Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

«Συμβαίνουν ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ πράγματα στη χώρα»! Παναγιώτης Γερογλής στο «Μαύρο Πρόβατο», Αλέξανδρο Τσίγγο

 


Ο Παναγιώτης Γερογλής, Ταξίαρχος ε.α έχει πολλές φορές εκφράσει τις απόψεις του δημόσια, χωρίς φόβο γιατί ζούμε σκοτεινή εποχή στην Ελλάδα  και το militaire.gr  είχε το προνόμιο να είναι από τους «αγωγούς» μετάδοσης των θέσεων του.
Ο κ.Γερογλής μίλησε στην εκπομπή του Αλέξανδρου Τσίγγου στον ραδιοφωνικό σταθμό metropolis 95,5 της Θεσσαλονίκη, με αφορμή το τελευταίο του άρθρο στο militaire.gr  με τίτλο «Γιατί όσα έγιναν στην Κάσο είναι πολύ σοβαρά κι όχι «μια ταλαιπωρία από τους φίλους μας» όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός».
Εξηγεί, γιατί τα όσα είδαμε στην Κάσο δεν ήταν ένα «ατυχές γεγονός» όπως προσπαθεί να μας πείσει η κυβέρνηση για να καλύψει την ανήκουστη υποχωρητικότητα της στο Αιγαίο. Περιγράφει με γεγονότα κι όχι με απλές εκτιμήσεις πως η Τουρκία σχεδίασε και εκτέλεσε και την «επιχείρηση Κάσος»….Εδώ και μήνες κατά την διάρκεια των οποίων ο κ.Μητσοτάκης και οι υπουργοί του μοιράζουν αφειδώς πιστοποιητικά καλής διαγωγής στον Ερντογάν και παραμύθια στους Έλληνες πολίτες.
Όπως λέει ο κ.Γερογλής «συμβαίνουν αδιανόητα πράγματα στη χώρα» και είναι θέμα χρόνου να μας έρθει ο «τσουχτερός» λογαριασμός»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου