Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Πως και γιατί πέθαναν όλοι αυτοί;


Ο ΟΗΕ ανακοινώνει την υπερβάλλουσα θνησιμότητα των 23,6 εκατομμυρίων θανάτων σε 3 χρόνια, εκ των οποίων τα 16,9 εκατομμύρια είναι από «άγνωστη» αιτία.
Τα καταστροφικών διαστάσεων στοιχεία που δημοσιεύουμε εδώ είναι δημόσια και επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ. Μπορεί να τα βρει οποιοσδήποτε στους ηλεκτρονικούς πίνακες του που παρουσιάζουν δεδομένα σχετικά με τον παγκόσμιο πληθυσμό. Είναι ελεύθερα μεταφορτώσιμοι, αλλά όχι αναζητήσιμοι στο διαδίκτυο. Μπορούν να βρεθούν μόνο σε αριθμητικά στοιχεία σε υπολογιστικά φύλλα, και μόνο αν ψάξει κάποιος προσεκτικά. Δεν αναφέρεται τίποτα σχετικά με τις παρακάτω διαπιστώσεις στα τελευταία κείμενα του ΟΗΕ σχετικά με τον πληθυσμό και τις κινήσεις του. Δεν υπάρχει τίποτε απολύτως που να προτρέπει ΄ή να παρακινεί για μια τέτοιου είδους έρευνα. Τίποτα δεν αναφέρεται γι’ αυτά στον επίσημο ή παράλληλο συστημικό Τύπο, ο οποίος δημοσιεύει μόνο γλαφυρές εκθέσεις, αποφεύγει να ανατρέξει σε πρωτογενή δεδομένα και αποφεύγει τον έλεγχο της συνέπειας μεταξύ δηλώσεων και αριθμών, ακόμη και όταν πρόκειται για δημογραφικές αναλύσεις, επειδή ίσως τον θεωρεί ως άχρηστο, ή δυσάρεστο ή ενοχλητικό ή επικίνδυνο.
Πρόκειται όντως για μια τρομακτική πραγματικότητα πέρα από την αίσθηση επανάπαυσης που δημιουργεί μέσα από ιδεολογικές ψευδαισθήσεις σχετικά με τη δήθεν επιστημονική μας υπεροχή και που μπορούμε να φανταστούμε ότι διαθέτουμε σήμερα. Πρόκειται για μια πολιτική χειραγώγησης που νομιμοποιεί κάθε αυθαιρεσία των κατ’ επίφαση «δημοκρατικών» κρατικών αρχών, είτε πρόκειται για εμβολιαστικές, είτε για κάθε είδους «εκστρατείες» υπό το πρόσχημα της προστασίας της κοινότητας, χρησιμοποιώντας μέτρα που έχουν συστήσει αυτόχρηστοι ή κρατικοδίαιτοι και κρατικοδιοριζόμενοι εμπειρογνώμονες, με γνώμονα τα συμφέροντα των μειψηφικών ελίτ της εξουσίας. Σε αυτά περιλαμβάνονται κι όλα τα τοξικά μέτρα περιορισμού, αποστασιοποίησης και αποκοινωνικοποίησης που έχουν αυξήσει την υλική και συναισθηματική δυστυχία σχεδόν παντού στον κόσμο, οδηγώντας τους ανθρώπους αντί να τα απορρίπτουν, να τα αποδέχονται αδιαμαρτύρητα και παράλληλα να κρίνουν κάθε αμφισβήτηση απέναντι σε αυτά, χωρίς να ερευνούν και να αναζητούν την αλήθεια με τη βοήθεια της λογικής επεξεργασίας ως λανθασμένα ή ακόμη και ως παραπληροφόρηση ή συνομωσιολογία.
Ολόκληρο το άρθρο (ΕΔΩ) :Πως και γιατί πέθαναν όλοι αυτοί;.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου