Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Η Μαρια Δεναξά τουϊτάρει από το Παρίσι


🔴 Aνδρας που επέβαινε σε σκούτερ άνοιξε πυρ με πολεμικό όπλο στο κέντρο των Βρυξελλών. Τουλάχιστον 2 άνθρωποι είναι νεκροί. Ο ύποπτος διαφεύγει. RTBF X (twitter.com)

🔴 Θα ήταν φάρσα, εαν δεν ήταν τραγωδία! To ευρωκοινοβούλιο μόλις ψήφισε πρόσθετη βοήθεια ύψους 50 δις ευρώ για την Ουκρανία.
Για ειρηνευτικό σχέδιο στον ορίζοντα, ούτε κουβέντα! Χρήματα δεν υπάρχουν για τους Ευρωπαίους που τους στερούν τα πάντα και περνάνε τις δαπάνες τους από το μικροσκόπιο, δισεκατομμύρια όμως για τον Ζελένσκι με το…τσουβάλι! X (twitter.com)

🔴 H αστυνομία του Βελγίου εκτιμά πως πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση. Μαρτυρίες αναφέρουν πως ο δράστης φώναξε "ο θέος είναι μεγάλος". - Ανδρας που επέβαινε σε σκούτερ άνοιξε πυρ με πολεμικό όπλο στο κέντρο των Βρυξελλών. Τουλάχιστον 2 άνθρωποι είναι νεκροί, αναφορές για τραυματίες. Ο ύποπτος διαφεύγει. RTBF X (twitter.com)

🔴 H επιτομή της υποκρισίας:
📍Oκτώβριος 2022: H Ρωσία έκοψε νερό, φαγητό και ηλεκτρικό από αμαχους: Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν – Πρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροπής: “Oι στοχευμένες επιθέσεις σε μη στρατιωτικές υποδομές, με ξεκάθαρο στόχο να αποκόψουν άνδρες, γυναίκες και παιδιά από το νερό, το ηλεκτρικό ρεύμα και τη θέρμανση με τoν χειμώνα να καταφθάνει, είναι πράξεις καθαρής τρομοκρατίας και πρέπει να τις αποκαλέσουμε ως τέτοιες».
📍Oκτώβριος 2023 Το Ισραήλ κόβει νερό, φαγητό και ηλεκτρικό από αμάχους. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν-Πρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροπής: «Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα της άμυνας. Η ΕΕ στέκεται στο πλευρό του Ισραήλ». πως υπάρχουν παιδιά ενός ανώτερου κι ενός κατώτερου θεού. https://twitter.com/i/status/1713806082273853581
Για την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τις δυτικές ηγεσίες, οι αξίες τους υπερασπίζονται μόνο όταν εξυπηρετούν τα συμφέροντα εκείνων που υπηρετούν και δεν είναι οι λαοί. Αυτοί δεν είναι ηγέτες. Αυτό δεν είναι Δημοκρατία. Είναι κίνδυνος και ανατροπή. Είναι ξεκάθαρο πια... X (twitter.com)

🔴 Eλα Ευρώπη μου να δεις  τα καλά της ευημερίας που έταξες. 
Δεν είναι σκηνή βγαλμένη από τη δεκαετία του 50. Είναι Οκτώβριος  του 2023. Παππούς που προφανώς δεν τον φτάνει η σύνταξη του πήρε το ακορντεόν του για να βγάλει τα προς το ζην στους δρόμους. 
Αυτά στην Ελλάδα του σήμερα, που υποτίθεται πως με το οικονομικό της θαύμα εντυπωσιάζει τον πλανήτη ολόκληρο! https://twitter.com/i/status/1713856487208964521
Θα ήταν οικονομικό το θαύμα, αν ο κόσμος δεν πεινούσε. Τώρα είναι τραγωδία με οργουελική σκηνοθεσία, οργουελικές ηγεσίες κι όχι μόνο. X (twitter.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου