Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Καρυστιανού: Βρέθηκε στη σκηνή με τον Λαζόπουλο και συγκλόνισε - «Δεν έχω να χάσω τίποτα πια»


«Τα Τέμπη έδειξαν την ανυπαρξία της δικαιοσύνης, την ανυπαρξία της ελεύθερης ενημέρωσης και την επιβολή πολιτικών με το έτσι θέλω», τόνισε η Μαρία Καρυστιανού στη σκηνή δίπλα στο Λάκη Λαζόπουλο

Καρυστιανού Αλ Τσαντίρι

Ο Λάκης Λαζόπουλος συνεχίζει τις παραστάσεις του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο Christmas Theatre και χθες (28/05) είχε μια ιδιαίτερη καλεσμένη, η οποία μίλησε για τις κυβερνητικές ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη και τη συγκάλυψη του.
Ο λόγος για τη Μαρία Καρυστιανού που έχασε την κόρη της στα Τέμπη, η οποία ανεβαίνοντας στη σκηνή αναρωτήθηκε πως γίνεται στο μπάζωμα του χώρου του εγκλήματος των Τεμπών να μην αντέδρασε κανένας εισαγγελέας και κανένας δικαστής.
Μάλιστα η ίδια απάντησε κιόλας στη συγκεκριμένη ερώτηση, λέγοντας αυτό που όλα δείχνουν, ότι όλοι μαζί εκτελούσαν εντολές για να γίνει συγκάλυψη και να μην τιμωρηθούν οι πραγματικά υπεύθυνοι.
Στη συνέχεια η κα Καρυστιανού επισήμανε ξανά ότι τα Τέμπη ήταν μία δολοφονία 57 ανθρώπων και η υπόθεση αυτή κατέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο «την ανυπαρξία της δικαιοσύνης, την ανυπαρξία της ελεύθερης ενημέρωσης και την επιβολή πολιτικών με το έτσι θέλω».
Όπως είπε χαρακτηριστικά θα πολεμήσει για να αλλάξουν όλα αυτά και να δικαιωθούν οι 57 νεκροί στα Τέμπη καθώς «όλοι δολοφονήθηκαν από το κράτος».
Επίσης τόνισε ότι δεν έχει να χάσει τίποτε άλλο στη ζωή της και θα αγωνιστεί για να μην συμβούν ξανά τα εγκλήματα αυτά μέχρι τέλους.
Την ίδια στιγμή μίλησε και για το ζήτημα του ξυλόλιου το οποίο βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος των Τεμπών και είπε ότι είχε κατασχεθεί ως παράνομο προϊόν, σε ελληνικό τελωνείο, λόγω του γεγονότος ότι είναι πολύ εύφλεκτο και το οποίο τέθηκε σε πλειστηριασμό για να αγοραστεί από αγνώστους (δεν υπάρχουν έγγραφα αγοραστή) ώστε να διακινηθεί μετά νόμιμα στην ελληνική αγορά. 
Ενώ όπως σημείωσε παρά το γεγονός ότι η ίδια έχασε την κόρη της ήταν ευτύχημα ότι ο μηχανοδηγός του τρένου φρενάρισε επιτυγχάνοντας έτσι να αποφύγει την μετωπική σύγκρουση με την εμπορική αμαξοστοιχία καθώς τότε θα είχαν σκοτωθεί και οι υπόλοιποι επιβάτες στα άλλα βαγόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου