Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Υπάρχουν σοβαρότερες υποθέσεις «βιασμών» που θα ‘πρεπε να απασχολούν τους Ευρωπαϊκούς «θεσμούς», αυτές που αφορούν τη λειτουργία τους


Όταν η διαφθορά στην οποία είναι βουτηγμένο η ΕΕ και οι θεσμοί της, δεν είναι μόνο χρηματο-σεξουαλική.

Υπάρχουν λοιπόν σοβαρότερες υποθέσεις «βιασμών» που θα ‘πρεπε να απασχολούν τους Ευρωπαϊκούς «θεσμούς» , συγκεκριμένα εκείνες που αφορούν τις ίδιες τις λειτουργίες τους.
Όσο για τα δυτικά ΜΜΕ, αυτά κάνουν πως δεν ξέρουν τι συμβαίνει,. Ειδικά τα παραρτήματά τους στην Ελλάδα, εν μέσω εκλογών ασχολούνται με τις υποθέσεις πολιτικής και ηθικής διαφθοράς – χρηματισμού, και βιασμών Ευρωβουλευτών, αφήνοντας απ’ έξω την ίδια τη πρόεδρο της Επιτροπής, την Von der Leyen.
Όλα αυτά αρχίζουν να αποκτούν ενδιαφέρον, θα δούμε πόσο μακριά θα φτάσει η υπόθεση στο δικαστήριο. Ένα πράγμα είναι βέβαιο, η επιθυμία της Von der Leyen να αποκρύψει τα SMS που αντάλλαξε με τον επικεφαλής της Pfizer είναι η ίδια η απόδειξη της διαφθοράς του ευρωπαϊκού συστήματος υπό την ηγεσία της Von der Leyen, η οποία είχε ήδη εμπλακεί σε μια μεγάλη υπόθεση διαφθοράς στη Γερμανία όταν ήταν υπουργός. Με το σκάνδαλο των ευρωβουλευτών που διεφθάρησαν από το Κατάρ, υποψιάζεται κανείς ότι η Pfizer έχει τις ίδιες πρακτικές, ειδικά από τη στιγμή που η εταιρεία έχει καταδικαστεί πολλές δεκάδες φορές σε θεαματικά πρόστιμα, κυρίως για διαφθορά ξένων παραγόντων..
Ήδη από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έχει μηνυθεί από τη γνωστή αμερικανική εφημερίδα, The New York Times, επειδή δεν επιθυμεί να δημοσιεύσει τις παλιές ανταλλαγές γραπτών μηνυμάτων με τον επικεφαλής της Pfizer. Αυτά χρονολογούνται από τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Επιτροπής και του κατασκευαστή για τα εμβόλια κατά του κοροναϊού.
Η αμερικανική εφημερίδα The New York Times προσέφυγε στη δικαιοσύνη για να αναγκάσει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να δημοσιεύσει τα γραπτά μηνύματα που αντάλλαξαν η πρόεδρος της Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και το αφεντικό της κατασκευάστριας εταιρείας εμβολίων κατά της COVID-19, της Pfizer.Αυτά χρονολογούνται από τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Επιτροπής και του κατασκευαστή για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού.Ολόκληρο το άρθρο (ΕΔΩ):Υπάρχουν σοβαρότερες υποθέσεις «βιασμών» που θα ‘πρεπε να απασχολούν τους Ευρωπαϊκούς «θεσμούς», αυτές που αφορούν τη λειτουργία τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου