Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

O πρόεδρος της ειδικής επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων, Jim Jordan, ζητά από τον Fauci να καταθέσει ξανά για την προέλευση της Covid-19


Κατηγορεί τον Πατριάρχη της Πανδημίας για ψευδείς ισχυρισμούς στην πρόσφατη κατάθεση του. Ο Dr. Anthony Fauci κατηγορείται από έναν κορυφαίο Ρεπουμπλικανό ότι έκανε «ψευδείς» ισχυρισμούς κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του στο Κογκρέσο και ζητείται να κατάθεσει ξανά.

από τον Jon Michael Raasch από την Washington, D.C./Dailymail.Com

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της δικαστικής επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων, Jim Jordan, από το Ohio, έστειλε μια επιστολή στον Fauci την Παρασκευή ζητώντας του να καταθέσει ξανά επειδή ο πρώην επικεφαλής της Ομάδας Ανταπόκρισης κατά της COVID-19 ισχυρίστηκε ότι «είχε ανοιχτό μυαλό» όσον αφορά την θεωρία της εργαστηριακής διαρροής του ιού. Ο Jordan ισχυρίζεται ότι οι εξηγήσεις του Fauci ήταν απολύτως «ψευδείς», σύμφωνα με την επιστολή που έχει στην κατοχή του το DailyMail.com.
Ο Fauci ισχυρίστηκε την περασμένη Δευτέρα ότι είχε «το μυαλό του ανοιχτό» σχετικά με τη θεωρία της διαρροής από το κινεζικό εργαστήριο και ότι δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην «ώθηση στην υποβάθμιση της θεωρίας». Όμως ο Jordan τον κατηγορεί ότι κάτι τέτοιο «είναι ψυδές στη βάση του» λόγω της «πίεσης» που ο Fauci και η κυβέρνηση Biden άσκησαν στις εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης για να καταπνίξουν τις αναρτήσεις που αναφερόντουσαν στην εργαστηριακή διαρροή, οδηγώντας στη λογοκρισία της διαδικτυακής επικοινωνίας για θέματα COVID.
Η εξήγηση του Fauci «έρχεται σε αντίθεση με την απόφαση του Facebook να αφαιρέσει περιεχόμενο σχετικά με τη θεωρία διαρροής εργαστηρίου λόγω της “πίεσης” της κυβέρνησης Biden, ιδιαίτερα της Ομάδας Αντίδρασης, της οποίας ήσασταν μέλος», γράφει ο Jordan.
«Για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς και σε ποιο βαθμό το Εκτελεστικό Τμήμα εξανάγκασε ή συνεννοήθηκε με εταιρείες και άλλους μεσάζοντες για να λογοκρίνουν την ελευθερία του λόγου των Αμερικανών, ζητάμε με σεβασμό να εμφανιστείτε για μια ηχογραφούμενη συνέντευξη ενώπιον της Επιτροπής». Ο Jordan γράφει περαιτέρω ότι ο Fauci «παραγκώνισε» τον πρώην Διευθυντή του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) Robert Redfield σε μια προσπάθεια να αποσιωπήσει την άποψή του ότι η COVID «προήλθε από ένα εργαστήριο της Wuhan».
Ο Jordan ζητάει επίσης ένα αρχείο εγγράφων από τον πατριάρχη της πανδημίας, λέγοντας ότι η πρόσφατη μαρτυρία του δικαιολογεί περαιτέρω έρευνα για τον χειρισμό του όσον αφορά την COVID.
Ο πρόεδρος της εποπτείας, James Comer, Ρεπουμπλικάνος από το Kentucky, συμφώνησε ότι ο Fauci πρέπει να ερευνηθεί, παραδεχόμενος πώς του αρέσει η «ιδέα» του πανδημικού πατριάρχη που αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις.
Ο κορυφαίος βοηθός του Fauci όταν ήταν διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), ο Dr. David Morens, κατέθεσε ενώπιον της Επιτροπής της Πανδημίας Κορωνοϊού της Βουλής ότι χρησιμοποίησε το προσωπικό του email για να παρακάμψει τους αμερικανικούς νόμους περί διαφάνειας.
Ο Morens ισχυρίστηκε ότι είχε ένα «μυστικό κανάλι επικοινωνίας» με τον Fauci και πρότεινε ο ίδιος στους συναδέλφους του το πώς να παραδίδουν τις πληροφορίες του επιστήμονα με τρόπους ώστε να αποφευχθούν αιτήματα του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOIA).
«Η αναφορά από την Υποεπιτροπή για την Πανδημία του Κορωνοϊού ισχυρίζεται ότι μπορεί να έχετε λάβει μέρος “σε μια συνωμοσία μεταξύ των υψηλότερων επιπέδων του [NIAID]” για την “καταστροφή” ή την “απόκρυψη” “επίσημων αρχείων σχετικά με την προέλευση της COVID-19”, συμπεριλαμβανομένης της διεξαγωγής επίσημης επιχείρησης μέσω του προσωπικού σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τη διαγραφή επίσημων αρχείων σε μια προσπάθεια αποφυγής του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορίας (FOIA) και του κοινού», ισχυρίστηκε ο Jordan.
Η Επίλεκτη Υποεπιτροπή για την Πανδημία του Κορωνοϊού ζήτησε επίσης πρόσβαση στα προσωπικά αρχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου του Fauci.
Ο Morens κατέθεσε ενόρκως ενώπιον του σώματος στις 22 Μαΐου. Υπερασπίστηκε τις ενέργειές του λέγοντας ότι δεν ήξερε ότι χρησιμοποιεί το προσωπικό του email για δουλειά και ότι η διαγραφή των μηνυμάτων παραβιάζει νόμους. Επικρίθηκε επίσης δριμύτατα επειδή επεξεργαζόταν δελτία τύπου για τον «καλύτερο φίλο» του, Πρόεδρο της EcoHealth Alliance, Dr. Peter Daszak -για τον οποίο ο πρώην Διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH) Dr. Lawrence Tabak κατέθεσε ότι διεξήγαγε έρευνα στην Wuhan την περίοδο της εκδήλωσης της πανδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου