλεύρη και τους φίλους του.
Τρίτον: Γελοίοι. Τόσο απλά!

Τούτοι οι μπάτσοι πού 'ρθαν τώρα (live @ ΕΡΤ - studio C, 30/10/13 κυβέρνηση ΝΔ  κι ο Θάνος Πλεύρης στις 21 Μαΐου 2012 ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό του Γιώργου Καρατζαφέρη για να συστρατευθεί με τη Νέα Δημοκρατία!!!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου