Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Ποιος θα χαρεί την επομένη των εκλογών...


Νόρα Ράλλη


Το τι έχουμε ακούσει αυτά τα τέσσερα χρόνια από πρωτοκλασάτα στελέχη της Ν.Δ., ούτε ο θεός το ξέρει.
Μόνο η ψυχούλα μας (και τ' αυτάκια μας, που δυστυχώς έχουν πάθει κοκομπλόκο από την τόση μπαρουφολογία): από το ότι η απλή αναλογική έφερε τον Χίτλερ στην... εξουσία μέχρι το ότι αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ θα είχαμε και περισσότερους νεκρούς.
Τη μια μέρα ο υπουργός να σκούζει πώς τολμάει ο ΣΥΡΙΖΑ να ρωτάει για την ασφάλεια στα τρένα και λίγες μέρες μετά να γίνεται η μεγαλύτερη εγκληματική τραγωδία.
Τη μια μέρα λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι καμία σχέση δεν έχει η κυβέρνηση με το Predator και ακριβώς την επομένη ο υφυπουργός Εξωτερικών επιβεβαιώνει πως η κυβέρνηση πούλησε το Predator στο Σουδάν.
Τη μια μέρα χάνουν ηλικιωμένοι το σπίτι τους για ελάχιστα χρέη στις τράπεζες (που είναι «χρέη» όχι γιατί φταίει ο «χρεωμένος» αλλά γιατί το επέλεξαν οι τράπεζες, τις οποίες ανακεφαλαιώσαμε εμείς, οι «χρεωμένοι», πάνω από 12 φορές και τώρα έχουν αυξήσει 200% τα επιτόκια) και την άλλη, επενδυτής της Κομοτηνής που χαριεντίζεται με τον Αδωνη Γεωργιάδη «κατορθώνει» να ξεπλένει πρόστιμο 5 εκατ. ευρώ από πλαστά και εικονικά τιμολόγια, καταβάλλοντας τελικά μόλις 7.500 ευρώ.
Πως η ανάπτυξη πάει σφαίρα, λέει ο Κ. Μητσοτάκης, με τον ΟΟΣΑ να βγάζει στη φόρα ότι ο μέσος πραγματικός μισθός στην Ελλάδα μειώθηκε 7,4%. Εχουμε τους περισσότερους νεκρούς στην Ευρώπη και ο κ. Πλεύρης ανακοίνωσε την ιδιωτικοποίηση όλων των νοσοκομείων.
Ποιος θα χαρεί, λοιπόν, την επομένη των εκλογών;...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου