Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Πρέσβυς ε.τ Ελ.Καραγιάννης: «Η κυβέρνηση στα ελληνοτουρκικά ασκεί επιχειρηματική πολιτική»!

 

«Η ελληνική κυβέρνηση δυστυχώς στα ελληνοτουρκικά ασκεί επιχειρηματική πολιτική». Ένας από τους πιο έμπειρους Έλληνες διπλωμάτες μιλά τη γλώσσα της αλήθειας. Ο πρέσβυς ε.τ Ελευθέριος Καραγιάννης αναλύει όσα εξοργιστικά συμβαίνουν στα ελληνοτουρκικά. Ο κ.Καραγιάννης εκτιμά ότι η σημερινή κυβέρνηση λειτουργεί και στα ελληνοτουρκικά με τη λογική του business to business θεωρώντας ότι οι επιχειρηματικές συνέργασιες θα βελτιώσουν και το πολιτικό κλίμα. 
Όπως εξηγεί ανάλογη προσπάθεια έγινε και επί πρωθυπουργίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και απέτυχε. Ο κ.Καραγιάννης αποκαλύπτει μια συνομιλία που είχε με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για τα ελληνοτουρκικά.
Ο εμπειρότατος πρέσβυς ε.τ εξηγεί γιατί ακόμη και στο πεδίο της «επιχειρηματικής πολιτικής» η Ελλάδα θα βγει χαμένη.
Πως καταφέραμε να οδηγήσουμε την Τουρκία όχι στο περιθώριο της Δύσης όπως έλεγαν μέχρι πρόσφατα πολλοί και διάφοροι, αλλά στις Βρυξέλλες και σε άτυπη σύνοδο ΥΠΕΞ της ΕΕ; «Σφραγίσαμε» το τουρκικό διαβατήριο.
Ο πρέσβυς ε.τ, Ελευθέριος Καραγιάννης, στη πολύχρονη καριέρα του διετέλεσε διπλωματικός σύμβουλος δύο υπουργών Εθνικής Άμυνας: του Πάνου Παναγιωτόπουλου και του Πάνου Καμμένου. Είναι από τους πλέον διακεκριμένους Έλληνες διπλωμάτες και έχει διατελέσει ανώτατος διπλωματικός σύμβουλος πρωθυπουργών της Ελλάδος και Υπουργών Εθνικής Αμύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου