Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Κορυφαίος ιολόγος προειδοποιεί για επικείμενο «τσουνάμι» ασθένειας και θανάτου στον εμβολιασμένο πληθυσμό.


Dr. Geert Vanden Bossche (παγκοσμίου φήμης Bέλγος ιολόγος). O κόσμος θα λιθοβολεί στους δρόμους αυτούς που τον εμβολίασαν. Έρχεται τσουνάμι θανάτων. Τα νοσοκομεία θα καταρρεύσουν…
Μπορούν μόνο να ελπίζουν ότι θα συμβεί κάτι που θα αποσπάσει την προσοχή από αυτό το θέμα, αλλά δεν θα γίνει

Ο Dr. Geert Vanden Bossche, προειδοποίησε ότι επίκειται ένα τεράστιο κύμα ασθενειών και θανάτων μεταξύ του εξαιρετικά εμβολιασμένου πληθυσμού με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο podcast του KunstlerCast την Παρασκευή, ο Bossche εξέδωσε μια σοβαρή προειδοποίηση, δηλώνοντας ότι «αυτό που προβλέπω είναι ένα τεράστιο, τεράστιο τσουνάμι» ασθενειών και θανάτου μεταξύ υψηλά εμβολιασμένων πληθυσμών με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.
Ο Bossche προειδοποίησε ότι τα νοσοκομεία θα καταρρεύσουν και θα επέλθει οικονομικό και κοινωνικό χάος. Εξήγησε ότι το κύμα της ασθένειας και του θανάτου θα ξεκινήσει με περισσότερες περιπτώσεις σοβαρού μακροχρόνιου Covid και στη συνέχεια θα αντικαταστήσει το κύμα των καρκίνων, οδηγώντας σε μια υπεροξεία φάση με ένα τεράστιο κύμα ασθένειας και θανάτου.
«Αυτό που προβλέπω είναι ένα τεράστιο, τεράστιο τσουνάμι» ασθενειών και θανάτου μεταξύ υψηλά εμβολιασμένων πληθυσμών με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, είπε ο Bossche.
«Θα δείτε τι θα συμβεί, για παράδειγμα, τις επόμενες εβδομάδες… είναι όλο και περισσότερο περιπτώσεις αυτών που το σύστημα θα επιχειρήσει να αποκαλέσει μακροχρόνιο Covid…Θα αρχίσουν να αντικαθιστούν το κύμα των καρκίνων…τώρα έχουμε μια πιο χρόνια φάση. Θα τελειώσει με μια υπεροξεία φάση, ένα τεράστιο, τεράστιο κύμα…»
Έχω μελετήσει αυτό τώρα εδώ και τέσσερα χρόνια. “Ξέρω για τι πράγμα μιλάω.” “Είμαι ίσως το μόνο άτομο, με κάθε σεμνότητα, που καταλαβαίνει την ανοσολογία πίσω από αυτό.”
“Αυτό που θέλω να καταλάβει το κοινό σας, είναι τι θα αντιμετωπίσουμε στην υπεροξεία κρίση του Covid που είναι επικείμενη, είναι ότι θα πρέπει να οικοδομήσουμε έναν εντελώς νέο κόσμο…»
«Είναι πολύ σαφές ότι όταν ξεκινήσει αυτό, τα νοσοκομεία μας θα καταρρεύσουν.»
Και αυτό σημαίνει το χάος στην όλα τα στρώματα της κοινωνίας — χρηματοοικονομικά, οικονομικά, κοινωνικά, όπως το πείτε — θα είναι πλήρης η κατάρρευση.» «Και αυτό είναι που προβλέπω ξεκάθαρα…Είναι πολύ περίεργο για μένα να κάνω τέτοιες δηλώσεις, αλλά δεν είμαι το κρύβω γιατί είμαι 200% πεπεισμένος ότι θα συμβεί».
Ο Bossche ισχυρίστηκε ότι το μελετά για τέσσερα χρόνια και είναι πιθανώς το μόνο άτομο που κατανοεί την ανοσολογία πίσω από αυτό. Προειδοποίησε ότι ο κόσμος θα πρέπει να οικοδομήσει έναν εντελώς νέο κόσμο για να αντιμετωπίσει την επικείμενη υπεροξεία κρίση του Covid.
«Διαπράττεις λάθη ή ακόμα και εγκλήματα σε πολύ μικρή κλίμακα, μπορείς να τα κρύψεις». . . .
«Ωστόσο, αν το κάνετε αυτό σε πολύ μεγάλη κλίμακα, όπως αυτό που συνέβη με αυτήν την μαζική εκστρατεία εμβολιασμού Covid η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια.»
Και αυτοί που έχουν διαπράξει αυτά τα εγκλήματα που είπαν ψέματα στον κόσμο, που δεν έχουν φροντίσει για την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων, θα τιμωρηθούν αυστηρά, πολύ αυστηρά… «Αν αυτοί οι άνθρωποι έβγαιναν τώρα έξω και έλεγαν, «Ναι, περίμενε ένα λεπτό, κάναμε κάποια λάθη, δεν ήταν μόνο σωστά, πρέπει να τους διορθώσουμε, πρέπει να αναθεωρήσουμε τη γνώμη μας», αυτοί οι άνθρωποι θα λιθοβοληθούν στους δρόμους…
«Μπορούν μόνο να ελπίζουν ότι θα συμβεί κάτι που θα αποσπάσει την προσοχή από αυτό το θέμα, αλλά δεν θα γίνει».
Η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια: αυτό ήταν ένα μεγάλης κλίμακας πείραμα κέρδους-λειτουργίας στον ίδιο τον ανθρώπινο πληθυσμό. «Αυτό θα είναι κάτι που θα αναφέρεται στην ιστορία για πολλές πολλές επόμενες γενιές.»
«Τι μπορώ να συμβουλεύσω… όλοι αυτοί οι εμβολιασμένοι άνθρωποι: πρέπει να αποφύγουν την επαναμόλυνση.» «Είναι η επαναμόλυνση των εμβολιασμένων που ευθύνεται για αυτήν την κατάσταση… «Λοιπόν, το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν —είναι πολύ απλό— είναι να πάρουν αντιιικά, φυσικά.
“Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν θα μπορείτε να περιμένετε να πάρετε αντιικά μέχρι να εμφανίσετε συμπτώματα.”
“Μόλις οι άνθρωποι δουν ότι σε μία από τις άλλες χώρες ή σε μία από τις άλλες πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών όταν αυτό ξεκινά με τις εισαγωγές που αυξάνονται πολύ γρήγορα, πρέπει να παίρνουν αντιιικά φάρμακα προληπτικά, όχι να περιμένουν μέχρι να εμφανίσουν συμπτώματα.»
«Είμαι στο Βέλγιο», πρόσθεσε.
Ο Bossche σημείωσε επίσης ότι όσοι πιέζουν για παγκόσμιους εμβολιασμούς mRNA του Covid θα εκτεθούν σύντομα και η γιγάντια παγκόσμια κλίμακα των επιταχυνόμενων ασθενειών και θανάτων θα είναι αδύνατο να καλυφθεί. Προειδοποίησε ότι όσοι διέπραξαν εγκλήματα λέγοντας ψέματα στον λαό και μη φροντίζοντας την υγεία και την ασφάλειά τους θα τιμωρηθούν αυστηρά.
Πρόσθεσε ότι εάν ξεκινήσει στις ΗΠΑ, το Ισραήλ ή το Ηνωμένο Βασίλειο, μέσα σε λίγες ημέρες, το ίδιο σενάριο θα παρατηρηθεί σε πολλές από τις χώρες με υψηλό βαθμό εμβολιασμού. X (twitter.com) / X (twitter.com) / X (twitter.com) / X (twitter.com)

ΥΓ του blog: ....κι ενώ τα σύννεφα της προπαγάνδας διαλύονται κι ο κόσμος συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί και τι έρχεται ο καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας Γκίκας Μαγιορκίνης, παραδέχθηκε έμμεσα πως γνώριζαν για τις παρενέργειες (θρομβώσεις) που προκαλεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της AstraZeneca (ΕΔΩ) για αυτό και το προώθησαν στις μεγάλες ηλικίες! ΨΕΜΑ δίχως ΝΤΡΟΠΗ, από 6 μηνών το έδιναν και το διαφήμιζαν σαν αποτελεσματικό, ασφαλές κι ακίνδυνο προκρίνοντας σειρά διώξεων σε άλλους γιατρούς κι επιστήμονες χαρακτηρίζοντας τους «ψεκασμένους. Άλλη μια ασφάλεια μετά την ασφάλεια στα τρένα, τα Τέμπη, τα αντιπλημμυρικά  και πυροπροστατευτικά έργα καθώς και την οικονομία που γίναμε οι τελευταίοι στην Ευρώπη. Ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για πολύ σπάνιες παρενέργειες, λιγότερο από ένα στα 100.000 άτομα!!!! Αλήθεια γνωρίζει το μειράκιο της επιστήμης ότι αφενός για πολύ λιγότερες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν αποσυρόταν φάρμακα αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων και αφετέρου σαν επιστήμονας πρέπει να λέει πάντα όλη την αλήθεια κι ας αφορά κι ένα άτομο;  Γνωρίζει ότι άλλο επιστήμονας κι άλλο dealer προώθησης φαρμάκων; Εκτός κι α είναι πολλά τα ….κι οι σκοπιμότητες Άρη.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου