Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Ποια είναι η σχέση μεταξύ των «εμβολίων» mRNA και των ανεμογεννητριών; – Αν δεν μοιάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε


Marie-France de Meuron

Και τα δύο είναι προϊόντα της τρέχουσας επιστήμης και τεχνολογίας.
Και τα δύο ανταποκρίνονται σε απλουστευμένες έννοιες: «καταπολέμηση ενός ιού» και «η αιολική ενέργεια είναι απαλλαγμένη από τον άνθρακα και επομένως οικολογική».
Και τα δύο περιορίζονται σε μια αρχή που εστιάζει όλη την προσοχή και είναι αποσυνδεδεμένα από την παγκόσμια πραγματικότητα.
Και τα δύο επιδιώκουν να αντιμετωπίσουν μια έλλειψη, είτε πρόκειται για ανθρώπινη ανοσία είτε για ηλεκτρική ενέργεια.
Με τον τρόπο αυτό, ελαχιστοποιούν ή και αγνοούν τους πολυπαραγοντικούς λόγους που προκαλούν αυτές τις ελλείψεις και, παραβλέποντάς τους, προκαλούν την εμφάνιση ή την ανάπτυξη άλλων ελλείψεων.
Μια ταινία με τίτλο «Ανεμογεννήτριες: από το όνειρο στην πραγματικότητα1» καταδεικνύει αριστοτεχνικά τις πολλές πτυχές – χρειάζονται σχεδόν δύο ώρες για να μας τις εξηγήσει – των προφανών ανισορροπιών που επιβάλλουν οι ολοκληρωτικοί πολιτικοί, οι χρηματοδότες και οι επιστήμονες των εργαστηρίων, των οποίων «η ανικανότητα καταλήγει να βρίσκει καταφύγιο στον δογματισμό».
Συνεπώς, δεν λαμβάνουν υπόψη τους την ευαισθησία όλων των έμβιων όντων, τόσο της φύσης όσο και του ανθρώπου, γεγονός που οδηγεί στην καταστροφή δασικών εκτάσεων με τις ανεμογεννήτριες και τις τσιμεντένιες βάσεις τους, στις οποίες προστίθενται οι οχλήσεις που προκαλούν τα κινούμενα πτερύγιά τους και οι ηλεκτρομαγνητικές εκπομπές τους. Όσον αφορά τις «γονιδιακές ενέσεις», έχουν περιγραφεί παρενέργειες μέχρι και θάνατοι: «Ένα εκρηκτικό 71% των θανάτων εντός 20 ημερών από τη λήψη του εμβολίου έναντι της covid φαίνεται να οφείλεται στις παρενέργειες του εμβολίου2».
Οι στρατηγικές που χρησιμοποιούνται για να πεισθεί το κοινό είναι παρόμοιες και στους δύο τομείς: «η αφήγηση διαδίδεται και επαναλαμβάνεται στον πληθυσμό, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο , η οποία στη συνέχεια ακολουθείται από πολιτικές αποφάσεις».Ολόκληρο το άρθρο (ΕΔΩ):Ποια είναι η σχέση μεταξύ των «εμβολίων» mRNA και των ανεμογεννητριών; – Αν δεν μοιάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου