Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Δυο κουβέντες στον «άσχημο Μπάιντεν» που έρχεται σήμερα στην περιοχή μας


Απλά, σας λέμε πως εμείς ήμασταν εδώ στην Παλαιστίνη και θα παραμείνουμε όσο παραμείνουν εδώ το θυμάρι και οι ελιές.

του Μαρουάν Εμίλ Τουμπάσι

Μακάρι να ήξερες κύριε Πρόεδρε παρόλο που είσαι καλός Σιωνιστής, όπως συστήνεσαι, ότι στη χώρα μου την Παλαιστίνη υπάρχουν άνθρωποι που σηκώνουν τη σημαία τους και ρίχνουν τη σημαία των καταπιεστών τους.
Στη χώρα μου, υπάρχουν άνθρωποι πιστοί στην κληρονομιά της επανάστασής τους, στον αγώνα τους και στους μάρτυρες τους που επιδιώκουν να τερματίσουν την αποικιακή κατοχή και το απεχθές καθεστώς του απαρτχάιντ. ‘Άνθρωποι που δεν κυνηγούν υποσχέσεις για βελτίωση των συνθηκών ζωής υπό τη συνεχιζόμενη κατοχής, που δημιούργησε το δικό σας κράτος σε βάρος του κτήτορα αυτής της γης.
Ο λαός της Παλαιστίνης έχει υποστεί το ίδιο έγκλημα εθνοκάθαρσης που διαπράξατε πριν από δεκαετίες εναντίον του ιθαγενούς έθνους της Αμερικής.
Όμως, εδώ και 75 χρόνια, υποφέρουμε από τη NAKBA (σ.σ. την Καταστροφή) και δεν πρόκειται να ανταλλάξουμε την εθνική μάς αξιοπρέπεια με χρήματα και κίνητρα.
Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει μόνο με ψωμί, όπως είπε ο Ιησούς Χριστός. Μας είπατε προηγουμένως να περιμένουμε την επιστροφή Του μέχρι να εκπληρώσει τα ταπεινά αιτήματά μας για ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία. Αλλά θα το πετύχουμε πολύ σύντομα γιατί πιστεύουμε ότι ήρθε, και ότι σταυρώθηκε στα χέρια εκείνων που εσείς υποστηρίζετε, και μετά ανέβηκε στον ουρανό ως Σωτήρας της ανθρωπότητας και είμαστε ανάμεσά τους επειδή είναι ένας από εμάς, τους Παλαιστίνιους.
Μιλώντας για τον «εβραϊσμό» του ο υπουργός Εξωτερικών σας, προέβη σε μία σκόπιμη ρατσιστική δήλωση για να πυροδοτήσει έναν μισητό θρησκευτικό πόλεμο.
Επίσης, κύριε Πρόεδρε, η δήλωση περί του Σιωνισμού σας συνιστά έκφραση δήλωσης της εχθρότητάς σας απέναντι σε έναν λαό που, με την προσήλωσή του στη γη των προγόνων του, πληρώνει το τίμημα των προγόνων σας που υιοθέτησαν το αφήγημα μιας γης χωρίς λαό, για έναν λαό χωρίς γη και το τίμημα της ίδρυσης μιας ρατσιστικής θρησκευτικής-αποικιακής κρατικής οντότητας σε βάρος των δικαιωμάτων ενός λαού που είναι ο ιδιοκτήτης της γης, των Παλαιστινίων και της ιστορίας του. Ακριβώς όπως κάνατε κατά το ρατσιστικό παρελθόν υπέρ της «Λευκής υπεροχής», εσείς είστε ο «άσχημος Αμερικανός», όπως αναφέρει και το ομώνυμο βιβλίο του Αμερικανού δημοσιογράφου William Lederer, στο οποίο μας είπε για το καθεστώς σας και τους θεσμού εξουσίας καθώς και το πώς κυβερνάτε τον λαό σας, αποκρύπτοντάς του τα γεγονότα για το τι συμβαίνει σε αυτόν τον κόσμο, μετατρέποντάς τους σε ένα «έθνος προβάτων», σύμφωνα με το όνομα του άλλου βιβλίου του ίδιου συγγραφέα. Εξαπατάτε τον λαό σας από την πρώτη μέρα του πολέμου της δικής σας εισβολής στο Λάος αλλά και μέσα από όλους τους κατασκευασμένους πολέμους και τα εγκλήματά σας σε Βιετνάμ, Κορέα, Κούβα, Λατινική Αμερική, Βαλκάνια, Ιράκ, Συρία και πολλές άλλες χώρες.
Για εσάς, όπως ακριβώς κάνετε και τώρα, η προπαγάνδα είναι η τέχνη της μαγείας και της εξαπάτησης, και ως εκ τούτου το έθνος που επινοήσατε, δεν μπορεί να επιβιώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα με το καθεστώς σας στη βάση της αυταπάτης και των ψευδών μέσων που εφαρμόζετε.
Οι πόλεμοι σας ήταν αδικαιολόγητοι και πάντα δημιουργούσατε ή αναζητούσατε έναν «εχθρό» για να πολεμήσετε. Ωστόσο, παρά την ήττα σάς σε διεθνή κλίμακα, εσείς συνεχίζετε τις ίδιες πολιτικές. Με τις αποτυχίες σας,  θριαμβεύει η θέληση των λαών και οι επαναστάσεις τους, που γίνεται αναγκαία πραγματικότητα μπροστά στις συνθήκες που εσείς δημιουργείτε μέσα από πολιτικές εχθρότητας, μίσους και παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όπως κάνετε σήμερα με τη συμμετοχή σας στα εγκλήματα ενός κατοχικού κράτους και τις φυλετικές διακρίσεις που αυτό διαπράττει, στέλνοντας αεροπλανοφόρα, και πυρομαχικά για να διαπράξουν γενοκτονία κατά του λαού μας που πολεμά τον κατακτητή και αμύνεται σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις που αφορούν τα δικαιώματα των λαών που υπόκειται σε κατοχή.
Αλλά ο λαός σας, Πρόεδρε Μπάιντεν, τον οποίο σεβόμαστε, έχει αρχίσει να μαθαίνει τα γεγονότα και την εξαπάτηση των δικών σας Μέσων Ενημέρωσης, που ελέγχονται από τα συμφέροντα βάναυσων καπιταλιστών και του βιομηχανικού-στρατιωτικού συμπλέγματος,  και να διαδηλώνει σήμερα μπροστά στον Λευκό Οίκο όπως διαδήλωσαν κατά της αμερικάνικης κυβέρνησης στη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, αποδεικνύοντας πως δεν ανήκουν σε «κοπάδι προβάτων».
Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του παλαιστινιακού Χαναανίτη Φοίνικα, σας λέμε πως εμείς ήμασταν εδώ στην Παλαιστίνη και θα παραμείνουμε όσο παραμείνουν εδώ το θυμάρι και οι ελιές.
Λέω επίσης σε εσάς, που ισχυρίζεστε ότι είστε ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου που ιδρύθηκε στα εγκλήματα της γενοκτονίας και της αποικιοκρατίας, ότι η ιστορία έχει αλλάξει και ότι ένας λαός που καταπιέζει έναν άλλο λαό που είναι ιδιοκτήτης της γης δεν μπορεί να είναι ούτε ο ίδιος ελεύθερος. Ζούμε τη δύση της μονομερούς κυριαρχίας και ηγεμονίας σας στο διεθνές σύστημα που δημιουργήσατε. Αυτό όμως τώρα πρέπει να τελειώσει. Καταρρέει μπροστά στην επιμονή των λαών του κόσμου που θέλουν να σπάσουν τις αλυσίδες και δεσμά τους. Πρέπει να σπάσουν τα δεσμά για να τελειώσει η νύχτα, κύριε Μπάιντεν. Οι αξίες της ελευθερίας, της δικαιοσύνης, της ισότητας και της ειρήνης πρέπει να θριαμβεύσουν. Οι λαοί πρέπει να επιτύχουν τους στόχους και τις νίκες τους για χάρη ενός καλύτερου κόσμου αύριο.
Στα παιδιά του λαού μάς λέω το εξής: Μπορεί να σας φαίνεται πως ο κόσμος έχει εγκαταλείψει εσάς και τα παιδιά σας και πως έχει ξεχωρίσει αυτή την άδικη κατοχή και αυτούς που την στηρίζουν, πολιορκώντας σας με κανόνια. Μπορεί επίσης η κατοχή να σας έχει κόψει το ρεύμα, τον νερό και τα φάρμακα. Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που δεν θέλουν τίποτε άλλο από τον σιωνιστικό ιουδαϊσμό τους που τον έχουν μετατρέψει σε «ταυτότητα» στο όνομα ενός λαού που δεν θέλει ειρήνη ή σταθερότητα. Όμως όλοι αυτοί διαπράττουν εγκλήματα ενάντια στις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες.
Όμως, σας διαβεβαιώ παιδιά του λαού μου, πως καθώς χύσατε το αίμα σας από τα σχέδια εκτοπισμού και τις απόπειρες γενοκτονίας στην πατρίδα σας, ότι οι ελεύθεροι λαοί του κόσμου που έχουν ζωντανές συνειδήσεις, είναι μαζί σας και σας υποστηρίζουν απέναντι σε αυτή την βάρβαρη επίθεση. Υπάρχουν εκατομμύρια που διαδηλώνουν στις πρωτεύουσες χωρών του κόσμου απορρίπτοντας τα εγκλήματα των ισραηλινών εναντίον σας και υπερασπίζονται το δικαίωμα του λαού μας, όπου και εάν βρίσκεται, και αγωνίζονται μαζί μας για να σταματήσουμε το ολοκαύτωμα και να τερματίσουμε την κατοχή, τον εποικισμό, τον εκτοπισμό και να κατακτήσουμε το δικαίωμά μας στην αυτοδιάθεση και την εθνική ανεξαρτησία.
Είμαστε λαός που έχει τη θέληση. Προσέξτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου