Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Εικόνες ντροπής – Η φρουρά Μητσοτάκη εκδίωξε την αδελφή των νεκρών διδύμων στα Τέμπη και πολίτες που φώναζαν για δικαιοσύνη από την ομιλία του στην Κέρκυρα


«Κοιτάξτε να δείτε κυρία μου», η αλαζονική συμπεριφορά Μητσοτάκη - «Σωματική και λεκτική βία κατά παιδιών» καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας της Χρύσας και της Θώμης Πλακιά και θείος της Αναστασίας Πλακιά, που σκοτώθηκαν στην τραγωδία των Τεμπών

Αντιμέτωπος με διαμαρτυρίες πολιτών για το έγκλημα στα Τέμπη βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κέρκυρα. Εγινε την ώρα που τριγυρισμένος από μεγάλο αριθμό σωματοφυλάκων έκανε επανάληψη στα γνωστά, μην αναλαμβάνοντας την ευθύνη για οτιδήποτε.
Ομως βρήκε αντίλογο στο πρόσωπο μιας νεαρής κοπέλας που αναφέρθηκε στην Αναστασία Πλακιά που έχασε τη ζωή της στο έγκλημα στα Τέμπη.
Ανδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού έσπευσαν να την απομακρύνουν βίαια και ενώ ξεκινούσε επεισόδιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάλαβε μάλλον ότι το θέμα θα πάρει διαστάσεις και τους σταμάτησε επιτρέποντας στη νεαρή να παραμείνει. Αμέσως, κουνώντας το δάχτυλό του, ξεκίνησε ένα λογύδριο για τη δικαιοσύνη.
Αργότερα η κοπέλα έβγαλε από τη τσάντα της μία λευκή μπλούζα και την φόρεσε. Στο σημείο ήταν και άλλοι νέοι που ήθελαν να μιλήσουν για τα Τέμπη. Ομως οι άνδρες ασφαλείας του πρωθυπουργού είχαν αυξηθεί και τους είχαν περικυκλώσει.
Τελικά η φρουρά του Κυριάκου Μητσοτάκη, τους πήρε σηκωτούς, με τους νέους να φωνάζουν οργισμένοι: «Αυτόν ψηφίζετε», «δημοκρατία δεν έχουμε;».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε «είναι δικαίωμά σας να κάνετε φασαρία, αλλά το ίδιο δικαίωμα έχω να μιλήσω και εγώ», τη στιγμή που με βίαιο τρόπο η φρουρά απομάκρυνε τους νέους, υπό τις επευφημίες του κομματικού ακροατηρίου. Ευδοκία Τσαγκλή | InstagramMarka2‼️στο X:Πεν Νταλαούραστο X
Πηγη: Documento

Nίκος Πλακιάς: “Δεν είναι δυνατόν να μιλάτε για δημοκρατία…”
Προπηλακισμό νέων παιδιών, μεταξύ άλλων και της κόρης του, οι οποίοι έκαναν παρέμβαση κατά την ομιλία του Μητσοτάκη στην Κέρκυρα, κατήγγειλε ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των διδύμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη.
Σε ανάρτησή του αναφέρει ότι η κόρη του, η οποία σπουδάζει στην Κέρκυρα, μαζί με φίλους της και χωρίς την παραμικρή πρόθεση να προκαλέσουν κανέναν, πήγαν να ακούσουν τον πρωθυπουργό και αν μπορούσαν να κάνουν κάποια ερώτηση.
«Μόλις όμως είδανε τις μπλούζες που φορούσαν τα παιδιά τα απομάκρυναν βίαια διώχνοντάς τα με πολύ άσχημο τρόπο και χρησιμοποιώντας σωματική και λεκτική βία πάνω τους» γράφει και καλεί τον πρωθυπουργό να πάρει θέση άμεσα και να οδηγήσετε τα άτομα αυτά από την ασφάλειά του «εκεί που πρέπει και είναι η θέση τους».
«Δεν είναι δυνατόν να μιλάτε για δημοκρατία και να λέτε ότι απεχθάνεστε την βία τον φασισμό και τους τραμπούκους και να έχετε στην φρουρά σας τους χειρότερους του είδους τους. Δεν είναι δυνατόν σε ένα κορίτσι που έχασε τις δίδυμες αδερφές τις και την ξαδέρφη της από κρατική αμέλεια να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο άντρες τις προσωπικής φρουράς σας» σημειώνει και καλεί όποιον γνωρίζει «τα στοιχεία του (Κύριου) στην φωτογραφία» να τον ενημερώσει ή αν γίνεται να τον φέρει σε επαφή μαζί του. Plakiasnikosστο X

Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Σήμερα ο Πρωθυπουργός βρισκότανε στην Κέρκυρα για την προεκλογική του περιοδεία. Στην Κέρκυρα τυγχάνει και σπουδάζει η κόρη μου. Μαζί με φίλους της και χωρίς την παραμικρή πρόθεση να προκαλέσουν κανέναν (τι να προκαλέσουν 7 φοιτητές, 4 αγόρια και 3 κορίτσια μέσα σε δεκάδες ασφαλίτες, ΟΠΚΕ και αστυνομικούς 😉 πήγανε να ακούσουν τον Πρωθυπουργό και αν γινότανε η κόρη μου ήθελε αν μπορούσε να κάνει κάποια ερώτηση όπως κάνανε όλοι οι παρεβρισκομενοι. Βέβαια δεν απάντησε και ούτε καν έδωσε σημασία. Μόλις όμως είδανε τις μπλούζες που φορούσαν τα παιδιά τα απομακρύνανε βίαια με μπροστάρη αυτόν στην φωτογραφία ο οποίος τράβηξε βίαια και προπηλάκισε τα παιδιά διώχνοντας τα με πολύ άσχημο τρόπο και χρησιμοποιώντας σωματική και λεκτική βία πάνω τους όπως βλέπετε στις φωτογραφίες παρακάτω. Θα ήθελα Κύριε Πρωθυπουργέ να πάρετε θέση άμεσα και να οδηγήσετε τα άτομα αυτά εκεί που πρέπει και είναι η θέση τους. Δεν είναι δυνατόν να μιλάτε για δημοκρατία και να λέτε ότι απεχθάνεστε την βία τον φασισμό και τους τραμπούκους και να έχετε στην φρουρά σας τους χειρότερους του είδους τους. Δεν είναι δυνατόν σε ένα κορίτσι που έχασε τις δίδυμες αδερφές τις και την ξαδέρφη της από κρατική αμέλεια να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο άντρες τις προσωπικής φρουράς σας. ΥΓ Θα ήθελα όποιος γνωρίζει τα στοιχεία του(Κύριου)στην φωτογραφία να με ενημερώσει η αν γίνεται να με φέρει σε επαφή μαζί του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου