Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Πολιτικοί τύπου Κούλογλου έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την κατάσταση


Γιάννης Παντελάκης


Σε μια εποχή που η κυβέρνηση αλωνίζει σε πολλά επίπεδα χωρίς αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση.
Πολιτικοί τύπου Κούλογλου έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την κατάστασηFacebook Twitter
Με βάση την κριτική Κούλογλου, το κόμμα του μέχρι να το αλώσει ο Κασσελάκης ήταν ροκ, δεν είμαι σίγουρος ότι συμφωνούν πολλοί άλλοι μαζί του.

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ από την Ευρωομάδα του Σύριζα (αλλά όχι από τον παχυλό μισθό που παίρνει για πολλά χρόνια), με μια επιστολή στην οποία κάνει πολιτική κριτική επιπέδου «ο ΣΥΡΙΖΑ μετατράπηκε από ροκ συγκρότημα σε ελαφρύ ποπ. Αλλά εδώ, στο όνομα της πλειοψηφίας, πάει να το γυρίσει στο... καλαματιανό»!
Με βάση την κριτική Κούλογλου, το κόμμα του μέχρι να το αλώσει ο Κασσελάκης ήταν ροκ, δεν είμαι σίγουρος ότι συμφωνούν πολλοί άλλοι μαζί του.
Ο Κούλογλου για πολλά χρόνια καθόταν πλάι στην προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ Ελενα Κουντουρά χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα και τα έβρισκε μια χαρά όλα όσα συνέβαιναν στον ΣΥΡΙΖΑ, που δημιούργησαν τις ιδανικές συνθήκες για να εμφανιστούν φαινόμενα τύπου Κασσελάκη.
Βλέποντας τώρα όμως ότι το προσωπικό του μέλλον δεν θα είχε καλή τύχη στις επόμενες ευρωεκλογές, παραιτήθηκε. «Ήρωας και αριστερός» εκ του ασφαλούς.
Οι κάθε είδους «Κούλογλου» έχουν μεγαλύτερες ευθύνες από τον Κασσελάκη, ποτέ δεν αντέδρασαν όταν ο Τσίπρας και οι γύρω του έστρωναν το έδαφος για να αλώσει το κόμμα τους μέσα σε έναν μήνα ένας τύπος που ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα.
Πολιτικοί τύπου Κούλογλου, κλασικοί εκπρόσωποι καιροσκοπισμού, έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την κωμικοτραγική κατάσταση, και ιδιαίτερα σε μια εποχή που η κυβέρνηση αλωνίζει σε πολλά επίπεδα χωρίς αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση.
Φωτ.: EUROKINISSI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου